Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Колега, не каза само кой е рибарника на Орлин.pe6o66 написа:Рибарника на Орлин е източен и не се знае кога ще бъде напълнен и зарибен отново

риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
-
- новобранец
Писанец
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Ето едно хубаво място до с.Писанец.

За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Откога са снимките?
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако е вярна датата на снимките от август 2008....това по Лом-а нали? Има много добри местенца тамnikolaiiliew написа:Откога са снимките?
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Мда по Лома е май
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Това е на Лома под рибарниците на с.Писанец.Тези които се падат в дясно от моста като пътувате посока Варна.
Може да се отиде като се мине покрай въпросните рибарници или още горе до овчарниците има един малък мост,минавате под него и слизате долу на Лома.Някога е бил асфалтиран.Снимките са правени август 2008г.Шарана не сме го теглили.
Може да се отиде като се мине покрай въпросните рибарници или още горе до овчарниците има един малък мост,минавате под него и слизате долу на Лома.Някога е бил асфалтиран.Снимките са правени август 2008г.Шарана не сме го теглили.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Благодаря за уточнението
Хубав дивак сте хаванали...може ли да ми кажеш (може и на ЛС) на какъв монтаж и стръв сте го хванали?

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Здравейте колеги,човека с рибата на снимката ми е бивш колега,на неговата въдица се хвана дивака.Монтажа е обикновен,кука
отгоре и отдолу по средата подвижно олово на куките по едно зърно млечна царевица.От първата снимка се вижда как реката се разширява за малко,на това място хвърлихме защото течението се забавяше и захранихме от същата царевица.Надолу по течението има чудни места,но много затлачени с клони и дървета които реката е влякла по време на наводненията.
Има едно хубаво място със сянка и полянка за бивак а дава и шаран.На влизане в с.Писанец завивате за рибарниците на Орлин,но минавате по долният път и накрая на полянката изкачвате една малка дига пеш,мисля че кола не вливаше там.
Мястото е доста дълго и реката тече много бавно.За захранка и стръв няма да ви казвам защото всеки си лови индивидуално и ден със ден не си прилича,аз практикувам така взимам от всичко и на което потегли.Ако не хванете риба поне ще си починете и любувате на природата до насита.Местата са много хубави и поляните големи и дават възможност на семейства с деца да разпуснат на воля.Наслука колеги.
отгоре и отдолу по средата подвижно олово на куките по едно зърно млечна царевица.От първата снимка се вижда как реката се разширява за малко,на това място хвърлихме защото течението се забавяше и захранихме от същата царевица.Надолу по течението има чудни места,но много затлачени с клони и дървета които реката е влякла по време на наводненията.
Има едно хубаво място със сянка и полянка за бивак а дава и шаран.На влизане в с.Писанец завивате за рибарниците на Орлин,но минавате по долният път и накрая на полянката изкачвате една малка дига пеш,мисля че кола не вливаше там.
Мястото е доста дълго и реката тече много бавно.За захранка и стръв няма да ви казвам защото всеки си лови индивидуално и ден със ден не си прилича,аз практикувам така взимам от всичко и на което потегли.Ако не хванете риба поне ще си починете и любувате на природата до насита.Местата са много хубави и поляните големи и дават възможност на семейства с деца да разпуснат на воля.Наслука колеги.
колеги,някой чел ли е тази наредба за забрана на риболова в определени местност
http://dariknews.bg/media/2010/01/Zabrana.pdf
http://dariknews.bg/media/2010/01/Zabrana.pdf
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тази заповед си я има от доста време...
ЕТО Я актуалната за тази година
ЕТО Я актуалната за тази година
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тази заповед сме я чели естествено ... но преди три години. В новата (за 2013 година) има много-много различни неща 

Здравейте колеги,
Някой да знае язовир (освен Кастел) с бунгала на него без значение колко далеч от Русе се намира. Кастел го изключвам, защото нямам подходящото оборудване за рибите, които се хващат там, но като обстановка изглежда страхотно и ако някой знае друго подобно място моля да го сподели.
Някой да знае язовир (освен Кастел) с бунгала на него без значение колко далеч от Русе се намира. Кастел го изключвам, защото нямам подходящото оборудване за рибите, които се хващат там, но като обстановка изглежда страхотно и ако някой знае друго подобно място моля да го сподели.