Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щука около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Щука около Пловдив
колега ако мога да попитам къде горе долу ги ловиш щуките и на какво(блесна,воблер,силиконови?)
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
За полицейския ли питаш или изобщо?nikolovw написа:колега ако мога да попитам къде горе долу ги ловиш щуките и на какво(блесна,воблер,силиконови?)

на Марица бре, колегата rosbroz дето е ловил
-
- разбира нещата
Щуката е забранена !!!!! Оставете я на мира още малко !! Не се научихте ей .....nikolovw написа:на Марица бре, колегата rosbroz дето е ловил
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Ааа аз щука през забраната не ловя.За полицейския питам от бая време и сега се сетих пак да почовъркам дали някой няма да каже нещичко. 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Питах,питах за полицейския рибарник в Труд,никой не отговори и днес реших да направя една разходка до там да поразгледам каква е хавата.
Ей така без въдици отидохме със сина ми да се разходим.
Заварихме язовира почти празен.На края ще кача няколко снимки,за да могат тези,които познават мястото да разберат за какво иде реч.
Спрях колата до къщичката на пазача (него го нямаше) и тръгнахме да обиколим целия язовир - нали бяхме на разходка!На половината път дойде самият полицай - собственика.Пресрещна ни с едно скутерче.Поразпитах го за язовира и рибата и ми отговори следното:
-Есента извадих само толстолоба.Вътре има едър шаран,амур,каракуда,костур,щука (доста понамаляла) и много бяла риба.Също така бил зарибил и със сом,но той щял да е забранен няколко години.
По принцип съм останал с добри впечатления от човека,но ми се струва малко невероятно всичката тая риба да се намира в толковв вода.Преценете сами!Ето обещаните снимки:

Мисля,че който познава водоема може да добие представа от снимките за сегашното му състояние.

Заварихме язовира почти празен.На края ще кача няколко снимки,за да могат тези,които познават мястото да разберат за какво иде реч.
Спрях колата до къщичката на пазача (него го нямаше) и тръгнахме да обиколим целия язовир - нали бяхме на разходка!На половината път дойде самият полицай - собственика.Пресрещна ни с едно скутерче.Поразпитах го за язовира и рибата и ми отговори следното:
-Есента извадих само толстолоба.Вътре има едър шаран,амур,каракуда,костур,щука (доста понамаляла) и много бяла риба.Също така бил зарибил и със сом,но той щял да е забранен няколко години.
По принцип съм останал с добри впечатления от човека,но ми се струва малко невероятно всичката тая риба да се намира в толковв вода.Преценете сами!Ето обещаните снимки:

Мисля,че който познава водоема може да добие представа от снимките за сегашното му състояние.

-
- разбира нещата
Не съм ходил там от преди две години, но като гледам снимките ти, май и тази година ще го пропуснем.
Тази вода прилича повече на дъждовна, а при такова количество къде ли са се скрили рибите
? Благодаря за инфото! 

Тази вода прилича повече на дъждовна, а при такова количество къде ли са се скрили рибите

като не знаете по хубаво да не пишете глупости
язовира има нов арендатор
язовира беше изпразнен и беше извадено 5 тона толстолоб поради причината,че пречиха за риболова на шарана ВСИЧКАТА ДРУГА РИБА СИ Е В ЯЗОВИРА питате се къде,който е идвал на язовира знае че на дигата има половин метър тиня и има голяма дупка далбока 2-ва метра от едната страна която в момента си е с това ниво - рибата е там .
Риболова е забранен докато не дойде вода.
Ще има нови правила,условията ще са същите с малки промени,моля всички пловдивчани и рибари който искат да идват на рибарника да следят темата скоро ще пусна в форума всичко което ви интересува и ще ви информирам за всичко което трябва да знаете
на язовира ще има и барче в момента са насадени дървета за да може лятото да има сянка
предстои зарибяване с трофейни шарани също така и такива между 1,5-3кг и щуки.
Есента в язовира бяха пуснати бели риби.
В момента язовира се чисти и оправя за новия риболовен сезон 2013г.,нашата цел е да създаден едно място което ще съчетава приятния риболов с красивата природа,чистия въздух и отдалечаващото човека приятно чуство от прашния град и ежедневните проблеми.
Достъпен за всички рибари-млади и стари и едно от най-важните неща в близост до гр.Пловдив на 4км от града.
Това е от мен,другото го оставям на вас сами да се обедите и в най-скоро време да се срещнем с всеки един от вас на Пашкулското езеро(новото име на полицейския рибарник)
COOCON LAKE
язовира беше изпразнен и беше извадено 5 тона толстолоб поради причината,че пречиха за риболова на шарана ВСИЧКАТА ДРУГА РИБА СИ Е В ЯЗОВИРА питате се къде,който е идвал на язовира знае че на дигата има половин метър тиня и има голяма дупка далбока 2-ва метра от едната страна която в момента си е с това ниво - рибата е там .
Ще има нови правила,условията ще са същите с малки промени,моля всички пловдивчани и рибари който искат да идват на рибарника да следят темата скоро ще пусна в форума всичко което ви интересува и ще ви информирам за всичко което трябва да знаете
на язовира ще има и барче в момента са насадени дървета за да може лятото да има сянка
В момента язовира се чисти и оправя за новия риболовен сезон 2013г.,нашата цел е да създаден едно място което ще съчетава приятния риболов с красивата природа,чистия въздух и отдалечаващото човека приятно чуство от прашния град и ежедневните проблеми.
Достъпен за всички рибари-млади и стари и едно от най-важните неща в близост до гр.Пловдив на 4км от града.
Това е от мен,другото го оставям на вас сами да се обедите и в най-скоро време да се срещнем с всеки един от вас на Пашкулското езеро(новото име на полицейския рибарник)
COOCON LAKE

