Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Макара за фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
Макара за фидер
Здравейте. Искам да попитам, дали тази макара става за фидер риболов, със сравнително малки кошници...до 30 гр.
http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7397
Мерси.
http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7397
Мерси.

- Dass
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Макара за фидер
То модела на макарата не зависи само от големината на кошничката.
Ако фидера ти е medium или още по-лек, тази макара ще е тежичка и голяма... Ако държиш на DAM това мисля, че е по-добрия вариант (20 или 30 размер).

Всяко място и време "си сака фидеро", дет' са вика.

Благодаря колега
...и не мога да разбера в какво се е превърнал този форум. Как 300 и кусур човека са прегледали и никой нищичко...то бива консуматорство, бива, ама това вече е абсолютно безобразие...не говоря само за тази тема, а по пинцип за състоянието на форума...само ''купува и продава'', това е най важното...знаещите и пишещите си отидоха и какво остана

...и не мога да разбера в какво се е превърнал този форум. Как 300 и кусур човека са прегледали и никой нищичко...то бива консуматорство, бива, ама това вече е абсолютно безобразие...не говоря само за тази тема, а по пинцип за състоянието на форума...само ''купува и продава'', това е най важното...знаещите и пишещите си отидоха и какво остана

-
- разбира нещата
Колега за тези пари виж Ecusima и Tica Cambria. За ценовия си клас са добри макарички.

- TRAP
- ще става разбирач
DAM бягай далече много лошо качество макари няма нищо общо с някогашните.Имам от старите и от новите та за това знам за какво иде реч.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- Dass
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И аз мисля, че има по-добри варианти за тези пари от DAM...
Ако кажеш с какво фидерче (и с каква акция) ще го ползваш, можем да направим някакво по-конкретно предложение. Аз имам в колекцията от light до extra heavy фидери, та поне ще ти помогна да не правиш моите грешки...
Сега съм на път да се сдобия и с едно пикерче.

Ако кажеш с какво фидерче (и с каква акция) ще го ползваш, можем да направим някакво по-конкретно предложение. Аз имам в колекцията от light до extra heavy фидери, та поне ще ти помогна да не правиш моите грешки...

Всяко място и време "си сака фидеро", дет' са вика.

- pacho109
- сериозен играч
Рьоби екузима е по-добрият вариант 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
+1pacho109 написа:Рьоби екузима е по-добрият вариант
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- научил се да хвърля
И аз съм за Екосимата размер 2000 мисля че щее перфектна. Или Тобертини сирио което е същото като Рьобито, няма никаква разлика в качесвото.
Пък ако имаш парици и на един заубер да се метнеш заспиваш...
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Може ли инфо какво ще е?Dass написа: Сега съм на път да се сдобия и с едно пикерче.![]()
![]()
Аз също препоръчвам "Риоби" независимо от модела, по-добре ще е от "Дам"...
Макарата трява да е поне размер 4000ivan_72 написа:И аз съм за Екосимата размер 2000 мисля че щее перфектна. Или Тобертини сирио което е същото като Рьобито, няма никаква разлика в качесвото.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- ivelin_1976
- разбира нещата
С каква акция е фидера? За хеви си вземи размер 4000, а за медиум може да направиш компромис и с 3000. Но лично за мен грабвай едно Рьоби 4000 и си тиrobo_kop написа:Здравейте. Искам да попитам, дали тази макара става за фидер риболов

п.п. не се заглеждай по размери за болонезета или шаранджийски

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Разликата в големината и грамажа между 3000 и 4000 на риоби е толкова малак, че според мен 4-та си е по-добрия избор!
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- lishev_64
- разбира нещата
Какво ще кажете за това Shimano: http://megafishing.bg/product/150/makar ... na-fd.html ...
Имам в предвид големия размер 4000.

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!