Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Егати каръка!
Модератор: dantho.mihov
Егати каръка!
Направо си станах абонат на каръка - вчера ми се счупи ставата на лаптопа, питах по сервизите дали може да се оправи, ма - нъцки! Някой може ли да подскаже къде в София има читава лаптопаджийница?
Тази година ми върви на ебемстрана - първо ми подпалиха плевнята на село, после изпочупиха прозорците и покрива на къщата, после правих ремонти и водих партизанска война, после останах без работа, предпоследно ми гръмна телевизора, а за капак засега и лаптопа
Давайте акъл и помагайте, братя
Тази година ми върви на ебемстрана - първо ми подпалиха плевнята на село, после изпочупиха прозорците и покрива на къщата, после правих ремонти и водих партизанска война, после останах без работа, предпоследно ми гръмна телевизора, а за капак засега и лаптопа

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
-
- разбира нещата
Re: Егати каръка!
Не се притеснявай колега то не остана ,има-няма още 49 дена и 2008год.docenta написа: Тази година ми върви на ебемстрана

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
COMPAQ Presario 1200 на три-четири години е. Счупи се пластмасата в долната част на рамката на монитора, там има фиксираш винт. Оста е здрава, счупеното около винта е просто пукнатина и няма отпаднали парчета, но явно е прекъсната някоя връзка, щото ток има, а не мога да включа лаптопа със стартбутона.чавдар петров написа:Коя е фирмата производител, какъв е модела на лаптопа, година на производство ?
Всъщност какво се е счупило - оста, към която вероятно е капака/монитора или втулката, към която вероятно е корпуса/клавиатурата ?
Налице ли са парчетата останали след счупването ?
Това е положението, бате

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
Направи вдин курбан
земи направи един курбан за късмет .аз не вярвам в такива работи ама да ти кажа то като се счупи едно нали знайш че сичко друго и то почва да поддава наред и при мен беше се получило така ама си рекох Еб....л сам му майката що не зема да почерпа ей тъй за здраве и да ти кажа внушението е голяма работа и са тръгне ли на зле ,Викам аверите на гости черпа по едно пиение с мръва и квот стане
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аре сега, аз не плача, ами просто информирам.sapuna1971 написа:Стига плака г-н Доценте,ами вземи напиши още една книга :"Финтове в годината на каръка!"
И аз разполагам с малко материал!![]()
![]()

-Мъдете здрави, па другото ще се оправи

След малко ще си го шибна в подписа, щото утре имам рожден ден и ще последвам съвета на Ганчефф да направя курбан

По въпроса за нова книга "Финтове ..." - пиша вече такава, но не за "годината на каръка", а за финтовете в нашата национална история

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
- кандидат преподавател
Телевизорът го изхвърлих преди две седмици, а преди няколко дни Velikana от нашия форум ми даде назаем един Сони тринитрон, докато си купя нов телевизор, за което горещо му благодарих в съответната тема. Ще ти се обадя на ЛС за лаптопа, пък дано измислим нещо читавоПоборников написа:Доценте виж за телевизора мога да ти помогна,само ще си купиш частите ако е изгоряло нещо,ако искаш пиши ми на ЛС,а лаптопа ако го видя може да измислим нещо.

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
-
- кандидат преподавател
ХУБАВЦИ!!!!!!! 

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/