Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Обикаляне нагоре,надолу ,от пилчарника до Крапешкото дере
Никаква каракуда,никаква таранка,нищо ,ното бабки и дятки.
от 12.00часа до 17,00ч обикаляне,никъде нищо,сички си заминаха.на моста на Крапеца,уклей като кибритени клечки
Никаква каракуда,никаква таранка,нищо ,ното бабки и дятки.
от 12.00часа до 17,00ч обикаляне,никъде нищо,сички си заминаха.на моста на Крапеца,уклей като кибритени клечки
Аз там съм пораснал...
-
- ще става разбирач
Абе хора ,при тия аномалии в температурите и ураганен вятър к,ва таранка.Ще трябва поне още 3-4 дни.А и Росицата вчера като са връщах от София беше кална и мътна.Постоянно влиза ледена вода.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
А стьга ве,чак пък кална и мътна,поне при нас не е идвала такаваvasko102530 написа:Абе хора ,при тия аномалии в температурите и ураганен вятър к,ва таранка.Ще трябва поне още 3-4 дни.А и Росицата вчера като са връщах от София беше кална и мътна.Постоянно влиза ледена вода.

А и ураганния вятър беше топъл

Даже и таранка са фащали ,ама днеска е друга бира

Аз там съм пораснал...
- ХАМАЛИН
- новобранец
- Обратна връзка:
Апат лиии, апат ли тараните, чувам че станали като кучеата!?
Последно промяна от ХАМАЛИН на Вто Мар 19, 2013 2:53 pm, променено общо 1 път.
На 23 и 24 ще ходя на яз.Ал. Стамболийски.Искам да попитам къде кълве.Мисля първият ден да ида на трите камъка, а на втория до моста крапец.Ако имате по-вече информация пишете.А някои знаели дали мостът е залят?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.

-
- научил се да хвърля
не на моста няма вода.водата преди една седмица беше 3 метра под моста незнам сега как е положението това е от преди седмица,предполагам и сега е така
-
- ще става разбирач
Днес нищо само перки и уклеи не е като миналата година
а на моста уклейте добре ли се ловят имам в предвид за 6 часа дали мога да хвана към кило
- ХАМАЛИН
- новобранец
- Обратна връзка:
Ако съм аз може и две да фана, ама за теб не знам!pvstankov написа:а на моста уклейте добре ли се ловят имам в предвид за 6 часа дали мога да хвана към кило

Днес бях на трите камъка,прекрасно време и....до 14 ч. две перки,никакво движение,не изигра нито една рибка.Откъм моста минаха хора и казаха,че хванали малко уклеи.След 14 ч. уклеите се активизираха и за 2 часа хванах около стотина.Колегата ХАМАЛИН да изчисли колко килограма са
И пак за него повтарям,че улова е за 2 часа
След 15 ч към моста минаха най-малко 50 коли,ако поне един напише какво ги е накарало да тръгнат толкова късно натам,ще е много добре.Наслука

След 15 ч към моста минаха най-малко 50 коли,ако поне един напише какво ги е накарало да тръгнат толкова късно натам,ще е много добре.Наслука

-
- новобранец
значи още я няма каракудата и дали изобщо ще излезе тая година преди забраната,с това време!!!то по копринка вече я изтрепаха,а тука я няма никаква
благодаря за инфото ще пиша резултатаvesik77 написа:Днес бях на трите камъка,прекрасно време и....до 14 ч. две перки,никакво движение,не изигра нито една рибка.Откъм моста минаха хора и казаха,че хванали малко уклеи.След 14 ч. уклеите се активизираха и за 2 часа хванах около стотина.Колегата ХАМАЛИН да изчисли колко килограма са![]()
![]()
И пак за него повтарям,че улова е за 2 часа
![]()
Ако си махнат мрежите поне за малко ще излезе нагоре
ама те май не ги махат 

Като не кълве аз ще клъвна.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Tькмо се прибирам ,имах работа по Севлиево и прескочих за 2 часа на Стамболиеца.
На моста и около него имаше 20ина човека погледахме ги 10 минути през които се извадиха не повече от 10 рибки.
Вьрнахме се кьм Сокола (поне аз така го знам ),там от 13,30 до кьм 15,30 направих 70-80 бройки ,като преобладаващи бяха дребните бабки.Извадих и няколко наистина добри уклея ,за каракуда не чух никакви отзиви ,но не сьм и тьрсил.
Поздрави !!
На моста и около него имаше 20ина човека погледахме ги 10 минути през които се извадиха не повече от 10 рибки.
Вьрнахме се кьм Сокола (поне аз така го знам ),там от 13,30 до кьм 15,30 направих 70-80 бройки ,като преобладаващи бяха дребните бабки.Извадих и няколко наистина добри уклея ,за каракуда не чух никакви отзиви ,но не сьм и тьрсил.
Поздрави !!
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- новобранец
Сокола е 200-300м по нагоре по течението, слиза се по 1 много стръмен път.Преди 10-12г. карах 1 кадет с него съм слизал до водата, сега несмея с комбито.