Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Качествени чепарета
Чепаре за сафрид и скумрия

Киро отдели 30мин. един ден и ела (знаеш къде) ще ти дам едни ламета (щом си се навил да го преследваш карагьоза) а и ще ти кажа някой допълнителни неща за таз рибаКИРО написа:А пък за карагьоза мисля това да пробвам - 5-ти номер куки.

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

И аз ще мина
.Ще слушам ,обещавам
Кой бяга от добри съвети и материали ?:drinkers:

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Освен с утвърдените материали с които работим искам да покажа още някои които според моя вкус са доста добри.Препоръчвам на който му се занимава да си заприходи нещо подобно,защото накичени по куките изглеждат страхотно,не се срещат всеки ден по нашите ширини ,че даже и риби хващат.На първата снимка материала е УВ и е доста по-нежен от стандартното Minnow Belly,защото е абсолютно плосък и прав..

Качествени чепарета Borkata

Здравей колега много добре изглеждат , може ли линк към сайта?BorisK написа:Освен с утвърдените материали с които работим искам да покажа още някои които според моя вкус са доста добри.Препоръчвам на който му се занимава да си заприходи нещо подобно,защото накичени по куките изглеждат страхотно,не се срещат всеки ден по нашите ширини ,че даже и риби хващат.На първата снимка материала е УВ и е доста по-нежен от стандартното Minnow Belly,защото е абсолютно плосък и прав..
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз съм ги купувал от тук..
http://bobmarriottsflyfishingstore.com/
http://bobmarriottsflyfishingstore.com/
Качествени чепарета Borkata

Благодаря за бързия отговор . 

-
- вече хвърля и на тежко
Е той показва човека , обаче не всеки пазари онлайн.Друго си е човек да види да пипнеbarutchiata © написа:XegouX написа:BorisK Време е да си отвориш едно "дюкянче"в Краставицата че да си пазариме мат'рялчета.....
Той форума нали върши същата работа.![]()
![]()

- atillas
- ще става разбирач
респект за това че си се вслушал в гласа на хоратаbarutchiata © написа:Днес получих доста ЛС относно тази тема. Истината е, че я заключих не защото се продават чепарета, а защото се започна едно ритане по кокалчетата и мерене кой-по-най. Довечера като се прибера ще почистят малко темата.
нека ако е възможно да ограничим глупостите в тази тема за да не се стига пак до такава крайност.
предполагам че има доста хора като мен които рядко пишат но често четат тази тема така че нека да запазим темата за хората
-
- новобранец
atillas написа:респект за това че си се вслушал в гласа на хоратаbarutchiata © написа:Днес получих доста ЛС относно тази тема. Истината е, че я заключих не защото се продават чепарета, а защото се започна едно ритане по кокалчетата и мерене кой-по-най. Довечера като се прибера ще почистят малко темата.
нека ако е възможно да ограничим глупостите в тази тема за да не се стига пак до такава крайност.
предполагам че има доста хора като мен които рядко пишат но често четат тази тема така че нека да запазим темата за хората

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аз направо се шашнах,как така с лека ръка заключи една 4 годишна тема ?barutchiata © написа:Днес получих доста ЛС относно тази тема. Истината е, че я заключих не защото се продават чепарета, а защото се започна едно ритане по кокалчетата и мерене кой-по-най. Довечера като се прибера ще почистят малко темата.
Не си ли направи сметката,че загробваш труда на много хора,дето са си играли да пускат тук снимки и видео.Това си е голяма играчка все пак,не мислиш ли?
И още нещо,тази тема винаги ще е отворена за новости,защото всяка година излиза нещо ново.А ние сме хората дето го проверяваме дали работи,и после го споделяме тука,
да не се лутат младите,както ний едно време.
Кой е по по най,ний си ги познаваме,и благодарение на тях научаваме новостите,защото
те не пазарят от БГ.В магазините ги няма техните материали.
А че спам ще има,то си е неизбежно,дума дума отваря,поне не се обиждаме тук.
И последно,
и Добрия,Бъкито,Борката и още много други са си големи приятели,
няма как да се ритат по кокалчетата.Всеки се учи от другия,и затова са много добри
в правенето на чепаретата.Мен не ме брой в тази схема,че не ми се играе с това
нежно лакиране накрая.
Надявам се занапред да няма "земетресения" по такива важни теми.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- ivanomir
- новобранец
- Обратна връзка:
А защо просто не се отвори раздел за продажби само за морска стока в морския раздел...?
така няма да се бъркат нещата
Compass 470 GT + Mercury 40efi, Raymarine Dragonfly 7
www.avant.bg
www.avant.bg
-
- вече хвърля и на тежко
Нали си има продавалник към форума!Какво значение има дали е морско или сладководно?ivanomir написа:А защо просто не се отвори раздел за продажби само за морска стока в морския раздел...?
Тука има съвсем друга интрига.....оттам идва спаменето
- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Подкрепям Киро с две ръце . И не виждам какъв е проблема за това че някой е решил да продаде някое и друго чепаре за да си избие материалите . Аз за себе си открих много неща във форума относно риболова който практикувам и то благодарение на споменатите от Киро хора , при все че обикалям северното черноморие близо 30 години . А това че на някой са му наврени ръцете в г...а и се чуди какъв мармалад да яде , ми нека да отиде в елитните варненски или бургаски магазини и да да даде по 10лв за чепаре (лично с очите си видях такава цена) или да си купува китайски шарении за по лев и петдесет . Извинявам се за спама , ама именно такива хора внасят новостите в риболова и съответно аз и други като мен ползват идеите им наготово . За което им БЛАГОДАРЯ
.Жалко че заради новоизлюпени писатели доста от специалистите започнаха да спират да показват и да казват.

- rikitikitavi
- разбира нещата

опитвам се да имитирам пасаж скаридки ....
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;