Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Здравейте колеги , Днес ходих на засмяново някъде към 8.00 часа слязох по калта де по гъз де по корем
ама нищо не се счупи
метнах веднага още преди да захраня , две на дъно и една на мач (което го правя за първи път ) захраних с някаква българска захранка + консерва царевица. Излизаше на дъно повече около 10-на червеноперки като най-голямата беше около 0.350 гр и 1 таранка , на мач изкарах само 2 бр червеноперка. Ловях само на царевица в 13.00ч се оттеглих от язовира. Добро откриване на сезона направих
Наслука на всички.

Всяко хоби е за удоволствие 

-
- вече хвърля и на тежко
колега от доста време чакам някой да напише нещо за язовир Засмяново благодаря за което .Имаше ли много хора на язовира и пробва ли на торен или пинки или само на царевица ? Наслука
Какви са условията на Бозвелийско?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
От начало бях сам , но към 10.30 дойдоха още две компании по двама. Аз само на царевица ловях за другите не съм сигурен. Другата седмица пак мисля да ходя ако е хубаво времето и ще пробвам на торен и бял също.
Поздрави,
Поздрави,

-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за инфото колега и аз смятам да се пробвам ама да видим кога ... Поздрави 

- nazoman2000
- новобранец
Ето колега информация за условията на Бозвелийско.bantumi написа:Какви са условията на Бозвелийско?
http://www.bozveliisko.com/page-4.html
Наслука
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
Мерси, колега. Голям панаир на тоя гьол, трябва да се ходи през седмицата...nazoman2000 написа:Ето колега информация за условията на Бозвелийско.bantumi написа:Какви са условията на Бозвелийско?
http://www.bozveliisko.com/page-4.html
Наслука
Вчера кълвеше,днеска не ще!
що се не махнете с тия платени жабарници,бре?! това риболов ли е ??? все едно лов на дивеч в кочина.....ужас!!!
Точно колега.Като деца са дето за първи път са ги водили на сладкарница.Напълниха форума с подвизите си!!!Въдичар67 написа:що се не махнете с тия платени жабарници,бре?! това риболов ли е ??? все едно лов на дивеч в кочина.....ужас!!!
- nazoman2000
- новобранец
Толкова можем колеги. Не сме войводи като вас. Дивеч в кочина или сладкарница както искате му казвайте. Аз си почивам, грее ме слънчице, пия си биричката с приятели и ми е кеф. А аз отивам кефа да си гледам. Да сте живи и здрави и много риболовни успехиguruguru написа:Точно колега.Като деца са дето за първи път са ги водили на сладкарница.Напълниха форума с подвизите си!!!Въдичар67 написа:що се не махнете с тия платени жабарници,бре?! това риболов ли е ??? все едно лов на дивеч в кочина.....ужас!!!
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
Форумът е отворен за всички които искат да коментират ( да попитат за информация , да дадат такава или да се заяждат ) без ограничение.
Поздрави и наслука на всички
Поздрави и наслука на всички

здравейте,да попитам някой пробвали яз. ботево и евентоално да сподели за какво иде реч,или ако не звучи като реклама колегата gogo да сподели какво е положението с риболова.
извенявам се въпроса е до колегата gogo73.
-
- научил се да хвърля
Ами пиши му тогава на gogo73 на ЛС щом въпроса е конкетно към него или в неговата тема http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 9#p1078629ianimar написа:извенявам се въпроса е до колегата gogo73.
Информация за язовир Ботево от днес. Няколко таранки и до три часа около 20 бр. шаран. Средно тегло 1,5 кг. Стръв - царевица и торен червей. На плувка. Снимки в сайта на язовира.
botevo.com