Голямото търсене :)

Модератори: bobopeli, sapuna

Final_Dead
новобранец
новобранец

Голямото търсене :)

Мнение от Final_Dead »

Днес решихме с брачеда да направим един излет на забравен от мен водоем!Въпросният водоем се намира в с.Нови Извор до станцията на щангистите!След 1ч.лутане стигнахме до водоема и там естествено ни чака човека, който събира такса....преди таксата беше 3лв.и като погледнеш към водата се виждаше, че играе няква риба!Сега таксата вече е 6лв.риба чаушан, да некажа никаква и след 5 мин.обсъждане решихме да посетим яз.Тополово.... :) Още със спирането се вижда, че във водата играе доста риба,такмо се нагласихме да плащаме такси и пак изненада.....човека с таксите каза че е забранено сега и щял да се пуска на 1 или 15 април.Питахме какви са условията и пак изненада 10лв на пръчка!!!УХАААА казах си аз!!! Тръгнахме от там и най-близо с надежда да давим червеите е Леново....имаше едни колеги които са висяли 2-3 часа без пипане и газ обратно към Пловдив.Докато си пътувахме брачеда предложи да идем на Кричим,пристигнахме и какво да видим едно малко гьолче и гъз до гъз.Излизаха добри каракуди,периодично по някое шаранче.Колеги вадиха добри шарани в едно заградено място от гьола.Има два гьола за пъстърва-наистина има доста и които пуснеше там хващаше!Условията-Такса 2лв на пръчка,каракуда-1,50лв.;Шаран-5.00лв.;Пъстървата мисля че беше 8.00лв/кг.С две думи-не сме валат!!!дано съм полезен с инфото и УСПЕХ на всички колеги!!!
Аватар
vankata81
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Голямото търсене :)

Мнение от vankata81 »

много полезна информация за колегите от Пловдив и региона,мерси колега.
hipodil4ooo
новобранец
новобранец

Мнение от hipodil4ooo »

Здравей колега :) бих искал да те попитам тези колеги,които са ловели на Леново къде са били на самия язовир :) Утре мисля да вида и аз каква е хавата и ще обадя полсе :):):)
Благодаря предварително колега :)
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Защо не пробвахте на Войводиново или на Труд щяхте да спестите от бензин поне.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Final_Dead
новобранец
новобранец

Мнение от Final_Dead »

dimmitov написа:Защо не пробвахте на Войводиново или на Труд щяхте да спестите от бензин поне.
Щяхме ама нали знаеш човек като си намисли нещо кво се случва!!! :)
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Благодаря, колега! Добро инфо! При последното ми посещение, яз. Нови извор ме посрещна със сериозно пострадала стена(почти дупка) в средата и нивото беше почти до минимум. Сега как беше положението?
Предварително благодаря!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”