Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Воблери
Преди да залепиш лопатката и преди да ги боядисаш както е най-долния

,правиш още няколко различни лопатки и бягаш на гьола или ваната за проби
.Другите са разцветка тип папагал 

,правиш още няколко различни лопатки и бягаш на гьола или ваната за проби

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
О.К ама как я прикрепяш без лепило.И имам воблер дето на такова място съм направил дупката че каквато и лопатка да слагам или игра няма или се върти.Как решавате къде да направите разреза и под какъв ъгъл?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Папагали, ама много красиви! Няма начин да не са уловисти! Страхотни са колега! 
Иначе колкото за проби, лопатката може да се прикрепи с малко секундно лепило - държи достатъчно, че да не падне при пробата, а после лесно се маха. Аз в повечето случаи нямам нужда да ги лепя, щото прореза е колкото дебелината на лопатката и я държи добре за в легена

Иначе колкото за проби, лопатката може да се прикрепи с малко секундно лепило - държи достатъчно, че да не падне при пробата, а после лесно се маха. Аз в повечето случаи нямам нужда да ги лепя, щото прореза е колкото дебелината на лопатката и я държи добре за в легена

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Много добре ти се е получило колега! Даваш ми идея и аз да пробвам да си направя 2-3 такива бръмбазъка 

- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Това е правилния отговорАз в повечето случаи нямам нужда да ги лепя, щото прореза е колкото дебелината на лопатката и я държи добре за в легена

spoon23, все пак благодаря за отговора. Той ще е полезен за останалите, които четат, но не по диагонал или избирателно, през редовете...spoon23 написа:Ще отговоря вместо колегата nr79,защото гледам,че не отговаря.MIX 02 за да не изхвърлиш известно количество лак като мен,ти препоръчвам да спазваш предписанията на производителяПреди време изхвърлих един буркан Луретан УР-201 защото прекалих с разредителя(стандартния-БК на Лакпром).Лака се втвърди за около 1-2 дена както е затворен в буркаНЯ
На кутията пише "Разреждане:до 8% с разредител БК на Лакпром.Всичко което пиша се отнася само за гореописания лак
На снимката се вижда всичко:съхнене,разреждане и т.н.Абе общо взето си пазете кутиите от лаковете за справки!
Поздрави!
Аз вече изхвърлих о/о 400 грама лак, (но не ми е проблем това)- по простата причина, че през една седмица т.е. когато се посгъсти лакът, аз доливам още разредител, на око.

spoon23, въпросът ми към nr79 беше по-скоро провокативен, отколкото да питам от незнание...

Ето, по тази причина Ви съветваме да направите, първоначално, воблерите си по подобие на някой, доказал се модел! От него ще разберете къде и защо, именно и точно там, е поставена лопатката, с какви размери е и т.н. и т.н. Но не само лопатката е важна...Д.Граховски написа:Ей страшен е.Имам въпрос,по какъв критерий определяте големината на лопатката и мястото където да я сложите?Защото имам един дето няма игра и мисля че е заради лопатката.
ЧЕТЕТЕ в темата!
Нищо лично!
Поздрави!
... и да покажеш какво си сътворил!Sleepwalker_ написа: ... и аз да пробвам да си направя 2-3 такива бръмбазъка
Успех!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
воблера го правих по модел на River2seа,ама не стана.Mix02 написа:Ето, по тази причина Ви съветваме да направите, първоначално, воблерите си по подобие на някой, доказал се модел! От него ще разберете къде и защо, именно и точно там, е поставена лопатката, с какви размери е и т.н. и т.н. Но не само лопатката е важна...Д.Граховски написа:Ей страшен е.Имам въпрос,по какъв критерий определяте големината на лопатката и мястото където да я сложите?Защото имам един дето няма игра и мисля че е заради лопатката.
ЧЕТЕТЕ в темата!
Нищо лично!
Поздрави!

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Благодаря! Обаче напоследък такъв мързел ме е хванал, че за последните две седмици съм издялкал само 2 заготовкиMix02 написа:... и да покажеш какво си сътворил!Sleepwalker_ написа: ... и аз да пробвам да си направя 2-3 такива бръмбазъка
Успех!

Д.Граховски, виж тоя линк - ЦЪК. Ако разбираш добре руски, ще ти е много полезен. Аз изобщо не вдявам от езика, почти не разбрах какво пише дори и с гугъл преводача, но пак ми беше много полезен заради схемите

П.С. Ето ти и линк, от който можеш да си свалиш шаблони за лопатките. Аз лично си направих от няколко модела по няколко размера от картон и според воблера подбирам коя лопатка да прекопирам - ЦЪК Можеш вместо върху картон, да си направиш шаблоните върху пластмаса или направо от материала, който по принцип ще ползваш за лопатки. Така без да хабиш друг материал ще можеш да пробваш с кой шаблон как играе воблера и да уцелиш правилната лопатка от раз

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Ей това с шаблоните го търсих цяла вечер вчера БЛАГОДАРЯ

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Чичо Веско Щедрото ряпа да яде!
Лятото ще скъсаш дебеланчовците!

Лятото ще скъсаш дебеланчовците!

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

- barutchiata ©
- Администратор
Някой има ли впечатление кои цватове очи са най-удачни? Благодаря.