Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

във фейса се хвалят
Модератор: bobopeli
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Re: във фейса се хвалят
Ми по другите снимки съдя, че са строители в Испания! За онази снимка с онези двете не виждате ли, че е монтаж? 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Е тези вече са за затвора.Гадове мръсни.
-
- разбира нещата
Като се сетя че и по нашите язовири се разпъват мрежи и губя удоволствието от риболова.
-
- вече хвърля и на тежко
В профила на копилето има албум с 15 отвратителни, месарски снимки
Теглих му една на съобщение, нека всеки го направи!
Каква, Испания, вижте циганията на снимките!!??

Каква, Испания, вижте циганията на снимките!!??
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- разбира нещата
Това да не се окаже в България а не в Сарагоса

- трапера
- сериозен играч
Наистина снимките са отвратителни. И озадачаващи. Тия риби (сом, шаран и мряна) са в огромно количество, извадени са с мрежи, едва ли тези са виждали спортна въдица! Как са успели да опостушат водоема, безнаказано?! Номера на колата може да е испански, но коптора, в който е снимано, тая кочина с тези тухли четворки!?!
Ако наистина са в Испания, много жалко! Щото не се водят цигани, а българи.
П.С.- Наско, аз също му пуснах съобщение в профила, но едва ли ще разбере нещо, а и едва ли ще му се накриви шапката
Ако наистина са в Испания, много жалко! Щото не се водят цигани, а българи.
П.С.- Наско, аз също му пуснах съобщение в профила, но едва ли ще разбере нещо, а и едва ли ще му се накриви шапката

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
...НЯМА,защото 30 години такива като тези са вършали по наще водоеми .Сега вършат и по другите държави ...дано там им сипят с ,,голямата лопата"С.Върбанов написа:Не съм си и помисля ,че е тукТолкова риба в нашите водоеми няма
![]()
Гнусните мангали наистина може да са ги хванали, защото от приятели в Испания знам, че във водоемите има много риба и големи животни. Даже съм виждал снимки на хубави риби. Истината е, че там испанците нито ядат, нито ловят сладководни риби. Затова има много риба в язоворите.
Но тези снимки са потресаващи.
Но тези снимки са потресаващи.
-
- разбира нещата
Е такива където видите с мрежи и тем подобни бои и после ИАРА.
Докато всеки може да си купи мрежа и бракониерски приспособления, ПРОБЛЕМ ще има. Ако на някой му пукаше от горните етажи трябваше да направят продажбата на мрежите като оръжие, ако не може изцяло да се махнат от пазара, ква е логиката да е забранено, като е позволено да си го купиш, що не продават наркотици, пък да е забранено да се ползват. Не съм запознат със риболова в море, но определено трябва да се ограничи достъпа в магазините на рибарски мрежи и да се продават с документи за собственост и разрешение за ползване...
Трябва да се спре продажбата на мрежи и всичко бракониерско със закон!
-
- ще става разбирач
Евала, колега! На запад хората отдавна са решили много проблеми, които нас ни лъжат, че са много сложни! И гратисчиите в градския транспорт, и какво ли още не!vastak написа:Докато всеки може да си купи мрежа и бракониерски приспособления, ПРОБЛЕМ ще има. Ако на някой му пукаше от горните етажи трябваше да направят продажбата на мрежите като оръжие, ако не може изцяло да се махнат от пазара, ква е логиката да е забранено, като е позволено да си го купиш, що не продават наркотици, пък да е забранено да се ползват. Не съм запознат със риболова в море, но определено трябва да се ограничи достъпа в магазините на рибарски мрежи и да се продават с документи за собственост и разрешение за ползване...
Защо не мога да ги видя тези снимки? Изписва ми "Съдържанието в момента не е достъпно".
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.