Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
Re: Жребчево
minchoto написа:Предпочитам да гледам как Краси хваща и пуска

Трюмче гоуемо,кво да прави челякаtania22 написа:minchoto написа:Предпочитам да гледам как Краси хваща и пуска![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко
minchoto написа:... че и ги пуска на всичкото отгоре, за разлика от много други ...vanboxer написа:То на Жребчево сега само Върхара си лови бели риби майки,че и се снима с тях и във фейса се хвали...
Ако му е пълно трюмчето,може и да ги пуска.Не ми е ясно,защо въобще троли по това време,ако наистнина милее за рибата.
А ти, да не си му адвокат или си с него в лодката?
- minchoto
- ще става разбирач
Защо, ако е така, това някакъв проблем ли е?iid написа:А ти, да не си му адвокат или си с него в лодката?

-
- вече хвърля и на тежко
minchoto написа:Ами много по-вероятно е наистина да е търсил сом, иначе щеше да се закотви над някое гнездо, въоръжен със силикони, не мислиш ли?vanboxer написа:То се вижда че я пуска,не е там проблема...
Замисалът на тази забрана не е ли да се остави рибата на спокойствие да си хвърли хайвера и мъжките да опазят гнездата?Какъв х.й търси Върхара с тая лодка и тоя воблер,сигурно за сом е тръгнал а?Той средата на март месец се скъсва да кълве....
Не е проблем,но не ни прави на глупаци.Смяташ ли,че по това време на годината наистина троли за сом? Ако е така, колега не пиши в този форум , а в някои научно-фантастичен.
Не мога да разбера забранено ли е да се троли та толкова ревете и как така обвинявате като чели сте били в лодката та и трюмчета сте видели.

