Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Здравейте колеги.Последно е писал Митев.Я да го питам,защо трябва да помагам,като не разбирам каква е халвата.Примерно се качвам на рилските езера и на върха заварвам е тия камъни преди менИзображение Като отиде човек на ексурзия в Турция примерно,те возят по Босфора и ти казват че тия къщи са на богатите,и струват по 2 милиона евро.При нас има много по хубави.Обаче там богатите,се уважават защото давали на бедните и хората ги обичат.Е малко къщи от там,освен че са на стратегическо място нищо особенно като изпълнение,тукаима по хубави.Изображение Изображение Рибрите висят по мостовете.Имамоще 100 снимки,ама айде да ви изчакам че само аз качвам,от 15 човека напоследък.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

lusienn написа:Здравейте колеги.Последно е писал Митев.Я да го питам,защо трябва да помагам,като не разбирам каква е халвата.

Щот сиромах човека :drinkers:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ифффффффчо, да не почнеш после и джамове и врати да слагаш на снимки? :wink: :mrgreen:

Убави ножлета, бутикови отсекъде, напрао за колекционери...брех, къф скрит талант тоа Митеффф, ей! :smt023

Бахтаакриза, сийбаломамата докъде го докарахме...всеки се прекфалифицира къ дойде... :roll:

@Тигре, твойта чикийка пристигна ли? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Кире,до къде стигна с диетата...кризата дали ти е от полза? :roll:
Дай кантарчето,де! :D :mrgreen:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Телескоп написа:Кире,до къде стигна с диетата...кризата дали ти е от полза? :roll:
Дай кантарчето,де! :D :mrgreen:
Той човека обеща края или началото на всеки месец да пуска снимки от кантарчето, ама до ся 1 снимка не съм видял...
"The more you know, the less you carry"
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Добре деееееееее, утре, след като мина като бомбардировач над wc-то, ще се претегля и ще метна снимка.
В интерес на истината, последните 2 седмици нещо заебах диетата като балтон у жега, та май леко съм наддал. :oops: :oops: :oops:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Абе що ти дреме,наддал свалил,не ги слушай тия кокони :D лодката държи ли и жената доволна ли е сичко си ти е у ред.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

GODzillata написа:
@Тигре, твойта чикийка пристигна ли? :roll:
Към вторник я чакам,острие си трябва в днешно време :wink: - много лоши години настанаха.Вчира ми пристигна от Продавалника един Роберт Клаас месер - Солинген - ловджийски с месингови гард и помел,кожена уникална кания за 22 лв.Някакъв фен го даваше за толкова и то нов.Струва в пъти повече,ма хора всякакви.Митевия да му се начудиш какви таланти крие.Тоз дет си го харесах е от много хубава стомана и държи ряз на острието.По магазините в София испанската алпака е що годе хубава,китайското не искам да коментирам.
13926013_3_800x600.jpg
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Добро утро, след малко отивам за риба..
Надявам си да си струва да правя репортаж.. :)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Добър ден и приятен шестък, преходници!
Скивайте един пичага как си разнообразява ежедневието когато му е криво или скучно:

Всичко започна когато един ден си седях на бюрото и си спомних за телефонен разговор който трябваше да проведа а бях забравил. Намерих номера и позвъних. Вдигна мъж който каза:
- Ало?
- Здравейте, аз съм Крис. Мога ли да говоря с Робин Картър?
Неочаквано телефона ми беше затворен. Не можах да повярвам че някой може да бъде толкова груб. Намерих верния номер на Робин и и се обадих – бях разменил по
следните две цифри на номера. След като свърших разговора с нея отново набрах „грешния' номер. Когато някой от другата страна ми вдигна, аз извиках
- Ти си ГЪЗ!!! - и затворих.
Записах си номера с думичката „ГЪЗ' до него и го прибрах в чекмеджето на бюрото. На всеки няколко седмици когато плащах сметки или просто имах наистина лош ден аз звънех на този номер и крещях в слушалката „Ти си ГЪЗ!!!'. Това винаги ме успокояваше. Когато програмата „Разбери кой звъни' се появи и в нашия район си замислих че моето терапевтично „Ти си ГЪЗ!!!' трябва да спре. Така че отново му се обадих и казах:
- Здравейте, аз съм Джон Смит от телефонната компания. Обаждам ви се за да разбера дали се интересувате от нашата програма „Разбери кой звъни'.
- НЕ! – извика той и ми затвори. Веднага го набрах отново и му казах
- Защото си ГЪЗ!!!
...
Един ден бях до супермаркета чакайки да се освободи място за паркиране. Някакъв пич с черно БМВ ме изпревари и паркира на мястото за което търпеливо чаках. Натиснах клаксона и се разкрещях че аз чакам за това място. Идиота не ми обърна никакво внимание. Тогава забелязах табелката „Продава се' залепена на прозореца така че си преписах телефонния номер от нея. След няколко дни, точно след като звънях на първия „ГЪЗ'(сложил съм си номера му на бутоните за бързо набиране), си помислих че не е лоша идея да звънна на беемве гъза също.
- Ало, вие ли сте човека който продава черно БМВ?
- Да. Аз съм.
- Можете ли да ми кажете къде мога да видя колата?
- Разбира се. Аз живея на 1802 Запад, 34-та улица. Жълта къща и колата е паркирана точно отпред.
- Извинете, вашето име е?
- Казвам се Дон Бъргмайер. - отговори ми той.
- Дон, по кое време сте си вкъщи?
- Всеки ден след 17.00.
- Слушай Дон, мога ли да ти кажа нещо?
- Да?
- Дон, ти си ГЪЗ!!! - и затворих. Добавих номера му в бутоните за бързо набиране.
Сега, когато имам лош ден, имам и двама гъзове на които да звъня. След няколко месеца ми дойде идея. Звъннах на гъз N1:
- Aло? – попита той.
- Ти си ГЪЗ!!! – но не затворих.
- Още ли си тук? – попита той.
- Да, тук съм – казах аз.
- Спри да ми звъниш!! – изкрещя той.
- Няма пък! – изкрещях му и аз.
- Кой си ти? – проклинаше той
- Казвам се Дон Бъргмайер.
- Така ли? И къде живееш?
- 1802 Запад, 34-та улица, ГЪЗ ТАКЪВ! В жълта къща и черния ми баварец паркиран отпред.
- Ей сега идвам Дон. По добре почни да си пееш молитвите! – заплаши ме той.
- Мухаха! Като че ли ме е страх от теб ГЪЗ смотан!
След това звъннах на гъз N2:
- Aло? – каза той.
- Здрасти бе ГЪЗ сплескан – казах аз, отново без да затварям.
- Само да те намеря... – се развика той.
- И? – прекъснах го аз – Какво ще направиш?
- Ще те спукам от бой!
- Е, значи това е твоя шанс – казах аз – Ей сега идвам да видим!
След което затворих и незабавно се обадих в полицията и им казах че живея на 1802 Запад 34 улица, и в момента се прибирам за да убия моя любовник. След което звъннах в Новините на 9 канал за да ги уведомя че двама гейове се бият на 1802 Запад, 34-та улица. Бързо отидох до колата и тръгнах към 34-та улица. Там имаше двама задници които се пребиваха от бой пред 6 патрулки, полицейски хеликоптер и репортерски екип от новините!
Никоя риба не е по - важна от живота !
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

