Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
До моста на Миленков и яко пеша по черния път...phillemow написа:Някой знае ли дали може да се стигне до ТЕЦ-а,като се премине по моста на искър,по което минаваха големите камиони с баластра преди години.Там,близо до кантара и охраната.Или само през миленков?

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
-
- научил се да хвърля
Здравеите колеги,вчера следобят бях на пънча между банята и моста ''Бъбрека,, излезе добе уклеи. Реагираше добре на захранка и стрелба на бял и пинки.
За захранка ползвах Респект уклеи,стръв по 100 гр.пинки и бял.Наи-добре се ловеше на един бял нанизан на куката.
Имаше много хора на стената но незнам дали е излизало нещо.
За захранка ползвах Респект уклеи,стръв по 100 гр.пинки и бял.Наи-добре се ловеше на един бял нанизан на куката.
Имаше много хора на стената но незнам дали е излизало нещо.
Колеги искам да попитам,кое е язовирчето преди Чепинци,точно до р.Искър.Като излизате от София посока Чепинци се пада от лявата страна на пътя.
На 9 март, събота, тотално капо на Огняново-Раковица
Никой нямаше дори кълване , без следа от каквато и да е риба 
Там загубих/забравих тубус с върхове за фидер.Знам, че шанса е минимален, но ако случайно ги е намерил някой приятел и държи да ме зарадва, може да ми пусне едно ЛС

Там загубих/забравих тубус с върхове за фидер.Знам, че шанса е минимален, но ако случайно ги е намерил някой приятел и държи да ме зарадва, може да ми пусне едно ЛС

Последно промяна от naskobo на Нед Мар 10, 2013 3:38 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На Враждебна много слабо. Бабите стачкуваха, 10-15 риби за цял ден 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Вчера на Враждебна летището - на малкия гьол тук там някоя червеноперка, на големия нито веднъж не клъвна. нещото, което много ме зарадва - буквално на 50 санта от брега пасаж щуки (в група по 3 и по 2) мина на няколко пъти и то доста прилични парчета. Само се чудехме с колегата хайвер ли хвърлят кво ли?
По-голям шаран от рибаря няма...
сега се връщам от стената на пънча имаше около 10-12 човека никой нищо
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За инфо язовир Качулка(Челопеч) е забранен за риболов до май месец,след което става платен 10лв.,на язовир до с. Мирково доволно червенопера и дъжд.
GoriLLaz написа:За инфо язовир Качулка(Челопеч) е забранен за риболов до май месец,след което става платен 10лв.,на язовир до с. Мирково доволно червенопера и дъжд.
Колега, къде до Мирково има язовир дай малко инфо
Благодаря и ако може да кажеш дали е платен и какво излиза ще съм ти много благодарен.
-
- научил се да хвърля
Днес на Чепинци от 09.00 до 16.00ч двама човека с по две пръчки на плувка- две костурчета около 10см на торен. На бял и пинки неще.Колегите до нас бяха хвърлили и дънни и не. Абе на целия гьол на "всичко неще". Ама дъжд-дал Господ.
P.S. водата е много студена.
P.S. водата е много студена.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Свободен е, за 3-4 часа 10тина перки по педяniki_juve написа:Благодаря и ако може да кажеш дали е платен и какво излиза ще съм ти много благодарен.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Става въпрос за село Челопеч, а не за квартал Челопечене...да не се обърка някой
:)

- drat
- разбира нещата
На Кривина платения една пъстърва. Минах и през Богров пълно мъртвило, уклеа скача по средата на гьола и не бара. На Враждебна малкия гьол зад асвалтова база закърфичих петдесетина уклейчета.