Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Посрещнах Първа Пролет.....
Re: Посрещнах Първа Пролет.....
Може да се три кефала,но в това прекрасно време и при това спокойствие релакса е бил пълен.Не като на Копринка да ти хвърлят през главата 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Наборче а бе знаеш къде спят рибите ама и на Душанци им разбираш .Прекрасен излет .
Честита пролет

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Отлични риби и наистина чудно токмо сега когато трябва нивото на водата да е на max ...водоема да прилича с положенито на некакъв сушен августовски период.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- chapara
- ще става разбирач
Водоемите в този сезон в Б-я се държат така винаги преди пролетното снеготопене в планините и преди пролетните дъждове. Бъдете по-наблюдателни колеги, ако трябва си водете записки по години, така ще си изясните много неща за климата в България. Само не започвайте със сухата година и режима на водата, всичко беше и е изкуствено
Вода в Б-я има и ще има бол, само че ни е кофти управлението на водите 

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

Който си го може-може браво колега 

-
- новобранец
Аз на 10 март бях точно там. На обед заваля и се прибрах,пълно капо.Нещо тази пролет рибата на Домлян е ошашавена , пък и то не че я има много.Бачо Илия написа:Бачо Илия написа:Това си е обичайното състояние на водоема в този сезон; до края на забраната ще го понапълнят и после пак ще го източат за напояване...G.Petkov написа:.............
Обаче и в този язовир вода почти няма !!!Не, имаше и още, а темата с подробни снимки на мястото я пуснах неслучайно, щото никой не ходи, никой не захранва и трябва да ги чакам по 5 часа до като дойдат от другия край на язовираDon4o_62 написа:Тия 3 -то да не излезнат последните кефали в тоя язовир; моля колеги, ходете там по-често и с повечко бял...
![]()
![]()
Браво ,бачо страхотен си,

- lishev_64
- разбира нещата
Ами бачо, какво му трябва по-вече на човек?Бачо Илия написа:.....Времето прекрасно, птичките пеят..... сърбам ракийка и кафе.....

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
-
- учете се от него
Явно е че идват ди брега в по-късните часове; в тази връзка и насока следващият път мисля да ги потърся по-отрано и с фидер, на 25-30м. дистанция, с яко бял червей в захранката.

И след това пак да ни зарадваш със такъв хубав репортаж! 

Еваларка Илийка,но за директният му е още рано
.........при тая бистра и студена вода 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- кирил великий
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
Браво за улова !
Интересно ми е дали рибата не е трагнала по пличовете миналата година под трансформатора излизаха перки и чаушан по това време...
Интересно ми е дали рибата не е трагнала по пличовете миналата година под трансформатора излизаха перки и чаушан по това време...