:lol: Лошо момче си. :lol: Да взема да ти изпратя телефона на някоя държавна службичка ...
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

vatus56 написа:... Ти си ГЪЗ!!! ...
Ватус-а пак ме разсмя,
То тове не е и класически виц, а цял разказ :lol: !

Имах известни отсътствия от темичката, ама по напълно уважителни причини:

- тежки софри, едината я почнахме в 14.30 часа, а пък 8-мартенската от 11.30 !!!
Та като се има в предвид твърде активното ми участие - даже и кючек танцувах под звуците на чалга ритми :oops: , при напредналата ми възраст - направо едва сплитам крака вече :D !
Танцувалните ми умения, разбира се, са на нивото на вулгарен аматьор, но алкохолните пари правят понякога "чудеса" :lol: !
А пък д-р тигър-а ще вземе да излезе прав - малката муцка е на път "да дръпне плувката" :lol:, вече аз се дърпам щото ще ми дойдат малко повече "девойките" :D !

- риболов, въпреки крайната ми умора, днес направих един безметежно лежерен излет на водоем от "мой тип" - мисля, че това е най-мързеливият риболов, изключая случаите, когато си имаш собствен гьол до къщата :wink: !
Та беше прекрасен, слънчев, тих пролетен ден, малко бира, малко скара, малко риба - и за да си вярваме - една "естетска" снимка от мивката :D :

Изображение

Имам снимки и от един от банкетите, малко са компроматни, а не успях да ги прегледам, ама ако някоя стане - ще се изтипосам и в това ми амплуа :D !
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Teo 62 написа:По магазините в София испанската алпака е що годе хубава
Оооооо тигре,тигре.......имаш ли пари. :D Толедо ми-е на една ръка разстояние. :drinkers: Ако искаш нещо наистина хубаво от Испания,а не-алпака,само ми кажи.Имам приятел,и наш колега,на който вуйчо му прави ръчно изработени уникати.Единственият недостатък е,че се чака около година и половина,и първото изречение от поста ми. :wink: Обаче трябва да си сигурен,че ще бъдеш единственият,който притежава такова бижу.Което сече пет милиметрови пирони,като макарони. :wink: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:........Имам снимки и от един от банкетите, малко са компроматни, а не успях да ги прегледам, ама ако някоя стане - ще се изтипосам и в това ми амплуа :D !
Тия,компроматните ги най-обичам! Пък и са в крак с времето,не се знае кога и за какво може да" потрябват"! :lol:
Мяткай ги!
Тигъра е от"стара коза яре",наясно е с девойките,вслушвай се в съветите му-няма да сбъркаш! А девойките никога не са много-споко,за всяка си има време! :D :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Телескоп написа:... А девойките никога не са много-споко,за всяка си има време!...
Да, бе - да !
Ей сега ще ти повярвам :D !
Всяка "девойка" първо иска да те лиши от :
- риболова;
- мачовете;
- всякаква форма на свободно време;
- трапези, особено, ако тя не участва;
- други "девойки";
- свободни финансови средства и много други, жизнено важни неща :D !

Та затова, малко им изтече времето, на "девойките" де,
Ще се задоваля с това което има :D !
Заключено

Обратно към “Разни”