Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Legacy Match
Модератор: sapuna
Legacy Match
Харесъл сам Focus-Legacy Match Акция: 5-25гр
Дължина: 4.20м . 149 лв
Мисля да го ползвам предимно на платените водоеми на които преобладават шарани по 2-2,5 кг. Може ли няколко думи за този мач и комбинацията му с макара Shimano Catana 2500 RA /която вече имам
/
А дали може да се избере нещо по добро за тези пари ?
Благодаря предварително
Дължина: 4.20м . 149 лв
Мисля да го ползвам предимно на платените водоеми на които преобладават шарани по 2-2,5 кг. Може ли няколко думи за този мач и комбинацията му с макара Shimano Catana 2500 RA /която вече имам

А дали може да се избере нещо по добро за тези пари ?
Благодаря предварително

- pacho109
- сериозен играч
Re: Legacy Match

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
А Catana 2500 RA добра комбинация ли е с Legacy-to или идва малко голяма и тежка?
Може ли някой пример за типично мачова макара,ако тази не е поджодяща ?
Благодаря за съветите предварително
Може ли някой пример за типично мачова макара,ако тази не е поджодяща ?
Благодаря за съветите предварително

Размер 2500 на Шимано според мен идва малък за този мач. Трябва ти размер 4000. Казвам го от опит защото от почти година ловя с Legacy-то и съм го комбинирал с едно Ryobi Ecusima размер 4000. Не е типично мачова макара но според мен се справя добре и е по-добър избор от Катаната. По-големия диаметър на шпулата на размер 4000 компенсира до някъде по-малкото предавателно число на типично мачовите макари.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Направил съм същата комбинация като колегата Koleff и също съм много доволен. Смятам също, че Катана 2500 идва мънчка. По скоро бих я ползвал в комбинация със спинингова пръчка.