Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Ботуш от Ветерок + Двигател Briggs & Straton
Модератор: emo vasilev
Ботуш от Ветерок + Двигател Briggs & Straton
Купих ботуш от Ветерок и мисля да прикача двигател от Briggs & Straton 4 к.с, но оборотите му са ограничени (като диапазон). Въпросът ми е, някои който е опитвал подобни гимнастики, да изкаже мнение, удачно ли е, или ще трябва замяна на двигателя.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Ботуш от Ветерок + Двигател Briggs & Straton
Има поне двама колеги, които са правили този тест. Подробно са го описали в тема. Ако се поровиш ще намериш. Мен лично не ми допада шума на ДВГ с въздушно охлаждане, не за друго- основно шума не ми допада.
Успех в наченанието.
Успех в наченанието.
- pezz
- вече хвърля и на тежко
Re: Ботуш от Ветерок + Двигател Briggs & Straton
Вече почити една година карам с такова чудо.

Двигателя е малко по различен от твоя.Моя е 5.5к.с.,но оборотите би трябвало да са същите мах3500об.мин.
И така минуси:
Голям шум при високи обороти.
Малка скорост.
Малко по големи вибрации ,защото е едноцилиндров.
В горещото време загрява повече и започва да ми гори масло.
Странен вънщен вид.
Плюсове:
Евтин 4-тактов двигател
Нисък разход на гориво.
При ниските обороти е поносимо тих и почити без вибрации.
Извод:
Става за тролинг и за по къси растояния,но за по дълги разходки не е много удачен.
И една случка-есента бях влязал на около 1 час път на вътре в Жребчево,когато ме заваля силен дъжд.И понеже мотора няма никава допълнителна защита от водата си казах,край тука останах.Да ама не,двигателчето геройски ме закара до колесара без проблеми,въпреки обилния дъжд и едночасовия преход.

Двигателя е малко по различен от твоя.Моя е 5.5к.с.,но оборотите би трябвало да са същите мах3500об.мин.
И така минуси:
Голям шум при високи обороти.
Малка скорост.
Малко по големи вибрации ,защото е едноцилиндров.
В горещото време загрява повече и започва да ми гори масло.
Странен вънщен вид.
Плюсове:
Евтин 4-тактов двигател
Нисък разход на гориво.
При ниските обороти е поносимо тих и почити без вибрации.
Извод:
Става за тролинг и за по къси растояния,но за по дълги разходки не е много удачен.
И една случка-есента бях влязал на около 1 час път на вътре в Жребчево,когато ме заваля силен дъжд.И понеже мотора няма никава допълнителна защита от водата си казах,край тука останах.Да ама не,двигателчето геройски ме закара до колесара без проблеми,въпреки обилния дъжд и едночасовия преход.
ЗА ДОБРИЯ ШОФЬОР ЛОША КОЛА НЯМА