Въпрос за шум при Stradic 3000

Модератор: sapuna

Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Въпрос за шум при Stradic 3000

Мнение от vanko1988 »

Здравейте колеги,тия дни си купих едно Shimano stradic 3000GTM-RC.Направи ми впечатление един звук,който се чува при завъртане на палчето на бързия аванс на ляво.Чува се странно изпукване точно когато палчето се намира във вертикално положение или по друг начин казано когато е по средата.Имам и друго шимано exage 3000 но при него това пукане го няма.От магазина в който го купих имаше и друг страдик при който се чуваше същия шум,та въпроса ми е характерно ли е това за този модел макара?
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Re: Въпрос за шум при Stradic 3000

Мнение от CrossFire »

vanko1988 написа:От магазина в който го купих имаше и друг страдик при който се чуваше същия шум,та въпроса ми е характерно ли е това за този модел макара?
Ами не е характерно! Магазини ли няма, та си дал толкова пари за макара с нещо, което те дразни?!
Изображение
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

Ами не просто като чух,че и 2рия издава същото цъкване помислих че си е нормално.....
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Имал съм 3000, сега съм с 4000 RC. Сега пак я преслушах, няма шумове при мен.
Изображение
bushido1964
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bushido1964 »

Това не е проблем,колега!При някои модели на Страдик това щракване означава,че палецът на бързият аванс е в централно полжение.Имам няколко такива и при всички е така,докато при Ексейджа това щракване наистина липсва. Лови си спокойно и не се задълбочавай толкова... :)
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

ми при мен точно по средата се усеща леко напрежение и след това нещо като двойно цъкване.Ето и клипче [YouTube1] http://www.youtube.com/watch?v=mQ5C1--g ... e=youtu.be[/YouTube1]
Аватар
Милен Първанов
новобранец
новобранец

Мнение от Милен Първанов »

bushido1964 написа:Това не е проблем,колега!При някои модели на Страдик това щракване означава,че палецът на бързият аванс е в централно полжение.Имам няколко такива и при всички е така,докато при Ексейджа това щракване наистина липсва. Лови си спокойно и не се задълбочавай толкова... :)
+1 и при мен го има,при моята super gt-rb4000 няма какво да те притеснява.
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Сгреших, извинявам се.
След прегед на клипа, разбрах за какво става въпрос и отново пробвах с моята, наистина го има това прецъкване, но е едвам осезаемо. Ако я нямаше тази тема вероятно нямаше да го усетя. :)
Изображение
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

Благодаря за отговорите колеги,вече съм доста по спокоен :D Наслука на всички :)
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”