Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кой какво е карал някога...
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Re: Кой какво е карал някога...
Ей тоя ГАЛОШMarco Polo написа:При този глад от нови теми и нещо, с което да си почешем езиците - ето ви повод да ме пооплюете!
Но като я видях във вестника - не можах да се сдържа...![]()
Аз мога да се похваля, че туй добиче, "703", съм го кормувал кажи-речи от Варна до Несебър,
и то цивилен, ама беше през нощта и нямаше как да пусна нещо да се влачи отзад...
Е, беше си преди 20 години, ама се брои...

-
- сериозен играч
Re: Кой какво е карал някога...
Да ама при нас щеше да стане чорба от гумени лодки и тутраканкиMarco Polo написа:Най-големият купон беше, когато една година в открито море на пълен ход на това чудо /не помня дали точно на тази или на друга/ му падна клапата!grandal_331 написа:Ей тоя ГАЛОШмай че беше ДЕСАНТНА БАРЖА
щеше да ме удави през 91 г. в Царево
Имаше супа-топчета от морска вода и дъски за сърф!

-
- кандидат преподавател
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Участвал ли си в учението през юли на Крапец? Може и да бъркам малко годината,ама там някъде беше?antonn написа:Това "703" и аз съм го карал, ама по-малко! Служих на него през 2001г.
Щеше да се провежда голяма демонстрация пред президента и наблюдатели от NATO и още тем подобни. 5 дена тренировки,баржите натоварени с танкове,атакуват брега,абе общо взето показухи.
Последната вечер преди самата церемония,тръгна да се разваля времето,смениха танковете с бронетранспортьори и към 2300ч ги пуснаха от Варна към Крапец.Още не стигнали Калиакра и почнаха да пищят от голямата вълна.А то към 4-5 бала.Искат да се връщат,ама онези от софето не щат и да чуват,зер ще се изложим.Към 03 часа един от фериботите минава край Калиакра,нашите правят връзка с капитана и той им казва 5 бала,че и отгоре.Хеле най-накрая големите се смилиха и прибраха "обурудването",но после разбрахме,че транспортьорите били доста изцапани отвътре.
Иначе съм карал ЗИЛ 157.после 131,обаче по-малко,щото като нач.станция нямах право,после жигула,фиат 850,пак жигула,сега е нисан примера.