Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Нова придобивка-Мaч Okuma
Модератор: Paublo_Eskobar
Нова придобивка-Мaч Okuma
Днес най-после след дълго лутане и четене по форумите относно риболова на мач,се сдобих с първата си мач пръчка - Okuma SOLITRON MATCH - 3.9м. акция 5-25гр.Имах дилема между две марки да избирам Byron или Okuma,но като пробвах пръчките и на двете марки се спрях на тази на Okuma,понеже най-много ми допадна като строй и държание в ръка.Нямам търпение да я пробвам при риболов как ще се държи.Ако някой разполага със същата пръчка,моля да сподели мнение по темата:)
- pachosz
- сериозен играч
Re: Нова придобивка-Мaч Okuma
Честито за новата въдица! 
Много положителни емоции да ти донесе ти желая!
Аз нямам такава пръчка, ама не знам що като гледам снимките в сайтовете, ми изглежда сякаш е много дебел върха. Или може би защото цялата пръчка е много тънка и така изглежда?
Дебел ли е върха, колега, или само така изглежда?

Много положителни емоции да ти донесе ти желая!
Аз нямам такава пръчка, ама не знам що като гледам снимките в сайтовете, ми изглежда сякаш е много дебел върха. Или може би защото цялата пръчка е много тънка и така изглежда?
Дебел ли е върха, колега, или само така изглежда?
Пръчката е много стегната и лека,за върха мога да кажа,че според мен,не съм го мерил с шублер е тънък не повече от 2мм.
-
- новобранец
Честито,и аз я имам същата въдица.За аматоири като нас е чудесна,при закупуването и ми я препоръчаха тази 3.90 а не 4.20м по дългата е по лигава.Сефтето и направих тази неделя нямах никакво уплитане на монтажа за целия ден.Стегната и с тънак връх към 2мм,пожелавам ти да хванеш мнооого риби с нея и да връщаш малките
Честито колега,пожелавам ти много риби и емоции с новата пръчка !!!