Kъде..къде... пак на Негован

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Marco Polo написа:Демоне, направо си поет по душа! :D И по слово! ;)
Не е!Нарцис е! :lol:
:arrow:
Кърцата написа: Ае обратно у водата да разправя на другите къв убав рибар има на брега.
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Аааааа, сега разбрах кой ми гепи тапите на Негован! Кърца, ако ми ги върнеш ще ти боядисам вратите (три ръце с моя боя), много ме бива.
Поздравления за излета, корав риболовец си!
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Деди , бате не моа да ти ги върна, че ги фърлихна бунището негованско, взех само поводите и тройките. За тях поне една ръка нема ли да удариш... или две, с моя боя :wink: :wink: :wink:
Поборников, не е една щуката, повече са. доста от тях ги познавам лично!!! Що целувки съм раздал там.....
А гьола е големия. И там има няколко тополи, в горния ъгъл, откъм дигата. На малкия не съм убеден че има щука. опитват се разни местни субекти да мре убедят в противното ма не им фащам вера, че досега там щука не съм видел, нитощукарка фърлена, Е само веднъж ние с Ивака фърлихме една... ама то ни беше първия излет в района :oops:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Кърца умната ги целувай да не останиш без устна.Иначе евала на теб и Ивчо,четох и статията в списанието,вие сте велики :wink:
ogibg58
новобранец
новобранец

снежниа човек

Мнение от ogibg58 »

:D браво кьрца браво бьлгарски риболовецо от сега ще ти викаме карцата снежниа човек
ckorpion
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Що така,бе брат Sapune 1971?

Мнение от INCUBUS »

Исках само да изразя почитанията си към брата-риболовец Кърцата - изкефи ме човекът.И аз мразя домашните ремонти / да не говорим за бояджилъка/и се възторгнах от това,че не само се е възпротивил на съпругата си с нейните зловредни в случая "пейнтърски " щения,но и е пренебрегнал собственото си топлоблаготелесие и е отишъл на водоема / свещенния,без значение кой точно/,за да РИБОЛОВСТВА.Не само не съм - кво беше,Нарцис? / а бе ти оня дет се гледал в огледалата ли цял живот имаш пред вид или нещастното пролетно цвете ?!/,ми приличам на кактус проскубан и на Пръв урунгел сред Инкубусите - когато се науча да си кача неква снимка на физиомутрата,ша са убедиш ,че не си прав в квалификацията си.
На края - продължавай,Кърца,да ходиш за риба и дано ти върви,та да се кефиш !
dancho50
новобранец
новобранец

Мнение от dancho50 »

На Санчо Панса също има щука ,миналата година октомври един приятел извади сутринта една 2,900 от островчето(за тези които познават гйола),аз по това време мятах по Дунав и умрях от яд ,4е иначе ходиме все заедно.Та по въпроса има ли -има
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Аз пък там миналата година хванах най големия костур в живота си 1,200гр. на виолетка от самия водоем.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”