Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо от Пазарджик и региона
Модератор: sapuna
Re: Инфо от Пазарджик и региона
Умряла работа няма къде да се иде.Няколко пъти ги дера на Огняново но там няма тръпка .. дай идеи къде да се метнем да гепи някой шаро 

и така прясно инфо от мене на микро язовир капитана активно калват кефали на биал червеи и червеновоперки захранка бял червеи
Уникално горещо инфо от с.Бошуля (платеното) хиляди видове стръв много въдици и НИЩО бяхме поне 12-13 човека само 1 бай хвана 1каракуда около 20грама и това за цял ден . Или е рано за там или просто има 10-15 риби 

Иска още малко да се затопли водата.Но като гледам времето сигурно пак ще се зацикли риболова.
То и така си е зле та по зле не знам.
То и така си е зле та по зле не знам.

- msotiroff
- фен клуб-скобар
Вчера едни чички ловеха мини-мренки на Тополница в района на Юнаците... Чух, че и на канала на Русинов почнала да се обажда мряната, ама съм си сменил влакното на макарите и не ми се ходи да го топя на тоя гнусен канал...
- bojinov_86
- новобранец
В четвъртък се разходих за два часа по Тополница ! Даваше кефалчета и мренки ама доста дребни ..... пробвах и мънисто , леб и пинки .... дребни риби , но поне рибата се е размърдала !
Не се страхувай от врага,който те атакува, а от фалшивия приятел,който те прегръща!
нещо прясно за Гьола на Звъничево.????
- kodek
- ще става разбирач
Пробвайте на "кривата вада" от 1 месец "колегите" вадят прилични кефали каракуди и шарани.
Миналата неделя в 13:35ч.мина джипа на горското и направи проверка -оказа се,че аз и 5-6 колеги бяхме редовни от 100човека?По миналата седмица ИАРА пък съвместно с жандармерията от Пловдив събраха(конфискуваха ) над 150 въдици и съставиха около 100 акта на студения канал?Риба има, но повечето "риболовци-роми" (в това число имаше и доста Българи)са нередовни!
П.С. един съвет от мен -където има роми рибари, там има риба! Просто се огледайте в региона.
Да не съм голословен да дам повече инфо,преди 3 седмици с колеги от форума(като четът това нека потвърдят или отрекът) дето ме разпознаха и бяхме на канала до с.добровница им предложих и заведох до канала до СБА, там доста роми, но не кълвеше до обяд, колегите си тръгнаха и ми отавиха тяхните бели и пинки и към 14:05 заковах един шарко 1,5кг. и една каракуда 800гр.без да броя уклея,гамбузите,кротушките и дребосъка.Но иска обикаляне и търпение.В момента спряха водата ? в тези 2 канала и рибата се премести на кривата вада.Но и там иска търпение и чалъм.(такъм).
Миналата неделя в 13:35ч.мина джипа на горското и направи проверка -оказа се,че аз и 5-6 колеги бяхме редовни от 100човека?По миналата седмица ИАРА пък съвместно с жандармерията от Пловдив събраха(конфискуваха ) над 150 въдици и съставиха около 100 акта на студения канал?Риба има, но повечето "риболовци-роми" (в това число имаше и доста Българи)са нередовни!
П.С. един съвет от мен -където има роми рибари, там има риба! Просто се огледайте в региона.
Да не съм голословен да дам повече инфо,преди 3 седмици с колеги от форума(като четът това нека потвърдят или отрекът) дето ме разпознаха и бяхме на канала до с.добровница им предложих и заведох до канала до СБА, там доста роми, но не кълвеше до обяд, колегите си тръгнаха и ми отавиха тяхните бели и пинки и към 14:05 заковах един шарко 1,5кг. и една каракуда 800гр.без да броя уклея,гамбузите,кротушките и дребосъка.Но иска обикаляне и търпение.В момента спряха водата ? в тези 2 канала и рибата се премести на кривата вада.Но и там иска търпение и чалъм.(такъм).
Последно промяна от kodek на Вто Мар 19, 2013 9:59 pm, променено общо 2 пъти.
-
- новобранец
Голема истина колега кодек
Никога несам ходил на тези канали и вади но много бих искал ниакои да ме заведе натиах или по не дами убесни каде се намират аз сам от пещера.
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Радвам се че поне на теб са ти донесли късмет червеите че ние само малки каракудки хванахме.Радвам се че иарата са се размърдали дано продължат и за напред така.А за рибата наитина не е за вярване такива риби в 50 см вода но не се съмнявам в думите ти дано някои ден и аз излъжа някои шарко там, радвам се че се запознахме дано пак се засечем някой патkodek написа:Пробвайте на "кривата вада" от 1 месец "колегите" вадят прилични кефали каракуди и шарани.

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
- kodek
- ще става разбирач
Здравей колега с толкова цитати да не оспамя темата, но, като Ви поканих да отидем Там, Вие застанахте на неподходящото място.Трябваше да застанете до мен,(не ми беше удобно пред всички да викам-елате тук) знам местата и там дето бях аз има дупка около 120см. там се върти добра риба, там дето застанахте Вие се ловят кротушки и уклей.Благодаля за стръвта.На Това място риболова приключи, - сега хита е площадката на бившата помпена на кривата вада.НО трябва да се знаят местата! рибата се групира в по-бавните течения.Гледайте колегите(роми) по цял ден са там и знаят къде да застанат(но повечето от тях ловят с неправилно построена линия)(добре,че е така иначе щяха да обезрибят канала).Иначе риба има , Но трябва да си на правилното място с правилната стръв и правилния такъм и малко късмет. Успех.geibriel написа:Радвам се че поне на теб са ти донесли късмет червеите че ние само малки каракудки хванахме.Радвам се че иарата са се размърдали дано продължат и за напред така.А за рибата наитина не е за вярване такива риби в 50 см вода но не се съмнявам в думите ти дано някои ден и аз излъжа някои шарко там, радвам се че се запознахме дано пак се засечем някой патkodek написа:Пробвайте на "кривата вада" от 1 месец "колегите" вадят прилични кефали каракуди и шарани.
Да не съм голословен да дам повече инфо,преди 3 седмици с колеги от форума(като четът това нека потвърдят или отрекът) дето ме разпознаха и бяхме на канала до с.добровница им предложих и заведох до канала до СБА, там доста роми, но не кълвеше до обяд, колегите си тръгнаха и ми отавиха тяхните бели и пинки и към 14:05 заковах един шарко 1,5кг. и една каракуда 800гр.без да броя уклея,гамбузите,кротушките и дребосъка.Но иска обикаляне и търпение.В момента спряха водата ? в тези 2 канала и рибата се премести на кривата вада.Но и там иска търпение и чалъм.(такъм).![]()
-
- научил се да хвърля
Вчера се разходих до Тополница при фазанарията.Хванах някое друго кефле,но водата беше ледена.Ако се позатопли времето и реката стабилизира нивото ще тръгне много хубав риболов.Иначе кефлетата излезнаха на пинки.Имаше и други колеги и те също хванаха по някое рибе.
- iliq kostov
- научил се да хвърля
Някой да е ходил на баластриерата краи село Бошуля?
Свободната не платената!
Свободната не платената!
В неделя на Бошуля от 15 до 18 часа- 4 перки, които се хванаха час преди да се смрачи. От мухарите няма следа.