Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На яз. Пясъчник 9.03.2013
-
- разбира нещата
На яз. Пясъчник 9.03.2013
Здравейте приятели
Вчера вечерта се реших да пробвам рибите на Пясъка и по точно перките на шахтата
На язовира бях в 5 без малко,като нямаше пукната душа,освен няколко чакала които виеха в далечината + бухал в непосредствена близост до мен
Звъннах на Борката от Стрелча - Borislav58 , да му кажа,че местата са свободни и да идва да ги скубим
Запазих му местенце и след час-два борката пристигна. Преди съмване излезнаха много бързи перки на пинки. След като се показа слънцето нещата се обърнаха наопаки. Рибата спря да се храни,като имаше епизодични червеноперки .... За уточнение - рибата вече излиза от шахтата и точно преди съмване се получава нещо невероятно
Нещо подобно на вряща вода ! Цял ден рибата играеше пред цялата стена и стоеше в горните слоеве,напичайки се на пролетното слънце. Към обяд се показаха каракудите,които бяха все едно пред умиране. Люшкаха се в незнайни дори за тях посоки,като току що събудени от дълбок зимен сън. Имахме изкарани няколко шаранета,които веднага бяха пускани,поради простата причина,че бяха тийнейджъри все още
Борката извади един по добър,а на мен ми се откачи доста борбена риба,но не успях да я видя каракуда ли беше от големите или хубаво шаранче. Такъм ми беше 5 м. боло New Hunter , 0.16 Craluso основно, 0,10 повод на Jaxon , кука но.14 Kamasan и плувка 0.75.
На телефона имам само 3 снимки,но Борката снима повече с апарата и дано да успее да ги качи

На телефона имам само 3 снимки,но Борката снима повече с апарата и дано да успее да ги качи

-
- новобранец
Re: На яз. Пясъчник 9.03.2013
Идеално.
-
- научил се да хвърля
Браво колега, изкарали сте си супер. Имаше ли лодки по язовира или не? 

-
- разбира нещата
Имаше само едни които минаха веднъж и ми се видя,че влачеха .... При положение,че бялата е забранена. Пред стената на няколко пъти някакво животно подгонваше дребосъка и ставаше голямо шоуmitkom написа:Браво колега, изкарали сте си супер. Имаше ли лодки по язовира или не?

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Тоше,Радко-тоя дърт корморан хваща ли
Първите лястовици дойдоха време е рибата да се ориентира в.......Имало е забава,а това,че рибата се е вдигнала е било сигнал за нещо 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Батко Емо
- разбира нещата
Красота отсекаде!!! 

-
- разбира нещата
Хаха Ицеbutnik написа:Тоше,Радко-тоя дърт корморан хваща лиПървите лястовици дойдоха време е рибата да се ориентира в.......Имало е забава,а това,че рибата се е вдигнала е било сигнал за нещо

Снимките са много добри - хубава природа.
Напълни душата, не торбата! Catch & Release!
Пазете чиста природата.
Пазете чиста природата.
В сряда отивам на вашето място и ги започвам 

-
- разбира нещата
И да пишеш колегаN_Petkov написа:В сряда отивам на вашето място и ги започвам

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Страахотно е билп...
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- msotiroff
- фен клуб-скобар
От два месеца насам на това място се вадят над 1000 червеноперки всеки божи ден, направо акъла не ми го побира как не се свършва тая риба...
Последно ходих в началото на Март, рибата все още беше в шахтите и както обикновено 6-7 човека ловят, а останалите 20 човека пускат на един метър от тях и само гледат. Моя резултат беше 8,8кг червеноперки по кантар, като се има в предвид, че с поне 20-30 рибки не можах да уцеля живарника и поне 20-ина различни от перка/кефалчета, костурчета/ давах на околните рибари, по техни думи "за котката"
Мястото е удобно и риболова е мн интензивен, но тва ранно ставане мн ме мъчи
Първия път като ходих бяхме там в 4:00 и не бяхме първи
Освен това 5 човека ловяхме само на левия бетон... от плувка до плувка нямаше повече от 15см... 
Последно ходих в началото на Март, рибата все още беше в шахтите и както обикновено 6-7 човека ловят, а останалите 20 човека пускат на един метър от тях и само гледат. Моя резултат беше 8,8кг червеноперки по кантар, като се има в предвид, че с поне 20-30 рибки не можах да уцеля живарника и поне 20-ина различни от перка/кефалчета, костурчета/ давах на околните рибари, по техни думи "за котката"

Мястото е удобно и риболова е мн интензивен, но тва ранно ставане мн ме мъчи