ДЕН И ПОЛОВИНА

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

venci72 написа:искам да попитам е защо не си сложите ластици
:D :D :D :D

Ми, не знам как се връзват за вършето!?
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Браво колега напълни ми душата.Дано прихвана малко че тоя карък дето ме е налегнал равен няма. Напълни ми душата.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Венци ,а колко откачания на скобари имаш брат :?: :wink:
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

от това ли е :shock: ако можеш би ли ми обяснил по подробно

верно засечем го тръгне и се откачи веднага аз се чудех що става

от ластико ли е. ама па без ластико къса . с по дебело влакно не кълве
eynur
новобранец
новобранец

Мнение от eynur »

името алаи предполагам идва от турското алаи. значи сватбен алаи (кортеж). навремето наистина по върбица (сютлиика наша) тези алаи беха като сватбен кортеж. ама сега тези мрежари пльзнаха всякаде. още на излизане от студен кладенец язовира я излавят рибата.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Дам браво за рибите venci72 :!: :!: :)
eynur дай да си му викаме Скобар па в т*рция как искат да му вика :D :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Браво Боби!!! Какво да те хваля бе приятелю,ти просто си го умееш този риболов. :lol: :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

TRANSKI RIBAR написа:Дам браво за рибите venci72 :!: :!: :)
eynur дай да си му викаме Скобар па в т*рция как искат да му вика :D :wink:
Kолега, без да се обиждаш, по нашия край (южна България, Пловдивско, към Кърджали и etc.) си му викаме алай :idea: :D Аз като кажа на някои местни колеги скобар и започват да ме гледат като трактори :D
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Ден и половина......да ама не :cry: В петъка пак се запътих към Струма на "мойто си" място.Утрото по никакъв начин не подсказваше какво ми предстои/като време/.Нивото на реката беше супер.Но към 10.30ч. като задуха един вятър и водата стана като "ушав с листа" :cry: До тук беше и риболова,а иначе до това време повече от добре:2-клена по 400гр. и 8-скобара като най-голямия е 1.5 кг. :lol: Мрена НИТО ЕДНА :!: До края на деня почти спря кълването,а като капак на всичко регистрирах 3 откачания и 2 късания :shock: /представям си какви тупалки са били/
Надеждите останаха за следващият ден :? Вечерта огънче,жеравка,върху нея мръвка,пък нека да ми е студена бирата :wink: :lol: Чудесията се почна към 21ч.,като започна леко да вали,а по-късно и не чак толкова :evil: Нямаше спиране до сутринта,питайте ме как се спи под дъждовното трополене в колата :evil: На сутринта бях луднал до такава степен ,че още по тъмно събрах,събрах багатериите и беж към къщи :evil:
Най-много съжалявам ,че пропадна уговорената риболовна събота с Деди :( Най-неочаквано за мен той ми се обади че е на реката,докато аз пътувах за София :oops: Евала на този пич,явно и той е достатъчно "луд" :wink: :lol:
Та това е :!: Рапорт даден :wink: :lol: :D
Последно промяна от bkd на Нед Яну 20, 2008 6:03 pm, променено общо 1 път.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

bkd написа::2-клена по 400гр. и 8-скобара като най-голямия е 1.5 кг. :lol:

Та това е :!: Рапорт даден :wink: :lol: :D
Пак си си направил кефа.Това скобар 1.5 кг си е сериозна риба бе Боби!!От сега си резервирам едно място до твоето ловно,но сигурно ще е след нова година :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Никакви проблеми Коце :wink: А че си е кеф -спор няма :lol:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

bkd написа:Най-много съжалявам ,че пропадна оговорената риболовна събота с Деди :( Най-неочаквано за мен той ми се обади че е на реката,докато аз пътувах за София
:D :D :D :D

Е, вече ще знаеш, че щом съм казал идвам, значи идвам (жив, умрял, пиян, залян и т.н., в пек и мраз), та нали трябваше хляб да донеса. После стократно благодарих на Бога, че си си тръгнал навреме - щяхме да имаме много сериозни проблеми (летните ти гуми имам в предвид). Пък и риба въобще не лових. Валеше пороен дъжд примесен със сняг, духаше почти ураганен вятър, реката беше видимо покачила нивото си и най-важното - за няколко часа температурите паднаха с над 15 градуса. Въпреки че положението ми беше пределно ясно, пообиколих някои места.

Изображение
На Железница водата "вреше" от играта на дребни скобари (знаеш какво значи това). Може би поради този факт на вира имаше няколко ентусиазирани колеги, които въпреки условията не бяха загубили надежда (риболова на троха беше невъзможен). Аз пък бях настроен напълно песимистично и абсолютно сигурен, че когато и да си тръгна все ще е късно. Това и направих.

Изображение
Магистралата изглеждаше така.

Изображение
Следва 2 часа висене на Драгичево, после 1 час път до София и накрая успешно прибиране у дома. С много хляб!

Боби съжалявам, че ти нашарих темата, ама ...!
Желая ти много успехи в новата работа! Поздрави!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

E разгеле ,чак днес сколасах да влезна във форума :oops: По ред причини .......мани -мани :!:
Та ДЕДИ ,вярно че добре направих да си тръгна рано -рано/съжалявам единствено за срещата/.Можеби само 0.30 -1.00ч. ми трябваха закъснение и сигурно щях да те чакам някъде по пътя полу вкочанен :? Абе Владая едвам го пуснах :shock: Темата изобщо не си я "нашарил",напротив очаквах да видя и твоите премеждия със снимки :!: А относно хляба дължа огромно извинение ,но ако те успокоява факта и аз върнах шестица :lol: Как тръгна ,а кво стана :oops: Правим сухари секакви и съм в очакване на следващият риболов :wink:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Колеги ,как е по Струма :?: :idea: :?: В момента вали ,а аз съм на кръстопът да запердаша ли към реката :idea: Задавам си въпроса отрано ,за да имам време да ОТРЕАГИРАМ :!:
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

реката е много голема влачи буклуци трудна работа е да се лови бех на пастух при кюстендил само скобар на гола троика кълвеше ама слабо
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”