Моля за малко помощ....

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
suniboy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Моля за малко помощ....

Мнение от suniboy »

Колеги,моля някой ако може да ми помогне или да ми каже кой може да ми помогне с ремонта на макара Тубертини сирио 1000.При опит дая гресирам нещо хвръкна от страни на макарата предполагам че е някаква метална пластина и сега скобата неиска да затваря.....
robo_kop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Моля за малко помощ....

Мнение от robo_kop »

Колега, някакви снимки, за да се ориентираме...аз мисля, че не е голям проблем, но все пак визуализацията, ще помогне много.
Аватар
suniboy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от suniboy »

Колега много съм зле с качването на снимките със една дума незнам как,за което се извинявам....
toshiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshiro »

Ако бигела е станал от автоматичен ръчен, затваряй я така и после като си намериш лостчето си го прибери в една кутийка или найлонка в кутията на макарата.
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

suniboy написа:Колега много съм зле с качването на снимките със една дума незнам как,за което се извинявам....
Колега, като не знаеш как,(даже да качиш снимки) защо я отвори?Пластинката дето е изхвърчала се намества лесно,НО да знаеш как.Помоли някой от твоя регион дето разбира да ти я намести. не е сложно но трябва да знаеш кое от къде е и как.Наслука и не разглобявай нещо дето не знаеш как се сглобява.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”