Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Взех си ножчето - много е хубаво,вече има и кания от кожа която се прикрепва към ръката.Имаше и малка проба ,ма не искам да я описвам - ша има БАН,един братчед вече е по добър човек - е в този свят все още 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
G.Petkov написа: А нещо Киро се загуби,
Да няма оферта за кабинета!!!!!!!!!
Да бе, да, няма начин, там ЕнтЕлЕгЕнция не търсят!

...само дебелокож добитък, който може да реди мазни предизборни речи, а преди тва е броил финикийци кЪт членски внос за деПУТАТ!

Тук съм, чета ви най-редовно, любувам се на чикийките на Иффффчето Митеффффф, на снимките на Люс, ма пусто да остане, като гледам кво става в тъпата държава и по света, като гледам накъде отиват нещата....некФо губя вече дар слово и все повече мисля за късане на синджира от Булгаристан!
Сега по битивито започва поредната серия на поредния гнусен турски сериал, ще сменя канала, ще разцъкам малко виртуален покер (брех, там вече съм милионер

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Добър вечер, запланувахте ли вече за събота и неделя дестинациите ( при хубаво време де, че Чолаков издрънка , че можело и сняг да вали).. 

"The more you know, the less you carry"
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз вече се глася за Копринка...успях да си освободя и един петък да мога 2 дена да си направя една тренировка на други водоеми...Иначе тоя уикенд се местя - взехме си Хапартамент в Младост и сега съм баш майстор, те на потвърждение:

Основния критерий беше да има къде да държа "арсенала"...вградени гардероби в коридора - мотор да влезе в тях...
#много доволен!
Само дето се утепахме от бачкане...

Основния критерий беше да има къде да държа "арсенала"...вградени гардероби в коридора - мотор да влезе в тях...
#много доволен!
Само дето се утепахме от бачкане...
- G.Petkov
Ама и при мен е така, бе Кире,GODzillata написа:.. одеве вкарах една троянска сливова с шопска салатка и некфо май почнах да филосоствам, ей-така ми се нижат буквите сами,
Малко пийвам, пък голямо вдъхновение ме обзема

И към младия Христо -
Това не е Чолаков !!!!
А лъжеца от БТН

- GODzillata
Redimido, честит хапартамент!
Сори, нищо лично, ама на таа снимки приличаш на сперматозоид:

Сори, нищо лично, ама на таа снимки приличаш на сперматозоид:

Redimido написа:

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ми дай да праим пачка!
Кажи къде да препоръчам снимката за реклама на презервативи! Така като се гледам напълно безопасен съм....хахахахха

О Кире мараба колега.Днеска моя син направи 15 години-да ми е жив и здрав.Та по тоя случай ви черпя е с тая готова фотка
Той не е като мене,друг модел му е характера,и не иска да се показва по телевизора.То не че нас ни търси някой,ама е така за спорта да си пишеме.Тия последните събития,не ги разбрах много ясно.Нещо много изневиделица и на паника дойдоха.То че се събира и трябваше да избие на някъде е даже закъсняло,ама точно аз не ми е работата да коментирам,което не ми е работата.Но по темата за емиграцията-тръгнаха си тия месеци,мой познати,даже без да се обаждат-на късмет.По провинцията по селата е скука и са свикнали,оправят се със старите методи-градинката,прасенцето и така до напролет.Та сега си имам-приятел в Испания,и приятелка в Англия-връзка по фейса,ако имат време.

Риболовци.
- GODzillata
Да ти е жив и здрав, Люска!

