Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Копринка
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
яз.Копринка
Здравейте,колеги. Помогнете моля,
с малко инфо,какво и къде дава в момента на яз.Копринка
с малко инфо,какво и къде дава в момента на яз.Копринка
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Re: яз.Копринка
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
Два дни бях на "Дунавския ръкав",и нищо.Водата е много,и студена.Имаше много с лодко на тронинг,за бяла риба.Може и някой да е хванал нещо.Но аз нищо:(.Дано и друг да напише,за други места.
ДАНО ПИШАТ КОЛЕГА И АЗ СЕ КАНЯ ДА ХОДЯ ТАМ
Ти не се ли научи,че с главни букви не се пише 

на копринският ръкав до тополите ловихме от лодка 4 костурчета 200-300 г. и 2 каракудки
- Carptdv
- ще става разбирач
Тази седмица мисля да ходя на Копринка,някои имали информация за нивото на водата докаде е спадали към днешна дата,и кое място е наи подходящо за шаран,каракуда и амур.Благодаря.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Шаран - доволно !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
С.Върбанов написа:Шаран - доволно !
Проверено и верно + бабушки гол след гол! Още малко и условията ще се подобрят като падне нивото и се излезе от водораслите. Много добра популация на шаран , костур и други.

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дай Боже да остане нещо от популацията - визирам старите екземпляри над 3г възраст и за догодина за да има на какво да се радваме и тогава ! Ври от малки лакоми дебелаци и дано поне 10% от тях да оцелеят , което е нормално , ако го няма фактора човек/месар ! .Водораслите са малък проблем при ваденето с по фина линия наистина и имаш чувството ,че рибата е в пъти по голяма от това , което се оказва накрая
Един апел към всички - моля Ви пускайте трофейните и маломерни рибки - те го заслужават ! Мисля ,че всеки може да се снима с трофея и след това да му подари живота , като същевременно да има с какво да се похвали в махалата или по форумите - снимките , а и риба се продава на всякъде по магазините , ако Ви се хапва . Никога не съм казвал да не се взима риба , но нека да е в границите на нормалното и законното ! Лично Аз смятам ,че от съществуващият закон трябва да се премахне частта която позволява задържането на 1бр трофейна риба ! Желая успех на всички през останалата част от този сезон !

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
-
- новобранец
Подкрепям те,колега!Това е най-малкото,което можем да направим за запазване на популацията!
-
- новобранец
Здравейте колеги ! До сега не съм ходил на язовир "Копринка" та въпроса ми е къде върви сега рибата и тези шарани ? Ако не желаете във поста може и на лично да споделите. И също така да е удобно за палатка ,защото мислим да останем 2-3 дни. Благодаря ви предварително 

-
- ще става разбирач
Привет колеги! Имам да вземам 3 дена отпуск и се каня да заведа децата на риба. Имах предвид Жребчево , но като се огледам защо не и на Копринка. Моля ви за информация има ли в района на Горно Черковище места с гора , където да се разпъне палатка и какъв е преобладаващия улов от тази страна....
Христо - наслука на всички
Здравейте колеги ! Утре мисля да направя един излет на Язовира мисля да ида на ГРОБИЩАТА.Нещо да се похвалите тез дни и къде ?
-
- учете се от него
Кълве на дясната дупка пред тополите; на плувка, стръв- едър торен или дребен земен червей!
Трябва да си там доста преди 6.00 за да хванеш място.