goldenboy написа:като не знаете по хубаво да не пишете глупости
Есента в язовира бяха пуснати бели риби.на 4км от града,ЧИСТИЯТ ВЪЗДУХ.ЕВАЛА ЗА ЛОШАТА РЕКЛАМА.
COOCON LAKE
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
ГАДНА Е РЕКЛАМАТА ЗА ЧИСТИЯ ВЪЗДУХ НА 4 КМ ОТ ПЛОВДИВ.ИЗМИСЛИ ДРУГО.venelin71 написа:goldenboy написа:като не знаете по хубаво да не пишете глупости
COOCON LAKE
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
-
- разбира нещата
Благодарим за разясненията и успех в начинанието !goldenboy написа:като не знаете по хубаво да не пишете глупости
язовира има нов арендатор.............Достъпен за всички рибари-млади и стари и едно от най-важните неща в близост до гр.Пловдив на 4км от града......
Ще очакваме инфо - кога ще бъде пуснат за риболов.
п.п Водоема би станал още по-желан и достъпен за посещение, ако пътят не приличаше на трасе за офроуд състезание - има какво да се желае в тази насока !

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Първо:Съгласен съм с burg.Пътя към язовира е под всякаква критика.burg написа:Благодарим за разясненията и успех в начинанието !goldenboy написа:като не знаете по хубаво да не пишете глупости
язовира има нов арендатор.............Достъпен за всички рибари-млади и стари и едно от най-важните неща в близост до гр.Пловдив на 4км от града......
Ще очакваме инфо - кога ще бъде пуснат за риболов.
п.п Водоема би станал още по-желан и достъпен за посещение, ако пътят не приличаше на трасе за офроуд състезание - има какво да се желае в тази насока !
Второ:И по - важно!
Колега,goldenboy,не знам към кого точно си отправил тази подкана,но не мисля,че това е правилния начин да станеш любимец на съфорумниците!"Стария" собственик не ми е никакъв,но не съм видял нищо лошо от него.Като бях на язовира около средата на март,за да проуча как стоят нещата,полицая дойде,видяхме се и сподели,че се носели разни слухове за смяна на собственика на язовира и други подобни,но всичко било лъжа и си било по старому.Той си е собственик таксата си е същата както и всички други условия.goldenboy написа:като не знаете по хубаво да не пишете глупости
язовира има нов арендатор.....
Този язовир ми беше една от любимите дестинации.Единствения му недостатък беше пътя.
Така,че по - добре се разберете стари и нови собственици.Разберете се помежду си и обявете официално какви ще са новите или старите условия и,ако са добри,да идваме да ги пробваме.Ако ли - не живи и здрави!

Исках да кажа да не се говорят глупости за рибата,че е няма.
А за това,че язовират е взет под аренда и има нов собственик ви го казвам за да го знаете,а не заради нещо друго,язовира ще бъде стопанисван съвместно със старите собственици.
КОЙ КАКВО Е СПОМЕНАЛ друго освен това ...
към колегата,който се изрази за въздуха сигорно не е стъпвал на езерото,но това си е негово лично негово мнение.
Имах в предвид,че приемам всички предложения от вас и ще съм ви благодарен ако ми ги пращате на ЛС.,защото е най-важно за нас да ви е приятно за риболов.
За пътя до язовира - той бъде оправен в близките седмици.
В момента се засаждат дръвчета и от едната страна където е залива риболова ще е забранен,поставя се тел по брега.
А за това,че язовират е взет под аренда и има нов собственик ви го казвам за да го знаете,а не заради нещо друго,язовира ще бъде стопанисван съвместно със старите собственици.
КОЙ КАКВО Е СПОМЕНАЛ друго освен това ...
към колегата,който се изрази за въздуха сигорно не е стъпвал на езерото,но това си е негово лично негово мнение.
Имах в предвид,че приемам всички предложения от вас и ще съм ви благодарен ако ми ги пращате на ЛС.,защото е най-важно за нас да ви е приятно за риболов.
За пътя до язовира - той бъде оправен в близките седмици.
В момента се засаждат дръвчета и от едната страна където е залива риболова ще е забранен,поставя се тел по брега.
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Арендатора , защо предложенията на лични .Нека да се вижда ( прозрачност)демек.Миналата година като вземаха Микрото и всички знаеха ,че тоя арендатор (селския)ще го опоска и нищо друго не ще направи ,то върл защитник като бутника, пишеше ,че ще стане раѝ за вип персони и да побързаме със направата на вип карти.Така ,че нека да се вижда хубаво какво обещавате и какво накрая правите .Зарибявате (впрочем тя рибата е там в дупката до стената)и есента я вадите и на нас остава на проба и се откажи.Аз предлагам на тази тел която сте опънали , да и пуснете 220 v.Хем ще помогнете на намалелите мощности на АЕЦ ,ХЕМ ЩЕ има проба ама няма грешка.