Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
щом са е групирала работата е сериозна
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Риба има вече и по реката... Хващат се големи баби, морунажи и едър уклей.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Утре живот и здраве смятам да ида до реката и ще пусна инфо
- nakata176
- научил се да хвърля
Жалко че много късно видях инфото Жоро можеше неделя да отскочимГеорги Кръстев написа:Риба има вече и по реката... Хващат се големи баби, морунажи и едър уклей.
-
- ще става разбирач
има време начка споко и аз си мислех да отидем да ги убия с новият фидер ама споко нека да се оправи времето и ще сме ние
Днес на първия вир с тръбите след Добромир посока Айтос риболов никакъв.Реката бърза и излязла от коритото сигурно пак пускат язовира но имаше и сняг по билата.След обед отидохме до Чудните скали по чакълестия път който води до паметника само че отидохме в дясно до скалите.Захраних с полската храна GROUNDBAIT универсална премесена с пръст и като се почна едни дребни бабушки и уклей по голям от бабушките над 15 сантиметра.Стръв 2 бели 8 метра директен и дълбочина около 5 метра и така дребосък докато не легнах и с утежнението на дъното а иначе тътрех само повода щото имаше леко течение тогава започна да дава наистина класни бабушки по около 200/250 грама.Това от мен
-
- новобранец
Здравейте колеги! Да споделя и аз за Цонево. Събота бях решил .. вали не вали за риба съм и така тръгнах от варна обикалях по Камчия напред-назад , не ми допадна много пълна,много бързо течение и така.. В 9 часа пристигнах на язовира,хвърлих като бях с речните плувки и на десетата секунда се започна гол след гол ... до 11 часа резултата беше около 4 кг. червеноперка. Останах доста приятно изненадан,защото до сега не съм правил толкова интензивен риболов на този така любим язовир 

Къде беше застанал?Georgi_Jelqzkov написа:Здравейте колеги! Да споделя и аз за Цонево. Събота бях решил .. вали не вали за риба съм и така тръгнах от варна обикалях по Камчия напред-назад , не ми допадна много пълна,много бързо течение и така.. В 9 часа пристигнах на язовира,хвърлих като бях с речните плувки и на десетата секунда се започна гол след гол ... до 11 часа резултата беше около 4 кг. червеноперка. Останах доста приятно изненадан,защото до сега не съм правил толкова интензивен риболов на този така любим язовир
-
- новобранец
След втория мост,точно преди табелата област Бургас ли какво беше не се сещам точно какво пишешеvalio5 написа:Къде беше застанал?Georgi_Jelqzkov написа:Здравейте колеги! Да споделя и аз за Цонево. Събота бях решил .. вали не вали за риба съм и така тръгнах от варна обикалях по Камчия напред-назад , не ми допадна много пълна,много бързо течение и така.. В 9 часа пристигнах на язовира,хвърлих като бях с речните плувки и на десетата секунда се започна гол след гол ... до 11 часа резултата беше около 4 кг. червеноперка. Останах доста приятно изненадан,защото до сега не съм правил толкова интензивен риболов на този така любим язовир

- Георги Кръстев
- сериозен играч
На чакълената отбивка....?
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Явно там е бил колегата.Между другото чух от колеги които се разправяха че в събота е имало много и едри бабушки на това място даже и на по плиткото
-
- новобранец
Да точно там колега и между другото наистина на 3 метра ги лових доста на плитко излизахаГеорги Кръстев написа:На чакълената отбивка....?
Тя тази полска захранка groundbait big fish универсална май ще се окаже че е от strar fish,
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги да се е чувало нещо по язовира тези дни

-
- научил се да хвърля
Pavel Qnakiev написа:Колеги да се е чувало нещо по язовира тези дни![]()
Сутринта ходих,но духаше здрао и въобще не разпънах.