Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Те и друга"полезна"дейност могат да извършат!Teo 62 написа:...Ми те половината панелни блокове са ги строили виетнамците,па още не са паднали
Ако искате бездомните кучете да изчезнат от Голямото село,извикайте пак виетнамчетата!?

Жоре,ето ти една алтернатива за оправяне на настроение/Скокове от скала в Хавай/!G.Petkov написа:...Да го ева!
Ще взема да ида на бани, че да ми се оправи настроението !
Ти си"баровче"можеш да си го позволиш!

[youtube1]<object width="640" height="480"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/24jpkENzpkI?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=807d65b89f" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Пссссссссс, пичове, да ви шепна под сурдинка....другата седмица ще се явя на изпит за профи-рибар и след т'ва смятам да премина откъм тъмната страна на рибарлъка
, да си взема няколко мрежи, рибарска лодка и да започна промишлен риболов
, щото ми писна на въдица нищо да не ловя, пък за диетата ще ми трябват повечко риби.
Мноооо ме е яд, че миналата седмица си продадох баш рибарската лодка, ама тогава не знаех за тоя изпит...
...та те така, можете да започнете да ме освирквате вече. 

Мноооо ме е яд, че миналата седмица си продадох баш рибарската лодка, ама тогава не знаех за тоя изпит...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

!?
Казвай с какво да помагаме,пък и на нас ще метнеш по някоя Дунавска скумрия,може и от любимите ти рибки-сомчетата!? 

Последно промяна от Ачо ♣ на Пет Мар 22, 2013 9:50 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Опа тука съм.А честита победа на националния отбор по футбол.6 на 0.Днеска по Софето зимата се завърна,студ ветар,никаква работа.Минах при Жорката да го проверим,и гледам една пръчка от тия японските, та я поразтръсках.Пуска ми клипове,да скивам как се сгъва за голем.Пишеш въдици х зонга и гледаш-тестове.Павка я провери ти на какви пари можеш да ми намериш за мене такава от средния клас,8-20 либри-разбирай 15-45 акция,и дали ако не хвана,ще държи поне година тук стабилна цена да я продам.

Риболовци.
Даже и ще вдигне,щом си я тръскал.lusienn написа:та я поразтръсках......... ако не хвана,ще държи поне година тук стабилна цена да я продам.

А ако има и снимка със сом,още повече.

Риболовци.
- G.Petkov
Аааа,Павел Иванов написа:Здрасти ви значи и от мен![]()
Гледам бая сте си пописали докът бях в прословутият СПА център УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ , та утре ще ви попрочета![]()
пп - Георге , тоя СПА не ти го препоръчвам , не е много свет
За този не се и натискам,
Ама ти какво правиш в ИСУЛ, бе Павле ?
- G.Petkov
Кире,GODzillata написа:....другата седмица ще се явя на изпит за профи-рибар и след т'ва смятам да премина откъм тъмната страна на рибарлъка...
И мен понякога към тази страна ме тегли,
Боря се със себе си, ама с променлив успех

И то без изпит,
Ей тъй, от вътре ми идва - абе "тъмна" страна си има всеки !
Ангелееее,
Няма денги за Хавай

Затова на бани тук,
Поне минерална вода има достатъчно, понаправиха и бани, та се топвам понякога

А днес този ужасяващ вятър и студ така ми съсипаха психиката,
Че се запих от обяд - ракии, салати, после малко поработих и пак на масата, малко фитнес и така та до вечерта.
Сега слушам бученето на вятъра навън и е ясно, че утре няма да има риболов,
Което ме вкисва още повече,
Нали беше дошло глобалното затопляне, бре

Милиарди потрошиха да доказват как се е променил климата и как са се стопили ледниците,
Само в България дето зимата вече трае от 4 до 6 месеца годишно

А лед няма !!!!!!!!!!
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Чи вие не знаете ли бре, то у България два сезона- ебати студа и ебати жегата..
:D:D

"The more you know, the less you carry"
- GODzillata
Шамани на Енергото и на Топлофикация правят ежедневни заклинания за лошо време!G.Petkov написа: Само в България дето зимата вече трае от 4 до 6 месеца годишно!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Vid
- кандидат преподавател
И Я така, и Я така..... То гаден вятър ми съсипа и настроението, ама "масата" кога е прилична оправя всичкоG.Petkov написа:А днес този ужасяващ вятър и студ така ми съсипаха психиката,
Че се запих от обяд - ракии, салати, после малко поработих и пак на масата, малко фитнес и така та до вечерта.
А лед няма !!!!!!!!!!

