Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Нали само ЙЕДРУ ще гониш бе мойtiho_roev написа:Този сезон ще видим кой умее да лови риба![]()

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
bukiiaz написа:Нали само ЙЕДРУ ще гониш бе мойtiho_roev написа:Този сезон ще видим кой умее да лови риба![]()
Кви са тия малки куки ? Или стръв ще ловиш с тях.Между другото чепаретата на живо са по-хубави.На снимката не си личат цветовете и проблясъците.
Определено ще ловят ,стига да има кой да ги хвърли в морето.
Тъй тъй само за иедро ще играя малките № 9 са азмани дето първи идват а другите са за едни лопати с люспи дето с КИРЕТО ще ги гоним тия дни

пп Има и нощни снимки ама от туй фото нищо се не види

Последно промяна от tiho_roev на Пет Мар 08, 2013 2:23 pm, променено общо 1 път.
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- atillas
- ще става разбирач
много добре изглеждат тия последните
но с мънистата може да имаш проблем
и аз преди слагах но като се мандахерцат по бидема и стават възли по самия бидем ако можеш да ги застопориш за главата на куката ще е най - добре
но с мънистата може да имаш проблем
и аз преди слагах но като се мандахерцат по бидема и стават възли по самия бидем ако можеш да ги застопориш за главата на куката ще е най - добре
- orion30
- разбира нещата
Тези мъниста ще ти стъжнят живота направо.
-
- вече хвърля и на тежко
И аз съм се отказал от такива "екстри" , създават проблеми няма спор.......
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Виждам че има раздвижване по темата и да отбележа че ще го ползвам от лодка и няма да има енергични замятания които да доведат до усукване на бидема поне така се надявам да не бера ядове
пп. Другата седмица ще го тествам а да ли ще хвана риба е друг въпрос

пп. Другата седмица ще го тествам а да ли ще хвана риба е друг въпрос

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
-
- вече хвърля и на тежко
Според мен и от лодка ще си имаш проблеми , ще споделиш все пак!То като няма риба човек какво ли не му идва на ум да връзва.....
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами то това е идеята докато няма риба да се правят проби за да има време да се коригира 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Кви проби кви 5 лева ве - тази година направо скачамеtiho_roev написа:.......... да се правят проби за да има време да се коригира
върху главите на йедруту.

Пробите бяха миналата година.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Аде , аде . То поне си вземете по една сопа в лодките , да го подгоните малко към брега , че миналата година лапахме мухи . Хубу че беше чернокопа да си кусаме малко риба .

Хубу ,че ме светна как се лови,че и аз си хванах малко за хапване.Иван Байчев написа:Аде , аде . То поне си вземете по една сопа в лодките , да го подгоните малко към брега , че миналата година лапахме мухи . Хубу че беше чернокопа да си кусаме малко риба .![]()
![]()

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
- atillas
- ще става разбирач
http://www.youtube.com/watch?v=Yh7JfAOuPZM
вижте човека какви чепарета прави за скумрия
има много интересен начин на връзване на куката,мисля да го пробвам ,само да намеря подходящите куки с ухо
неговите чепарета за сафрид едва ли ще станат но за чернокоп предполагам ще стават,вижте му и другите клипове
вижте човека какви чепарета прави за скумрия
има много интересен начин на връзване на куката,мисля да го пробвам ,само да намеря подходящите куки с ухо
неговите чепарета за сафрид едва ли ще станат но за чернокоп предполагам ще стават,вижте му и другите клипове
-
- вече хвърля и на тежко
Ингилизка му работа......гледал съм им клиповете и аз лично не съм впечатлен.Все връзват куки с ухо имам чувството че се плашат от куките с лопатка.Нашенския ни тертип не ти ли допада?
Този модел 3282 на Mustad http://www.amazon.co.uk/Mustad-3282-Nic ... B009ZPW9DM вероятно биха ти свършили работа за нашите риби
Този модел 3282 на Mustad http://www.amazon.co.uk/Mustad-3282-Nic ... B009ZPW9DM вероятно биха ти свършили работа за нашите риби
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да,и аз съм ги гледал клипчетата и не са никак лоши.Лятото бях вързал около 60 бидема за паламуд като опитах да копирам това с обикновена кука със зелен изолир банд а отгоре половината боядисах с боя.Всъщност главата стана половината зелена половината червена.Стана като циганска каручка но не беше чак толкова лошо.Много добра идея си е но наистина за дребни куки си е играчка и май не си заслужава.
Качествени чепарета Borkata

- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Определено , определено .bukiiaz написа:Хубу ,че ме светна как се лови,че и аз си хванах малко за хапване.Иван Байчев написа:Аде , аде . То поне си вземете по една сопа в лодките , да го подгоните малко към брега , че миналата година лапахме мухи . Хубу че беше чернокопа да си кусаме малко риба .![]()
![]()
Хубаво е да имаш приятели