Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- akoto13
- ще става разбирач
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Аз след работа вчера, към 1 часа акостирах на Богров.До 5 не успях да хвана шаро и извадих директния.Оклейки педарки и по-дребни един след друг се редяха.Малко захранка с пясък и се събраха.Иначе не видях да се извади шаран.Тази седмица били почивка
.Интересно,че днес дребосъка не се е ловил.
Ако някой знае дали локвата ще работи през седмицата да каже.Някой ден след работа пак ми се ходи да дърпам сребристи рибки.

Ако някой знае дали локвата ще работи през седмицата да каже.Някой ден след работа пак ми се ходи да дърпам сребристи рибки.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
На Безден (скарите) - разходих се в събота и нямаше нито един човек. Много е обрасло...нивото ниско и за 15 мин. не видях никакви признаци на живот във водата. Има един участък малко по-чисто като за 2-ма човека.
На другия язовир (Бистрица) - имаше 2-3 човека. Единият каза че хванал една пъстърва на бял ...към 200-300 гр. Щарковците не били активни още.
На другия язовир (Бистрица) - имаше 2-3 човека. Единият каза че хванал една пъстърва на бял ...към 200-300 гр. Щарковците не били активни още.
- yaata
- фен клуб-скобар
akoto13 написа:Аз след работа вчера, към 1 часа акостирах на Богров.До 5 не успях да хвана шаро и извадих директния.Оклейки педарки и по-дребни един след друг се редяха.Малко захранка с пясък и се събраха.Иначе не видях да се извади шаран.Тази седмица били почивка.Интересно,че днес дребосъка не се е ловил.
Богров от днес би трябвало да работи постоянно или поне така каза Нено. Иначе вчера - в неделя се извадиха десетина шарана и няколко амура, ама не и от мен

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
В събота 09.03.2013г. бяхме на Щъркела имаше около 20 човекаобщо от двете страни, обаче аз бях с келеша и нямаше как да застана от към скалите, а определено там кълвеше тоя ден. От към ресторанта почти никой не ловеше, току излезне някое малко кленче или уклей, а от другата страна си ловяха прилично (не видях каво точно мисля че кленчета и бабета) рибки с размер около 15-20см. Минаха и от ИАРА по едно време и изгораха няколко човека, един изсипа половин кофа риба обратно, а друг изгоря с въдичката си

Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Вчера си сефтосах новата пръчка на Пънчарево с класическото за там капо ето малко снимки

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
- nocalled
- научил се да хвърля
[quote="geibriel"]Вчера си сефтосах новата пръчка на Пънчарево с класическото за там капо
сефтосване с капо не се брои
сефтосване с капо не се брои

you'd better run...
Браво колега, най-накрая някой да пусне снимчица от язовирО.thunderboy написа:В събота 09.03.2013г. бяхме на Щъркела .....
Нивото изобщо не е ниско в сравнение с миналата година по това време, но след забраната няма да се качи чак толкова високо .
Очертава се светло бъдеще

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- jasonsmith
- разбира нещата
Като гледам снего, не се радвай толко.. А да не говорим, че големите платики ги лових на висока вода.. Май е време за един тестов излет и проба на старите места, въпреки, че ми се струва, че е доста висока и студена водата..naskobo написа:thunderboy написа:Нивото изобщо не е ниско в сравнение с миналата година по това време, но след забраната няма да се качи чак толкова високо .
Очертава се светло бъдеще

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вече работи всеки ден.yaata написа:akoto13 написа:Аз след работа вчера, към 1 часа акостирах на Богров.До 5 не успях да хвана шаро и извадих директния.Оклейки педарки и по-дребни един след друг се редяха.Малко захранка с пясък и се събраха.Иначе не видях да се извади шаран.Тази седмица били почивка.Интересно,че днес дребосъка не се е ловил.
Богров от днес би трябвало да работи постоянно или поне така каза Нено. Иначе вчера - в неделя се извадиха десетина шарана и няколко амура, ама не и от менПоздрави.
В събота 15/20 риби извадих ме с моя човек, другите пиха бири и кебапи.
- jasonsmith
- разбира нещата
Знаем те теб, моля ти сеqno_zloo написа: Вече работи всеки ден.
В събота 15/20 риби извадих ме с моя човек, другите пиха бири и кебапи.

-
- разбира нещата
Е не е баш капо,една мида си хванал като гледам.....geibriel написа:Вчера си сефтосах новата пръчка на Пънчарево с класическото за там капо ето малко снимки

В неделя бях на разходка с децата на Панчарево без въдици /изключвам тези, които направих там на място от папур и линия от сезал с вързана шишарка
/. Обиколихме целия язовир. Единствено на гумаджийницата не успях да слезна. Уловена риба видях само на плажа до платения. Колегата беше хванал трийсетина бабушки, но живарника му беше найлоново пликче.

Nqkakvo info ot platenoto na negovan,izvinqvam se za latinicata no pisha ot telefona 

-
- научил се да хвърля
Здравеите колеги.Някои знае ли нещо за Бистрица.Благодаря 

- nocalled
- научил се да хвърля
днес ако успея ще нина от там да погледна и ще кажаVenko Radev 82 написа:Здравеите колеги.Някои знае ли нещо за Бистрица.Благодаря
you'd better run...