Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Гадината я намерих още почти сляпа и съм я хранил с биберон.Ходи по мене навсякъде в къщи,даже сам влиза в банята когато се къпя - почнах да извършвам тази дейност по гаЩи,щото да не остана и аз без ..........Телескоп написа: Бе недей си замърсява........

Е как е Рио от друг ъгъл
Тука са карнавалите и самбата
Е малко луксозни играчки
Те са за отличниците 

Риболовци.
Тука е пък пияно бар по нашенско
тука са евтините моми 

Божия намеса...!?!?Teo 62 написа:...Пратен ми е за наказание за лоши деяния

Чрез лИбов към изкупление на греховете!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Знае ли човекТелескоп написа: Чрез лИбов към изкупление на греховете!!!![]()

Айде лека нощ,че утра ша са става рано

Е един хотел 7 звезден в Сингапур
на покрива ме има басейн.Тука пък прескачаме бързо в една река в Мексико
Това пък е от Сеул Южна Корея
Малдивите
Пак в Рио
Дубай
И стига за снес
По политически теми не разбирам.

Риболовци.
Люско , требе да се прегледаш брат
нещо напоследака та е фанала една болест - копи-пейст

Ето малко ножове ръчна изработка - http://www.kiroknives.com/lovninogove за сравнение
Рекох да поразгледам преди лягане,та не се сдържах-Много труд и въобръжение е нужно за създаването на подобни шедьоври 

Тигре,вземи си и едно зайче,котенцето да си има компания,когато теб те няма в къщи!Teo 62 написа:Айде лека нощ,............

[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AgFeZr5ptV8?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=ec52fcb284" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
То другото "котенце" любимата
да не си намери зайче,че станах едър рогат добитък 

Вяра никому!?Teo 62 написа:То другото "котенце" любиматада не си намери зайче,че станах едър рогат добитък
Ама,ти си имаш чикийки за всякакви"животни"!!!

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Люси,lusienn написа:...Мернах и малко пушена скумрия,тадобавих в салатата...
Тази пушена скумрия е - студено или топло пушена и какво и е качеството?
Щото в къщи много обичаме топло пушената, въпреки всичко, което знам за "пушенето" на месата и последиците от него !
Така както си го описал,Teo 62 написа:... бе голяма либоФФ.Спи на една врата отгоре през деня - как се държи до ден днешен ми е загадка - даже се люлее за забавление там.Пуска водата от тоалетното казанче и за да стигне до сухата храна мести един камък в кофа пет кила - откъде таз силаСега съм сложил плетен кош със завивки на един гардероб и си е направил гнездо.Крие се в сушилнята на топло - сам си отваря вратата и докато е още топло прането се намества.Пратен ми е за наказание за лоши деяния
Никакво наказание не е,
А голямо домашно забавление

Не знам, как го търпи жена ти, де,
Щом се къпете заедно

Ама нали не е женска мацка, може и само да го подритва, понякога

А аз днес на платените пъстърви - голяма излагация,
Само пет бройки,
Ама пък как се наспах на чист въздух, седнал на стола, огрян от слънцето и сънувам ..................,
Че ми дърпа и се събудих да засека

А то само сън

Но хванах още две, та някак си останах доволен !
Купих си брадва - жената да ми се радваТелескоп написа:Вяра никому!?Teo 62 написа:То другото "котенце" любиматада не си намери зайче,че станах едър рогат добитък

Къде ша ходи,ми и тя спада към домашните любимци - в интерес на истината котето пази голяма хигиена - досега не ми е направило мизерия освен на определеното за това място - може би защото го приучих от малко.G.Petkov написа:lusienn написа:..
Не знам, как го търпи жена ти, де.......!