Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
Да ти кажа с подходящите мазила няма ядове 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
martineti написа:Да ти кажа с подходящите мазила няма ядове

На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пробвай и тогава коментирай 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Как може да се сдобие човек с показаното мазило в нашата мила република?
колеги някой има ли информация дали се е появила скумрията по дунава? колега от Лом ми сподели че е хванал няколко там, но на мен ми се струва че е рано още и не е влязла в Дунава , дайте инфо ако някой е хванал някаде
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Господин капацитет и вещ по всички въпроси, убеден съм, че си нямаш ни най-малка представа какво е много комари...... Първо пробвай много комари, след това търси решенияС.Върбанов написа:Пробвай и тогава коментирай

За мартинети съм сигурен, че знае понеже е дунавско чедо.
Въпросното мазило е наистина добро, дори много ми напомня на Репелент Т, който отдавна го няма.
Кутинчев, може да пробваш, незнам дали имат наличен.
http://www.bulit2000.com/szuku-%D0%B0%D ... 0%B8%D0%BD
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
За да ти го кажа значи съм го пробвал и то доста отдавна ! Не съм спрял да го ползвам от тогава до сега
По интересното е ти дали си го използвал въпросното мазило ?

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
Аз съм го ползвал в " тежки условия " и съм изключително доволен .С.Върбанов написа:За да ти го кажа значи съм го пробвал и то доста отдавна ! Не съм спрял да го ползвам от тогава до сегаПо интересното е ти дали си го използвал въпросното мазило ?
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Абе човек, ....С.Върбанов написа:За да ти го кажа значи съм го пробвал и то доста отдавна ! Не съм спрял да го ползвам от тогава до сегаПо интересното е ти дали си го използвал въпросното мазило ?

Ползвам мазилото още от както започна да се хвали по темите за комари!
Никъде не казвам, че не е ефикасно! Дори е най-най след Репелента(ако знаеш какво е?).
Повярвайте, че има места на който трудно се диша без пчеларско було, ръкавици и много воля!
п.п. .... не си виждал комари!
- TRAP
- ще става разбирач
Завират се в носа и ушите даже а някои на мезе стават 

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Аз ползвам наливен репелент. Купих си го от един форум. Досега 3-та година няма комари и кърлежи. Много съм доволен.
0879684467
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
За Дунава ще Ви кажа че който ходи там редовно знае какво е да чуеш как жужи гората от комари и няма мазило което да помага най добрите карат до полвин час а с другите си като тотрта с крем за комарите
Спасението е само механична преграда

Спасението е само механична преграда

Аз 2010 я изкарах с було ,но това след като се изчерпа в града въпросното мазило. Наистина е много ефикасно и смело мога да твърдя ,че след като се намажа с него не ме доближават комарите. Ползвано е в много тежки условия. В по-леките и за пръскане по дрехите ползвам това:

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
най-доброто мазило е това от булит2000 кадето е едно намазване и нощем си стоя по къс ракав без да ме хапят комари ......
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Едни от най-страшните години бяха около 2000ната(не помня точно коя), 2006 и 2010. Около местата, на които ходя е пълно с блата, острови, ями и там е уникален развъдник на комари. Ако някъде комарите излизат сутрин и вечер, при нас са целодневно по много. При 37-9-40C, слънце или сянка...няма значение! Когато става въпрос за риболов 5-7дни си е чисто изпитание. Пробвали сме мазила(включително и кал), пръскалки, рол-он, спирали, гривни, факли, димки, витамин Б, няколко бръмчилки, инсектор(които се задръсти за 30мин), може да има и нещо друго не се сещам вече.
Единственото нещо, което е дало изключително силен ефект е
Циперметрин! Това е контактен препарат, с който се третират тревни площи, обори и т.н. против насекоми. Струва около 2та лева(от хуманна аптека), разрежда се в 10л вода, пълни се в пръскачка и все едно си на лозето. Последно правих тази гимнастика 2010г. С 20л. разтвор напръскахме 2 ара около мястото където ловихме, след 30 мин. беше възможно да съблечем дългите дрехи, с които бяхме въпреки 35С+. Интересното е, че това наистина има ефект 2 до 3 дни(понеже е контактен препарат), ако не ви идват гости или не излизате от зоната ефекта е по-голям.
Най-доброто спасение от комарите е да си стоите в къщи или да ходите по язовири
За всички останали нередовни люде-мазохисти, които седят с дни по Дунава....носете си пръскачката, тя ви намаля комарите, за да са ефикасни мазилата, без които не тръгвайте! 
Единственото нещо, което е дало изключително силен ефект е

Най-доброто спасение от комарите е да си стоите в къщи или да ходите по язовири