Какво кълве на яз.Пясъчник?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?

Мнение от alankulu1987 »

Атанас Катцарски написа:Значи вчера бяхме на големия язовир,но само дребосък.Основно на стената имаше хора.Имаше много корморани,направо попиляваха рибата.Даже един хвана по-едра риба та едвам я глътна приседна му малко.Много ниско ниво има язовира.Това лято май ще му се види дъното.
Има още към 2 месеца в който ще качи поне 2-3 метра според мен ... Колеги които всяка седмица ходят,казват,че на седмциа вдигал по 15-20 см. Те първа предстоят и пролетните дъждове,а дано да са обилни :)
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Разказаха му играта на този язовир през последните години. Едва ли има друг толкова мрежарен водоем в южна България...пък ми беше един от любимите водоеми. :wink:
Изображение
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Бачо Илия написа:Разказаха му играта на този язовир през последните години. Едва ли има друг толкова мрежарен водоем в южна България...пък ми беше един от любимите водоеми. :wink:
Бачо , на този язовир съм се учил на любимото хоби :( Само спомените останаха от бялата риба и огромните каракуди и мерни шарани :( :( Едно време червеноперка почти не се ловеше,а какакудата царуваше и направо ти писваше да я ловиш. Сега нещата се обърнаха,перка в изобилие,а като хванеш каракуда и се радваш :) Да не говорим,че бялата намаля драстично.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

Бачо Илия написа:Разказаха му играта на този язовир през последните години. Едва ли има друг толкова мрежарен водоем в южна България...пък ми беше един от любимите водоеми. :wink:
И то се знае за набезите от ИАРА и пак нищо.Ако трябва денонощно да проверяват бе.На Ивайловград как може,а тука не!
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

alankulu1987 написа:
Бачо , на този язовир съм се учил на любимото хоби :( Само спомените останаха от бялата риба и огромните каракуди и мерни шарани :( :( Едно време червеноперка почти не се ловеше,а какакудата царуваше и направо ти писваше да я ловиш. Сега нещата се обърнаха,перка в изобилие,а като хванеш каракуда и се радваш :) Да не говорим,че бялата намаля драстично.
А колко костур имаше. :)
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

На пясъка рибата не ще и неще.Бях в неделя към аза,вода има и много плитко.Идват хората понапечът се малко и си тръгнат.Аз постоях пък и аз си стегнах багажа.Отидох на дупката.Несъм вярвал че е толкова дълбока. И там нищо.Гледам на стената хората стоят и най вероятно ловят.И като се качих в колата вика си тоя язовир го одписвам.РИБА В ПЯСАКА ИМАШЕ ЕДНО ВРЕМЕ.и така в неделя УЙ кенда мина без риба на Пясъка.
Прикачени файлове
33.jpg
33.jpg (40.16 KiB) Преглеждано 1667 пъти
22.jpg
22.jpg (35.88 KiB) Преглеждано 1667 пъти
11.jpg
11.jpg (36.21 KiB) Преглеждано 1668 пъти
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Венелинеее :D Ние бяхме в 8 на Дупката и отгоре се виждаше твоята кола в залива ;) Истината е,че е рано за пясъка ! Там рибата тръгва първо на шахтата,както се вижда от всички други колеги които я посещават и се хващат доволно перки,след това рибата тръгва по плитките места и ръкавите чааак след забраната ;) Като най-силните периоди са юли-авуст-септември ;) Язовира не е за отписване в никакъв случай!
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

alankulu1987 написа:Венелинеее :D Ние бяхме в 8 на Дупката и отгоре се виждаше твоята кола в залива ;) Истината е,че е рано за пясъка ! Там рибата тръгва първо на шахтата,както се вижда от всички други колеги които я посещават и се хващат доволно перки,след това рибата тръгва по плитките места и ръкавите чааак след забраната ;) Като най-силните периоди са юли-авуст-септември ;) Язовира не е за отписване в никакъв случай!
На дупката бях в 13.25.А язовира си е труден щот риба НЯМА 111
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Има риба не се плаши ;) Аз как лятото всеки път като ходя си правя по 2-3 кила ?? :) А като набараш големите каракуди и на идея си нямаш какво става ! Само трябва да му знаеш чалъмите и на кои места да търсиш рибата.
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

По подаден сигнал от любител риболовец, инспектори от сектор "Рибарство и контрол" на ИАРА Пловдив са извършили проверка на язовир "Пясъчник". Там е открита бракониерска мрежа в работно положение с обща дължина 2000 метра и размер на окото - 80 мм. В нея е имало 215 кг риба: сом - 30 кг, толстолоб - 25 кг, 13 шарана - 120 кг, две бели риби - 10 кг и каракуда - 30 кг. Всичкият улов е върнат във водата. Мрежата е иззета и е съставен констативен протокол срещу неизвестен нарушител.
has76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от has76 »

Баси-как 2000 метра :shock: !
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

has76 написа:Баси-как 2000 метра :shock: !

Разгледай поста на колегата beis в тази тема:

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 6&start=30

И аз не бях виждал такова чудо до сега.
Изображение
Изображение
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

Сега се сещам ,че
когато си тръгвах на стената имаше проверяващи с полиция.Абе трябва по сериозно да се пипа иначе ..няма оправия.
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

Толкоз ли неможе да командироват 1 Нива на две, три смени да дебнат покрай язовира 2 месеца покрай забраната и после по нарядко по сигнали и по чести проверки. Все едно не им знаем чалъмите на браконерите ... работата е толкоз ясна че няма накъде.
трябва да ги пратят яраджиите малко на зелено училище ... ама то те не искат да ги ловят браконерите ... кво ли се хабим да пишем само глупости ..
Ще ги караш хората да ходят на нощни проверки , няма да си спят при жените ...
късмет работа . .
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

От иараджиите не отчаквам нищо, щото нищо не правят без сигнал, а като им се даде сигнал идват след 100часа :(
Май трябва и ние да направим една ударна група като колегите ни от Сливен, да ги дебним тея уроди, да ги хванем , боййййййййййййй и после, да ги запознаем с един циганин МАНАФ, вързани да ги оставим на манго, да снимаме клипове и да ги пускаме в нета, пък тогава, нека ходят пак пускат мрежи тия изроди...........
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”