Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Моля за малко помощ....
Модератор: emo vasilev
Моля за малко помощ....
Колеги,моля някой ако може да ми помогне или да ми каже кой може да ми помогне с ремонта на макара Тубертини сирио 1000.При опит дая гресирам нещо хвръкна от страни на макарата предполагам че е някаква метална пластина и сега скобата неиска да затваря.....
Re: Моля за малко помощ....
Колега, някакви снимки, за да се ориентираме...аз мисля, че не е голям проблем, но все пак визуализацията, ще помогне много.
Колега много съм зле с качването на снимките със една дума незнам как,за което се извинявам....
-
- ще става разбирач
Ако бигела е станал от автоматичен ръчен, затваряй я така и после като си намериш лостчето си го прибери в една кутийка или найлонка в кутията на макарата.
- kodek
- ще става разбирач
Колега, като не знаеш как,(даже да качиш снимки) защо я отвори?Пластинката дето е изхвърчала се намества лесно,НО да знаеш как.Помоли някой от твоя регион дето разбира да ти я намести. не е сложно но трябва да знаеш кое от къде е и как.Наслука и не разглобявай нещо дето не знаеш как се сглобява.suniboy написа:Колега много съм зле с качването на снимките със една дума незнам как,за което се извинявам....