- трапера
- сериозен играч
Много сте търпеливи някои хора. Или имате достатъчно ресурси за оцеляване, или сте изпълнени със страх от започване на ново начало. Но някои нямат възможност, по някои причини, въпреки, че имат желание.
Много се изписа през последните месеци за терминал 2. Но не е задължително да е терминала. Има и редовни автобусни линии за Европа.
Всяко начало е трудно, а също така е трудно да загърбиш всичко след себе си: дом (ако имаш такъв), роднини, приятели... Но какъв избор има човек?! Да си стои и да мизерства, да се чуди как да оцелее всеки месец или всеки ден?! Ако има работа-дали ще си получи цялата заплата и то навреме?! Кое да плати първо- ток, парно, храна, учебници и дрехи за детето...?!
Или да си сложи главата в торбата и да тръгне да търси по-добър живот?!
Всяко начало е трудно. Отначало ще се тръгне от нулата, с пари взети назаем (може би) за поставяне на началото. Но с воля и упоритост всичко се постига. Но на място, където ти се дава тази възможност-да работиш срещу договорено заплащане! След време (няколко години) може да се работи и друго-от което човек разбира и съответно срещу по-добро заплащане. Така бавно, но постепенно, човек почва да се чувства човек. Намира си по-хубаво жилище, купува си по-хубава кола, сменя отпускарските дестинации с места, за които преди е мечтал... Не мисли със страх за сметки, не смята всяка монета в магазина...
Почват да те канят да гласуваш-да си дадеш мнението за или против изграждането на някоя метростанция, или някоя пътна отсечка. Или за някой политик...
След време виждаш, че не правиш нищо по-различно отова, което си правил в родината си. И се питаш- защо се получава така? Защо тук е така, а в България не?! С какво тукашните са по-добри от нас, българите? С нищо. Просто си правят така, че да могат да живеят добре. Политиците правят политика, търговеца си търгува, работника си работи...
Политика не прави антисоциална и античовешка политика. Търговеца не гледа да ти одере кожата отведнъж.Намаля реалните цени от време на време-разбрал е, че се печели от оборот и качествени стоки. Работника работи здраво, защото знае, че така има шанс да получава повече пари...
Това е еднин начин, човек да направи един преход, от една реалност в друга. За да може да служи. Дори и на себе си.
Естествено, при прехода винаги има опасност да се загубят по пътя разни неща
Люс, да ти е жив и здрав сина!!
И аз имам доста приятели в Англия! Ама по-добре си комуникираме по Скайпа
Много се изписа през последните месеци за терминал 2. Но не е задължително да е терминала. Има и редовни автобусни линии за Европа.
Всяко начало е трудно, а също така е трудно да загърбиш всичко след себе си: дом (ако имаш такъв), роднини, приятели... Но какъв избор има човек?! Да си стои и да мизерства, да се чуди как да оцелее всеки месец или всеки ден?! Ако има работа-дали ще си получи цялата заплата и то навреме?! Кое да плати първо- ток, парно, храна, учебници и дрехи за детето...?!
Или да си сложи главата в торбата и да тръгне да търси по-добър живот?!
Всяко начало е трудно. Отначало ще се тръгне от нулата, с пари взети назаем (може би) за поставяне на началото. Но с воля и упоритост всичко се постига. Но на място, където ти се дава тази възможност-да работиш срещу договорено заплащане! След време (няколко години) може да се работи и друго-от което човек разбира и съответно срещу по-добро заплащане. Така бавно, но постепенно, човек почва да се чувства човек. Намира си по-хубаво жилище, купува си по-хубава кола, сменя отпускарските дестинации с места, за които преди е мечтал... Не мисли със страх за сметки, не смята всяка монета в магазина...
Почват да те канят да гласуваш-да си дадеш мнението за или против изграждането на някоя метростанция, или някоя пътна отсечка. Или за някой политик...
След време виждаш, че не правиш нищо по-различно отова, което си правил в родината си. И се питаш- защо се получава така? Защо тук е така, а в България не?! С какво тукашните са по-добри от нас, българите? С нищо. Просто си правят така, че да могат да живеят добре. Политиците правят политика, търговеца си търгува, работника си работи...
Политика не прави антисоциална и античовешка политика. Търговеца не гледа да ти одере кожата отведнъж.Намаля реалните цени от време на време-разбрал е, че се печели от оборот и качествени стоки. Работника работи здраво, защото знае, че така има шанс да получава повече пари...
Това е еднин начин, човек да направи един преход, от една реалност в друга. За да може да служи. Дори и на себе си.
Естествено, при прехода винаги има опасност да се загубят по пътя разни неща

Люс, да ти е жив и здрав сина!!
И аз имам доста приятели в Англия! Ама по-добре си комуникираме по Скайпа

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Да ти е жив и здрав, и много успехи с мацки, училище и т.н...
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Чи тъй , да се похваля..
Номиниран съм за фондация Димитър Бербатов..
Шанса да вземам стипендия е нищожен, но поне на 1 юни съм в София на среща с Бербатов, както и още 10-15 човека от нашето училище
Номиниран съм за фондация Димитър Бербатов..
Шанса да вземам стипендия е нищожен, но поне на 1 юни съм в София на среща с Бербатов, както и още 10-15 човека от нашето училище

- G.Petkov
Браво на Христо,
И наистина си заслужава да се похвали !
Щото ние, по-дъртите сме доста скептични и цинични,
И се хвалим главно с пиене, ядене, мацки, ножки и пр., ама то е щото нямаме потенциал за нещо повече
!
А аз пък съм любопитен, дали тази фондация на Бербатов, наистина функционира водена от обявените високи цели или не.
Щото никой друг футболист, даже въобще спортист не си е поставял такава благотворителна цел, само Бербатов !!!
И някак си ми се иска, това което е обявено - да е истина !
Успех на Христо и да сподели за перипетите по кандидатстването - но след събитията
!
И наистина си заслужава да се похвали !
Щото ние, по-дъртите сме доста скептични и цинични,
И се хвалим главно с пиене, ядене, мацки, ножки и пр., ама то е щото нямаме потенциал за нещо повече

А аз пък съм любопитен, дали тази фондация на Бербатов, наистина функционира водена от обявените високи цели или не.
Щото никой друг футболист, даже въобще спортист не си е поставял такава благотворителна цел, само Бербатов !!!
И някак си ми се иска, това което е обявено - да е истина !
Успех на Христо и да сподели за перипетите по кандидатстването - но след събитията

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Всъщност аз до днес не знаех, че съм записан..
Класната ме записала там и днеска каза, че съм номиниран..
Класната ме записала там и днеска каза, че съм номиниран..

G.Petkov написа:....А аз пък съм любопитен, дали тази фондация на Бербатов, наистина функционира водена от обявените високи цели или не.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!