Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Лобош (Пчелина)
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Язовир Лобош (Пчелина)
Точно там нема контрол, а много добре се знае от всички какво е там.То не че некаде из Перник има..

-
- новобранец
някои има ли прясна информация за язовира
-
- ще става разбирач
Мраз!!!!!!!!!!!!!! 

- Dass
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е мраз, мраз, колко да е мраз?
Нещо разбрах, че уклеите са се изпокрили?

Нещо разбрах, че уклеите са се изпокрили?
Всяко място и време "си сака фидеро", дет' са вика.

има ли лед или не 

- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
здравейте колеги!
някой да е посещавал язовира тия дни, откакто стана сравнително по-топло? чудя се в неделя къде около софия да се поразходя, че имам една въдица за сефтосване
някой да е посещавал язовира тия дни, откакто стана сравнително по-топло? чудя се в неделя къде около софия да се поразходя, че имам една въдица за сефтосване

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Бе момци цяла тема барабар със снимки пуснах за излета ми от Събота - 02.03.2013, при температури -3,5 Сабаален до около 2-3 по обед, лек ветрец и облачно време - уклей на корем и тук там някоя червеноперка, носете директни, че другото замръзва. Айде и да оставите малко риба и за мене 

По-голям шаран от рибаря няма...
- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
дават го 14 градуса в неделяpacho69 написа:Бе момци цяла тема барабар със снимки пуснах за излета ми от Събота - 02.03.2013, при температури -3,5 Сабаален до около 2-3 по обед, лек ветрец и облачно време - уклей на корем и тук там някоя червеноперка, носете директни, че другото замръзва. Айде и да оставите малко риба и за мене

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Колега ма требе мнооого рано да отпрашиш, при студа в Събота, сутринта в 7.00 беше гез до гъз гъста гора, няма къде да ...Martin Angelkov написа:дават го 14 градуса в неделяслед излета, живот и здраве, ще пиша и аз каква е ситуацията там

- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
а аз мислех в 6:30 да тръгна от софия.....явно ще трябва да е по-раноpacho69 написа:Колега ма требе мнооого рано да отпрашиш, при студа в Събота, сутринта в 7.00 беше гез до гъз гъста гора, няма къде да ...Martin Angelkov написа:дават го 14 градуса в неделяслед излета, живот и здраве, ще пиша и аз каква е ситуацията там
![]()
![]()
![]()

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Aз тръгнах 5.30, докат сложа нафта, докато си купа кафе, после спрях на магазина рибарския в Радомир, и отиде 7.00, после се гъзурчих около 30 мин по захранка, оправяне на линия, налучкване на дълбочина и т. - 4-4,5 м (понтоните)Martin Angelkov написа:а аз мислех в 6:30 да тръгна от софия.....явно ще трябва да е по-рано![]()
![]()
За понтоните знам колеги ,но искам да попитам ако някой има инфо дали се е размърдала каракудата на вливането на струма в язовира.Благодаря предварително
-
- новобранец
На 20.03 ходих до Понтоните.Даваше си Уклей и Перки,даже хванах и три малки Каракудки(пуснах ги естествено).На моста след с.Прибой имаше 30 коли,а хората бяха по реката,явно перките са тръгнали и там вече!
На този язовир някой вадил ли е щука?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Интересен въпрос.На язовира съм роходил в риболова,но за толкова години не съм хванал,а и не съм видял.Но,условията са прекрасни за щука,особено устието,шавари и като се има в предвид,че я има в Арката и каналите,сигурно я има и в язвовира.Може би е малка популацията,а и си има и достатъчно храна,плевел,но ако се потърси целенасочено в устието ,сигурно ще излезе.
Всичко може,но не всеки го можe.