Чепинци

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Чепинци

Мнение от joroNH »

Здравейте колеги нямах време да пиша за излета който направих в петък 09.11.2007, :roll: за това пиша днес.Ставане 06.20 малка подготовка и в 07.00 часа сам на Чепинци.Подухва лек вятър,който се усилва постепено :evil: :evil: .Разпъвам въдиците 2 на тапа 2 на дъно за бяла риба и 1 на плувка,и започна чакането :shock: :shock: :shock: ,нъцки добре ,че беше плувката от време на време някой дребен костур на бял червей иначе капото неми мардаше,2те дънни които наричам "Паметника В.Левски и Руски паметник" :lol: :lol: не помръдват,добре че на тапите имаше пъргави каракудки та помръдваха :wink: .Към обяд вятъра спря,слънцето изгря :) ,супер да ама не изчезна и костура :( :( :( .Към 13.30 прибиране на такъмите,костурчетата които бяха двайсетина обратно в гьола с изключение на 2-3 които дадох на едно куче,което цял ден ми прави компания.Качих се в колата и обратно към София.Дано съм бил полезен с моя така де се каже неуспешен излет :wink: .Но както знаете ден с ден няма :D :D :D .Чао и успех на всички.
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Поне не си си стоял у вас. :wink: В петък времето беше чудесно,но според мен причината е в рязкото му разваляне.Днес като гледам нищо общо с вчера...А и аз се канех да закривам шаранския риболов идната седмица,ама ако ще е все такова май ще се ориентирам към щуките и аз. :?
Аватар
маестрото
новобранец
новобранец

Мнение от маестрото »

Така е колеги!И аз прибирам въдиците ,кофите,торбичките със захранки и т.н. всичко свързано с риболова на шаран. До пролетта.
А ако се открие ден за щука или костур-приготовленията и аксесоарите са малко!
Лека зима и наслука на всички!
Сухо дупе риба не яде!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”