Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Шаранчета около Пловдив
-
- новобранец
Шаранчета около Пловдив
Днес открих сезона на платен водоем,(не съм си заверил билета още
).Водоема е към с.Труд.Времето беше перфектно до 15.00,след това задуха и заваля!Ударите бяха плахи и рибите се закачаха в края на устата и имаше няколко откачания!8 Удара-4 изкарани риби......50:50.
.Взимаше само на царевица на плувка,дънните само ги пипаше и никакво взимане!!!Едното шаранче беше към 4-5 кг.другите до към 0.800-1,1кг.Мисля че като за сефте е добре!!!
Успех на всички колеги през 2013г.

-
- новобранец
Re: Шаранчета около Пловдив
има и снимки ама не се качват нещо!?
- dimmitov
- ще става разбирач
На свободен водоем доста ще трябва да пообикаляш докато намериш такъв от, който ще изкараш 4 шаранчета по това време.Добре че са платените водоеми че иначе улова на шаран ще цяло събитие.Аз в петък и събота съм на Войводиново и дано да ударим нещо 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- metall_mulisha
- ще става разбирач

ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
- vasko8008
- научил се да хвърля
Внимавай с този риболовен билет.Ако мине ИАРА акта ти е сигурен та било то и на платен.При нас има писани актове на платен язовир
- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
точно така е...vasko8008 написа:Внимавай с този риболовен билет.Ако мине ИАРА акта ти е сигурен та било то и на платен.При нас има писани актове на платен язовир
а иначе браво за хубавия излет, ама опитай се да качиш и снимки

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- вече хвърля и на тежко
Браво за шаранчетата а може ли да споделиш каде се намита точно този язовир ?
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Какво значи да си завериш билета? Аз имам билет за една календарна година, той или е в срок или не е?! Като му изтече срока = нямам билет трябва да си извадя нов! Не е ли така?
-
- разбира нещата
Естествено,че е такаRedimido написа:Какво значи да си завериш билета? Аз имам билет за една календарна година, той или е в срок или не е?! Като му изтече срока = нямам билет трябва да си извадя нов! Не е ли така?

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
E те данните си ти стоят в системата...те само ти вадят нов билет. Ако това се има предвид под презаверка - ясна работа!alankulu1987 написа:Естествено,че е такаRedimido написа:Какво значи да си завериш билета? Аз имам билет за една календарна година, той или е в срок или не е?! Като му изтече срока = нямам билет трябва да си извадя нов! Не е ли така?Вадят ти нов,но ако си имал преди това регистрация в акаунта им,няма нужда да минаваш през всички документи и така нататък,а посто разпечатват новия билет и ти го дават
То пак си е вид презаверяване
От няколко години преговарям с тях да ми сменят снимката в системата и все не се навиват. Да видим тая година как ще е