Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

първи риби за 2013
-
- вече хвърля и на тежко
първи риби за 2013
Здравейте,
Вчера беше денят, който избрах да открия сезона за годината. Посетих едно малко платено водоемче в близост до София не знам как се казва намира се на 4-5км. от Банкя кв. Михайлово. Не се справих много добре хванах две шаранчета на фидер и едно изтървах на мача (откачи се мръсника бях с 18 номер кука какво ли не пробвах за да севтосам пръчката).
Рибките клъвнаха на бял червей и не бяха много големи около килограм, втората не съм я снимал щото беше същата като първата

Наслука,
Милен
Вчера беше денят, който избрах да открия сезона за годината. Посетих едно малко платено водоемче в близост до София не знам как се казва намира се на 4-5км. от Банкя кв. Михайлово. Не се справих много добре хванах две шаранчета на фидер и едно изтървах на мача (откачи се мръсника бях с 18 номер кука какво ли не пробвах за да севтосам пръчката).
Рибките клъвнаха на бял червей и не бяха много големи около килограм, втората не съм я снимал щото беше същата като първата

Наслука,
Милен
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: първи риби за 2013

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво!
Колега дай инфо за водоема... как се плаща, какво се плаща, какво има ? Ще ти бъда благодарен, защото ми писна да ходя по някакви водоеми да къпя червея и да ги задрасквам тотално.
- anton jambol
- фен клуб-скобар
важното е че си бил сред природата и си направил кефа 

Хвани и пусни не бъди алчен
-
- вече хвърля и на тежко
Хващал съм там каракуда, шаран, някакъв канален сом и от тези малките, нахални кубинки. Плаща се 5лв. за въдица плюс рибата ако я искаш. Има и заведение и като цяло, когато времето е хубаво има доста хора което малко пречи на риболова аз ходя там само когато времето е лошо, за да си ловя на спокойствие.niki_juve написа:Колега дай инфо за водоема... как се плаща, какво се плаща, какво има ? Ще ти бъда благодарен, защото ми писна да ходя по някакви водоеми да къпя червея и да ги задрасквам тотално.
Благодаря за инфото ще го пробвам.
- dimmitov
- ще става разбирач
Как изтрая до сега бе брат? 10 март е?Това се казва воля
Иначе, поздравления за излета.Все на шарани да ти върви

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- stefan4etoo
- сериозен играч
Таман и аз тва се чудих как чак по това време прави сефте иначе излета е суперdimmitov написа:Как изтрая до сега бе брат? 10 март е?Това се казва воля![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Студено ми е момчета, температури под 10 градуса са ми чисто физически неприятни като добавим и страшните навалици по малкото места където зимата може да се хваща и получаваме отговора.stefan4etoo написа:Таман и аз тва се чудих как чак по това време прави сефте иначе излета е суперdimmitov написа:Как изтрая до сега бе брат? 10 март е?Това се казва воля![]()
Иначе, поздравления за излета.Все на шарани да ти върви![]()
Супер
А каква е мач- пръчката?

-
- вече хвърля и на тежко
Tubertini Essex 1.00 (3.90m 4-16gr.)atoman написа:СуперА каква е мач- пръчката?
-
- научил се да хвърля
Браво колега, добър риболов. А някои може ли да ми каже как се казва гьола или поне как се стига до него. 

- nikolaiiliew
- сериозен играч