- Ashmodean8004
- ще става разбирач
Краси си е име и е пич, а пък кучета които лаят и завиждат винаги ще има. Гледам клипа пуска си я бялата не виждам проблем тук, а само интриги! А пък за трюмчето пича се извини, какво искате повече, защо винаги запомняте негативите и не казвате колко сте научили от Краси?
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Не е забранено да се троли,ама и не е много удачно да се троли точно там и по това време на годината.Просто бялата риба там в момента е повече от лесна(написал съм защо).Не ми се правете на тарикати,и аз искам да топна лодката там ама си имам принципи.То по тази логика всеки може да си троли там срещу "пушаците" и да си дърпа бели риби и да си ги пуска после.Пак казвам и това си е мое мнение-за мен тролинга по време на забраната за бялата и щуката също трябва да бъде забранен.Защото може и нито една риба да не е прибрал,но си взел акъла на поне 4-5.По време на забраната трябва да се остави рибата в пълно спокойствие,и ако това се случи след максимум 2-3 години ще се кефим на макс като сме за риба на този прекрасен язовир.Цяло лято и есен имаме за да кръстосваме гьола. Някой от вас сега веднага ще кажат ,ама то може за сом да троли.Ок ама всеки уважаващ себе си тролингист знае,че шанса да ти удари сом по това време на годината и в тази снежна вода е доста нищожен.По скоро ще ти ударят една дузина бели или щуки.kalin73 написа:Не мога да разбера забранено ли е да се троли та толкова ревете и как така обвинявате като чели сте били в лодката та и трюмчета сте видели.![]()
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Да и всички ние трябва да се съобразим с твоето мнение така ли.vanboxer написа:Не е забранено да се троли,ама и не е много удачно да се троли точно там и по това време на годината.Просто бялата риба там в момента е повече от лесна(написал съм защо).Не ми се правете на тарикати,и аз искам да топна лодката там ама си имам принципи.То по тази логика всеки може да си троли там срещу "пушаците" и да си дърпа бели риби и да си ги пуска после.Пак казвам и това си е мое мнение-за мен тролинга по време на забраната за бялата и щуката също трябва да бъде забранен.Защото може и нито една риба да не е прибрал,но си взел акъла на поне 4-5.По време на забраната трябва да се остави рибата в пълно спокойствие,и ако това се случи след максимум 2-3 години ще се кефим на макс като сме за риба на този прекрасен язовир.Цяло лято и есен имаме за да кръстосваме гьола. Някой от вас сега веднага ще кажат ,ама то може за сом да троли.Ок ама всеки уважаващ себе си тролингист знае,че шанса да ти удари сом по това време на годината и в тази снежна вода е доста нищожен.По скоро ще ти ударят една дузина бели или щуки.kalin73 написа:Не мога да разбера забранено ли е да се троли та толкова ревете и как така обвинявате като чели сте били в лодката та и трюмчета сте видели.![]()
Последно промяна от kalin73 на Нед Мар 17, 2013 1:22 pm, променено общо 1 път.
И още нещо тази забрана е абсолютна глупост без лодките във водата мрежите са там. И не говори за стрес на риби че е смешно.kalin73 написа:Да и всички ние трябва да се саобразим с твоито мнение така ли.vanboxer написа:Не е забранено да се троли,ама и не е много удачно да се троли точно там и по това време на годината.Просто бялата риба там в момента е повече от лесна(написал съм защо).Не ми се правете на тарикати,и аз искам да топна лодката там ама си имам принципи.То по тази логика всеки може да си троли там срещу "пушаците" и да си дърпа бели риби и да си ги пуска после.Пак казвам и това си е мое мнение-за мен тролинга по време на забраната за бялата и щуката също трябва да бъде забранен.Защото може и нито една риба да не е прибрал,но си взел акъла на поне 4-5.По време на забраната трябва да се остави рибата в пълно спокойствие,и ако това се случи след максимум 2-3 години ще се кефим на макс като сме за риба на този прекрасен язовир.Цяло лято и есен имаме за да кръстосваме гьола. Някой от вас сега веднага ще кажат ,ама то може за сом да троли.Ок ама всеки уважаващ себе си тролингист знае,че шанса да ти удари сом по това време на годината и в тази снежна вода е доста нищожен.По скоро ще ти ударят една дузина бели или щуки.kalin73 написа:Не мога да разбера забранено ли е да се троли та толкова ревете и как така обвинявате като чели сте били в лодката та и трюмчета сте видели.![]()
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
И с лодките и без лодките те като искат бракониерите пак си пускат мрежи,ще мине още време докато се оправят нещата.
Никой не карам да се съобразява с моето мнение!!!.След миналогодишната забрана определено имаше много по добра популация на бяла риба.За мен това е много удачно решение и съм почти убеден че за догодина нещата ще се доизгладят напълно за да няма вратички в закона.А пък ти колега kalin73 толкова като си против забраната никой не те спира,ходи и си лови,ако имаш късмет няма да ти пишат хубав акт,и няма да ти вземат лодката...той Трифон много ги обича такива и сигурно ще ти прости.
Крайно време е вече българите да се научим,че щом е забранено-значи не може!!!
п.с. Върхара може да е пич и най-добрия рибар на света за някой,ама понякога се излага като кифладжия.
Никой не карам да се съобразява с моето мнение!!!.След миналогодишната забрана определено имаше много по добра популация на бяла риба.За мен това е много удачно решение и съм почти убеден че за догодина нещата ще се доизгладят напълно за да няма вратички в закона.А пък ти колега kalin73 толкова като си против забраната никой не те спира,ходи и си лови,ако имаш късмет няма да ти пишат хубав акт,и няма да ти вземат лодката...той Трифон много ги обича такива и сигурно ще ти прости.
п.с. Върхара може да е пич и най-добрия рибар на света за някой,ама понякога се излага като кифладжия.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Да ти кажа че си е грешка ще е малко. 1.Проблема не е в нас риболовците с лодките за популацията на бяла риба.2 По добре да ни има в размножителният период заради мрежарите.3.Да забраниме джига и селиконите от декември,а какво ще кажеш.4.ТИ не се грижи кои ще ми пише актове за 14г в лодката не сам имал проблеми с които и да е.5. Не учи българите какво да правят. Отговаряи за себе си.И последно не коментираи колеги не е готино.vanboxer написа:И с лодките и без лодките те като искат бракониерите пак си пускат мрежи,ще мине още време докато се оправят нещата.

-
- вече хвърля и на тежко
vanboxer написа:И с лодките и без лодките те като искат бракониерите пак си пускат мрежи,ще мине още време докато се оправят нещата.

- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Не съм аз човека ,който ще поучава българите.Никой не карам да се съобразява с моето мнение!!!Ако на някой не му харесва да не го чете
Мога да коментирам който си поискам-както и ти,за това е форума

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
[/quote]
Форума не е за това тои е за по градивни работи мисля

Форума не е за това тои е за по градивни работи мисля