Жребчево - работници от ВЕЦ-а!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Жребчево - работници от ВЕЦ-а!

Мнение от Redimido »

Само не разбрах дали са намерили мрежата с при ремонтните дейности и са имали за цел да я изгорят или си е зачислен инструмент към ВЕЦ-а?

Изображение
Аватар
smoky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Жребчево - работници от ВЕЦ-а!

Мнение от smoky »

Владо, дай малко повече информация за снимката? От къде е, кога и т.н. Така с това чувалче прилежно натъпкана вътре не ми изглежда да е намерена случайно... :lol:
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Снимката е публикувана в официалната страница на ВЕЦ - Жребчево във фейсбук.

В албума ремонтни работи - измежду снимките на турбини и генератори изскочи това. Бях се заинтересувал от ВЕЦ-овете и разликата им с ПАВЕЦ, та реших да прегледам и ВЕЦ-а на любимия язовир. И ЕЙ НА!

линк:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Аватар
Wankoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Wankoy »

То това е ясно за хората, посещаващи стената на язовира често... Ама нищо не се случва по въпроса :(
Безконтролна работа :(
Аватар
Wankoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Wankoy »

Това е мрежа, която са пуснали в язовира, а съм чувал и за такива, пускани в реката след веца, където "хорицата" си улаявят пъстърви на килограм... Мила родна картинка !!!
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Wankoy написа:То това е ясно за хората, посещаващи стената на язовира често... Ама нищо не се случва по въпроса :(
Безконтролна работа :(
И на язовир Ал.Стамболийски ,пазачите на стената ,редовно си пускат мрежите около стената,ама нали я вардят от големите риби,да не я разбие някоя :axe:
Мисля -на всички язовири е така
Аз там съм пораснал...
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Сигнал в ИАРА веднага.Ако е мрежа която са намерили би трябвало да сигнализират,а не да я чистят ухилени.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Д.Граховски написа:Ако е мрежа която са намерили би трябвало да сигнализират,а не да я чистят ухилени.
Много точно казано. :!: И аз това си помислих като видях снимката :evil:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Може нарочно да са я сложили на сайта си, ако имат вражда с "Петрол" - ей на! Служителите на Петрол бракониерстват в наши води ;)
tania22
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tania22 »

pachosz написа:Може нарочно да са я сложили на сайта си, ако имат вражда с "Петрол" - ей на! Служителите на Петрол бракониерстват в наши води ;)
:lol: :lol: :lol:
От години го правят и си го имат за "заден двор". :D
Знам къде си държат лодката обаче...........,а 2-3 кирки ще и дойдат хубав тунинг! :wink:
tania22
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tania22 »

Лошооо,лошо! :(
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

rabotara написа:ХА ХА ХА НА ВСИЧКИ ТАПАЦИ,БРАВО НА ТЕЗИМОМЧЕТА ОТ ВЕЦА.ТОВА Е РИБОЛОВ А НЕ ДА СТАВАМ СПОНСОР НА РИБАРСКИТЕ МАГАЗИНИ.И АЗ ЗАСТАВАМ ЗАТ ТЯХ ТА НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ НА ПО 300 ЛЕВА ЗАПЛАТА??????????КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА???????????ЕВРОПА ДА СЕ ШИБАТ ПЕДАЛИТЕ.ДА ОПРАВЯТ ЗАПЛАТИТЕ И СТАНДАРТА И ТОГАВА ДА ГОВОРИМ ЗА ХВАНИ-ПУСНИ,ДО ТОГАВА АЗ ЩЕ ГИ ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО.ИМА ЕДИН ЛКИП Е НЕТА НА КОИТО ВЪРХАРА ПРИБИРА ДОСТА БЯЛА РИБА??ЗА ТЯХ МОЖЕ АЗА НАС-- НЕ??????????АМИ САМО ЩЕ МЕ МОТИВИРАТ ЗА ПО ГПЛЯМА МРЕЖА ХА ХА ХА?????? ХОРАТА С ПАРИТЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИКАТ И ГЛУПАЦИ ТЕ В САИТА СИ ЧЕШАТ САМО ЕЗИЦИТЕ
Колега нещо не си в ред,давай като сме с такива заплати всички да хвърлим въдиците и да ставаме мрежари.Всички ако сме с такова мислене като твоето хептен няма да я прокопсаме да знаеш
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Пич,ако нямаш пари правиш нещо по въпроса.Не е от заплатите,а от манталитета.Пък и дай сега като някой гяур не ни дава достатъчно пари да унищожим и малкото,което имаме,да съсипем природата,да убием някой случаен на пътя.Я кажи ми като нямат пари хората и бензина е скъп,сутрин не можеш да излезеш от големите булеварди на София,щото е кола до кола.
Това че може би нямат средства не ги оправдава.Не можеш да виниш една държава или институция за действията си.Постъпката на тия пичове е долна и селска и заслужават затвор и вече тук може да хулиш държавата,че не си гледа законите и че не ги вкарват на топло.А аз ако ги видя и извадя тръбата на чъдъра от колата и ги пребия мен ще ме съдят.

Изображение

Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

А и снимката е махната между другото.От тук си правя извода че бракониера е измежду нас във форума.А правете си сметка колко браковци четат форума и колко инфо вече ще дам за където и да било

rаbоtаrа нещо много подпали,та ме съмнява.

Изображение

glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glmv »

Повечето по-големи заводи от време оно (говоря преди 1989г.), които в близост до предприятията са имали водоеми са използвали мрежи (по - малки или по - големи) за да извадят по някой друг шаран за банкета, но същите тези хора са си отделяли по някой лев от заплатите (по онова време някоя стотинка все пак заплатите са били около 120 лв.) и са пускали риба. Затова тогава не е било проблем и никой нищо не е можел да им каже, което дори е справедливо - пускаш 100-200 малки шарана по 0,300 и си вадиш 10 по 3-4 кг на година. Всичко е в рамките на нормално. Сега обаче, тези на снимката ме съмнява да са пуснали, а са решили само да извадят от спомени по едно време.
Относно парите съмнявам се някой да каже, че стандарта на живот е висок в страната ни, но риболова е хоби, а не начин на прехрана. Стопанския риболов е начин на прехрана. Така че с оправдания хората нямат пари можем да оневиним всеки - бракониери, крадци , грабители и т.н
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”