яз.дрангово

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: яз.дрангово

Мнение от С.Върбанов »

:lol: Ако са оставили риби изобщо Изображение
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ramcho_gazara »

С.Върбанов написа::lol: Ако са оставили риби изобщо Изображение
:smt023
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

dimmitov написа:Този , който е 13лв. такса и квот си хванеш го вземаш, като гледам колко хора са се надървили за него не ми се мисли какво ще става като го разрешат. :mrgreen: Най-малко 1000 коли ще има. :axe: Рибата ще умре от страх от толкова въдици където ще се хвърлят вътре. :shock: Това е все едно в МОЛ-а да кажат 10лв.такса и квот си вземеш :partyman:
еми човеk то другите язовири изобще несе зарибяват :wink: просто собственика си е умен пуска кам 400-500бр риби кам 1-2кг :!: :!: :!: после си го изкарва за 1 сеамица :drinkers:
"нали знаеш като няма конкоренция всеки отива на едно и също място" :D :D :wink: :D
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Вече е ясна дата на откриването :mrgreen:
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

:D
Последно промяна от dimmitov на Вто Мар 19, 2013 12:29 am, променено общо 3 пъти.
Изображение
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

ramcho_gazara написа:
dimmitov написа:Този , който е 13лв. такса и квот си хванеш го вземаш, като гледам колко хора са се надървили за него не ми се мисли какво ще става като го разрешат. :mrgreen: Най-малко 1000 коли ще има. :axe: Рибата ще умре от страх от толкова въдици където ще се хвърлят вътре. :shock: Това е все едно в МОЛ-а да кажат 10лв.такса и квот си вземеш :partyman:
еми човеk то другите язовири изобще несе зарибяват :wink: просто собственика си е умен пуска кам 400-500бр риби кам 1-2кг :!: :!: :!: после си го изкарва за 1 сеамица :drinkers:
"нали знаеш като няма конкоренция всеки отива на едно и също място" :D :D :wink: :D
Чувал съм че по Никулден пускал по 4-5 тона риба.Ако питам още някой ще чуя дуга цифра, така че не вярвам на никой.Знам само че като се каже 10 или 13лв такса и ВСИЧКАТА РИБА Е ЗА ТЕБЕ да има как и водолази ще влязат.А на мен този какбалък по язовирите изобщо не ми допада.Ако е мако по спокойно от миналата година може и да отида през седмицата да си взема от ВСИЧКАТА РИБА В язовира обаче не е влизала вода от мого време, най-малко от 1 година и май няма много кислород във водата.Миналата година рибата беше започнала да измира и затова май го забраниха.Незнам кой е собственика но никой май не иска да му пуска вода за язовира, незнам защо.Аман от такива умни собственици :evil:
Изображение
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

dimmitov написа:
ramcho_gazara написа:
Чувал съм че по Никулден пускал по 4-5 тона риба.Ако питам още някой ще чуя дуга цифра, така че не вярвам на никой.Знам само че като се каже 10 или 13лв такса и ВСИЧКАТА РИБА Е ЗА ТЕБЕ да има как и водолази ще влязат.А на мен този какбалък по язовирите изобщо не ми допада.Ако е мако по спокойно от миналата година може и да отида през седмицата да си взема от ВСИЧКАТА РИБА В язовира обаче не е влизала вода от мого време, най-малко от 1 година и май няма много кислород във водата.Миналата година рибата беше започнала да измира и затова май го забраниха.Незнам кой е собственика но никой май не иска да му пуска вода за язовира, незнам защо.Аман от такива умни собственици :evil:
еми пускаше 2-3т. преди 4-5г. но и много хора него знаеха язовира!!!! ся свеки 2`ри го знае и става голяма навалица :wink: аз ходя от 7г. на този язовир :!: и от 7г. несъм виждал толкова хоро дето видях миналата година :D заради това имам само 3-4 излета :!: :!: вече ходя по често на друг язовир :) .... а за водата преди от горния язовир му пускаше вода !!!! и минала год. не му пуснал :drinkers:
angel8952
новобранец
новобранец

Мнение от angel8952 »

колега за кои яз, на дрангово говори6 те са 3
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

angel8952 написа:колега за кои яз, на дрангово говори6 те са 3
По посока Срелци е първия от дясно
Изображение
minipizza
новобранец
новобранец

Мнение от minipizza »

Здравейте,някой знаели от кога ще пуснат да се лови в язовира?
karpist
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от karpist »

Днес язовира е бил пуснат 8)
Аватар
falco2
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от falco2 »

karpist написа:Днес язовира е бил пуснат 8)

Това първоаприлска шега ли е!!!
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

вече над 10кг. риба се връща обратно :wink:
gabaria77
новобранец
новобранец

Мнение от gabaria77 »

естествено ,че така трябва да бъде
IvayloA
новобранец
новобранец

Мнение от IvayloA »

Някой ходил ли е да каже как са нещата-понапълнил ли се е язовира риба излиза ли и каква и хората колко са?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”