Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Нова придобивка
Модератор: Ачо ♣
Нова придобивка
Здравейте колеги!Бързам да се похваля с новата придобивка.Мой приятел ми прати голяма семейна 8 местна палатка.Разгънах я ,но холът у нас дойде доста тесен за да добия някаква представа за нея.Явно трябва хубава поляна за нея.Проблемът е че освен рекламна снимка няма никакви инструкции, размери.Моля ако някой от вас има такава или или някакви инструкции чертежи нека ми ги прати на лс!!!!Това ( http://www.harald-nyborg.dk/pdf/8171.pdf ) е самата тя в цялата си прелест.Интересува ме някой ползвал ли е и знае ли какво производство е и въобще някакви впечатления от фирмата производител или палатката.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
- krokibg
- учете се от него
Re: Нова придобивка

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Чакам още мнения и преки впечатления от придобивката!!!!Искам да добия повечко представа за нея!!!!
- krokibg
- учете се от него
Готра,готина е бе майна,само се чудя,как ще намираш толкова обширно,чисто и равно място за нея !!! Казах ти,аз също имам такава голяма 8 местна и не съм я ползвал,просто няма смисъл да се разпъва такава палатка за един или двама човека,това си е тристаен апартамент и е поне за една седмица престои.Иначе,има място за спалня,багажно и гостна.Вътре и маса може да си постави човек.А бе,има ли къде да се разпъне и то когато си за повече време,ще се кефиш,не я мисли,само си смени въженцата и си направи от неръждавейка ф8 нови колчета по 25 сантиметра,техните са кекави.Аз съм си направил 60бр Т образни,от долу съм ги нагрявал и ковал,докато ги источа и после ги доизострям с флекса.Като ги окомплектовах с въженца от тези алпинистките,няма вятър които да я вдигне или бутне !!! Това те съветвам да направиш и ти.Също така,рейките остаряват и почват да се чупят след неправилно боравене,на моите съм наслагал допълнително термошлаух,заздравих ги допълнително за да не се чупят лесноgotra написа:Чакам още мнения и преки впечатления от придобивката!!!!Искам да добия повечко представа за нея!!!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Изваждаш я от торбата ,хвърляш я на високо и тя се разпъва и готово.

Продължавам са търся 4-5 местна(некитайска) палатка .Ако някой има и не му е нужна моля на лс.Ако пусне и някоя снимка супер!Предполагам ще се разберем!!!!