Лично, никога не съм разбирал и няма и да разбера защо ти е тоя лед? Да ти мръзне задника покрай някоя дупка в леда и да чакаш да уловиш маломерни костурчета??
Да не видя сняг и мраз и лед - това е моята житейска и сезонна максима

Хайде да ви пусна и аз някои снимки (не от нета), а снимани от мен. И да ви закарам в карпатите-Румъния-замъка на дракула. Уникално място, уникална природа, уникална красота.....

Бахти и мъката с качването на те снимки......

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Mного арно си е поживял тоз Дракул бре, да му се чудиш при тази къщурка, за какво му е било да ходи да реже горкото османец
Много убаво местенце Vid-е, дай още снимки да се разведрим в тая завърнала се зима...пъ даже , ако качиш от фотото на жена ти от оня убавия остров с красивите пейзажи да си помечтаем малко
опаа, намерих малко екзотика от миналата зима

този младеж няма още три години, но вече се е ориентирал правилно

батко ви си наглежда и кафеената плантацийка разбира се

те тия калпазани папкат кафеени зърна, и като се изтропкат
се получава най-скъпото кафе в света
шантав народ има да дава пари и за говна ей

.......малко и на къра

ай, стига толкоз......друг път пак..на здраве миуи ми преходници, че след малце добавям поредната годинка към ЕГН-то

Много убаво местенце Vid-е, дай още снимки да се разведрим в тая завърнала се зима...пъ даже , ако качиш от фотото на жена ти от оня убавия остров с красивите пейзажи да си помечтаем малко

опаа, намерих малко екзотика от миналата зима

този младеж няма още три години, но вече се е ориентирал правилно

батко ви си наглежда и кафеената плантацийка разбира се

те тия калпазани папкат кафеени зърна, и като се изтропкат

.......малко и на къра

ай, стига толкоз......друг път пак..на здраве миуи ми преходници, че след малце добавям поредната годинка към ЕГН-то

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Добър вечер, добро утро и Убав преход от пЯтника към лентяйски Викенд, желая вам!
Жечев, ти на това което си показал казваш "малко" екзотика, ква ли ще е голямата?
Честит ти рожден ден, бъди жив и здрав и нека се сбъднат всичките ти мераци!
Жечев, ти на това което си показал казваш "малко" екзотика, ква ли ще е голямата?
Честит ти рожден ден, бъди жив и здрав и нека се сбъднат всичките ти мераци!
Никоя риба не е по - важна от живота !
А специално зо г-н Годзилски, като един виден пожарникар от Видин нека види, как са видели в чудо, двама мъжкараци:
Две приятелки излизат една вечер по женски и доста прекаляват с коктейлите. Вече много пияни си тръгват за вкъщи, но и на двете много им се пикае. Тъй като се намират близо до гробище, едната от тях дава идеята да свършат работата зад някой надгробен камък. Първата жена нямала с какво да се изтрие и използвала бикините си, след което ги захвърлила някъде. Втората била с много скъпо бельо и не ѝ се искало да го изхвърля, но успяла да намери доста голямо парче панделка от венеца на най-близкия гроб и я използвала по предназначение. След това двете се прибрали по домовете си.
На следващия ден съпругът на една жена се обадил на съпруга на другата и му казал:
- Тези проклети вечери по женски трябва да спрат веднага. Вчера жена ми се прибра без бикини.
- Това нищо не е - отговорил вторият - Моята се прибра с поздравителна картичка между бузите, да не ти казвам къде, на която пише "От всички нас в Пожарната – Никога няма да те забравим!"
Две приятелки излизат една вечер по женски и доста прекаляват с коктейлите. Вече много пияни си тръгват за вкъщи, но и на двете много им се пикае. Тъй като се намират близо до гробище, едната от тях дава идеята да свършат работата зад някой надгробен камък. Първата жена нямала с какво да се изтрие и използвала бикините си, след което ги захвърлила някъде. Втората била с много скъпо бельо и не ѝ се искало да го изхвърля, но успяла да намери доста голямо парче панделка от венеца на най-близкия гроб и я използвала по предназначение. След това двете се прибрали по домовете си.
На следващия ден съпругът на една жена се обадил на съпруга на другата и му казал:
- Тези проклети вечери по женски трябва да спрат веднага. Вчера жена ми се прибра без бикини.
- Това нищо не е - отговорил вторият - Моята се прибра с поздравителна картичка между бузите, да не ти казвам къде, на която пише "От всички нас в Пожарната – Никога няма да те забравим!"
Никоя риба не е по - важна от живота !
Тц, шаманкиGODzillata написа:
Шамани на Енергото и на Топлофикация правят ежедневни заклинания за лошо време!![]()