Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
metoo написа:Аиде едно голямо зарибяване на бяла мряна сакате ли![]()
?
От къде ще я вземеш?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- разбира нещата
Аз викам една обща организация или не искате бяла мряна ?
Не става въпрос искаме или не, питам те от къде ще вземеш зарибителен материал бяла мряна!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- разбира нещата
Нямам си представа питаш ме и ти отговарям.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Колеги как е ряката.Ще става ли за спининг?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Какъв спининг,какви 5 лева.В Перник е ръжда,а и по Кюстендилско доста е валяло.Аз търся други дестинации и некой ако има инфо за Извево/може и другаде/ ще съм благодарен.Знам че за никулден Пламен го е изпускал и вадил рибите,би трябвало да се е напълнил досега, ама какво е положението с рибите немам инфо.За сега съм се спрял на богров,ако некой не подаде по добро инфо.
-
- вече хвърля и на тежко
ай утре на Арката,ма нещо го дават студ и ветърchokoboy написа:Какъв спининг,какви 5 лева.В Перник е ръжда,а и по Кюстендилско доста е валяло.Аз търся други дестинации и некой ако има инфо за Извево/може и другаде/ ще съм благодарен.Знам че за никулден Пламен го е изпускал и вадил рибите,би трябвало да се е напълнил досега, ама какво е положението с рибите немам инфо.За сега съм се спрял на богров,ако некой не подаде по добро инфо.

едит: за Извево и мен ме интересува,някой ако има инфо да казва

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
ай утре на Арката,ма нещо го дават студ и ветър

[/quote]
Незнам що си мислиш че арката ще става за риболов.В такива случаи и тя е голяма и мътна и рибите също не папкат.А днеска си е як студ и го даваха много вятър.Аз утре ще ги пробвам на богров шаранйете ако ли не некоя щука на спининг.А най-добре реката да избистри да биркаме скобарите ма невервам.

Незнам що си мислиш че арката ще става за риболов.В такива случаи и тя е голяма и мътна и рибите също не папкат.А днеска си е як студ и го даваха много вятър.Аз утре ще ги пробвам на богров шаранйете ако ли не некоя щука на спининг.А най-добре реката да избистри да биркаме скобарите ма невервам.

в тая връзка нема ли некои да каже за ниво и цвят на реката днес.
-
- разбира нещата
Днеска на Струма пълно капо, сумата и бял хвърлих и нищо не ставаше абе без думи.
- jasonsmith
- разбира нещата
Как е нивото бе брат, кална Ли е или става?
-
- вече хвърля и на тежко
Незнам що си мислиш че арката ще става за риболов.В такива случаи и тя е голяма и мътна и рибите също не папкат.А днеска си е як студ и го даваха много вятър.Аз утре ще ги пробвам на богров шаранйете ако ли не некоя щука на спининг.А най-добре реката да избистри да биркаме скобарите ма невервам.chokoboy написа:ай утре на Арката,ма нещо го дават студ и ветър![]()

бе много съм офтопик,ама ....верно много студ,мноого вятър,труден риболов,ма излезна по нещо

Старите
Браво за клендаците,другото е ясно.Чух аз за добри кленове там,ама си навих на пръста и ще се разходя до бело поле пък да видим.Преди дъжда мои хора направиха по 15-20 тупаници и мноо ме сърби.Че го дават цела седмица да вали и другия уйкенд пак ще е мъка.
- jasonsmith
- разбира нещата
Пожара28, пусни малко инфо какво направи на фидера днес, аз ги преброих до 15ч. докато си тръгвах...
След това ги набарах на едно място, но за съжаление само детската градина, и един 0.500. Поне си направих кефа за 2 часа.
След това ги набарах на едно място, но за съжаление само детската градина, и един 0.500. Поне си направих кефа за 2 часа.
Мамка им и скубита па ни изненадаха.Бело поле реката перфекта от към ниво и цвят,ама ледена и беха у плиткото,а там една мощна група състезатели направиха мноо сериозен риболов ние се присламчихме над тях и аз приклиу4их с 11 бройки като имаше един половинка и два по 0.400.У плиткото ги нема тупалките,а у дълбокото цял ден не иска да бутне,периодично някои настояваше и нищо.А и такъв ветър мое те брули само на Бело поле.Всичко ме боли от напрежение и борба с вятъра.Цел ден да бех копал немаше да се изморя толкова,Това е поредния приличен риболов като бройка,ама не моа ги уцела тупаниците и те тва си е.chokoboy написа:Браво за клендаците,другото е ясно.Чух аз за добри кленове там,ама си навих на пръста и ще се разходя до бело поле пък да видим.Преди дъжда мои хора направиха по 15-20 тупаници и мноо ме сърби.Че го дават цела седмица да вали и другия уйкенд пак ще е мъка.