Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВАЖНООООООО,АМА МНОГО ВАЖНООО!!!
Модератор: dantho.mihov
ВАЖНООООООО,АМА МНОГО ВАЖНООО!!!
Вижте ся ква идея ми хрумна днес,тъйкато си имаме много рожденици и именици и други които имат някакъв повод да почерпят и най важното нали сме си едно голямо семейство,си помислих как на тези хора можем да им подарим подараци или пари с които те да си вземат нещо и да им е спомен от форума,и идеята се роди веднага,като пуснем sms към МТЕЛ за съответния човек и после той ще си вземе парите от SMSите,за това се обадих в централата на МТЕЛ и от там ми отговориха че това е възможно.
Но преди да съм направил следващата крачка реших да ви уведомя за това и ако сте съгласни да продължа да действам.За сега съм направил само запитване към МТЕЛ и очаквам отговр от тях.
Ако сте съгласни по този начин да си помагаме моля споделете,или ако имате други мнения казвайте

Но преди да съм направил следващата крачка реших да ви уведомя за това и ако сте съгласни да продължа да действам.За сега съм направил само запитване към МТЕЛ и очаквам отговр от тях.
Ако сте съгласни по този начин да си помагаме моля споделете,или ако имате други мнения казвайте

-
- кандидат преподавател
Брат Неделчо,аз съм за,макар да се боя,че М-тел=разбойници
Даже си мисля на първо четене дали да не подпомогнем колегата Катри,дето е останал без автомобил и поради таз причина не може да риболовствува по собствена воля и автономно пожелание.Обаче,дай некъв друг механизъм да сбираме парищата - не при тез михлюзи от М-т..;Вива -т...;и пр.То и банките са разбойници пладнешки,ма май там ша е по-добре да са открие и оповести сметка за нуждаещите се братя-риболовци.Пък после по съвест и по комитетски-кой колкото може да отдели на полза брату,без благоверната да му организира нещо като Афганистан или Ливанска гражданска война.Пък ако по вишегласие речете да е при онез,ще са подчиня безпрекословно и одма на всериболовската воля господарствующа!
- emo vasilev
- сериозен играч
Предварително се извинявам , че се намесвам с това предложение, ама приятеля ни Неделчо пръв подхвана тази тема !
Много хора са в затруднено положение !
Тази идея ни дойде може би преди около месец !
Ето какво ни хрумна на мене,Ивака и Кърцата !
Преди известно време , връщайки се от риболов коментирахме темата за това как от парите оставащи от софийските срещи да се направи зарибяване ! Аз съм -ЗА и винаги ще участвам в такава акция !
Другото предложение(до сага все не ми стигаше кураж да пусна темата , ама сега вече може) е следното :
(предварително уточнявам , че това е лично наше мнение и по никакъв начин не искаме да ангажираме никой с нищо )
Та накратко :
Дали ще можем на събереме някой лев за някой от домовете за сираци !
Нашето виждане е следното :
Предварително избираме някой не много голям дом за да може помоща да бъде ефективна .
Със събраните средства да накупуваме сладкиши , банани , портокали , играчки и др.
Мисля , че това е един благороден жест към дечицата без родители !
( не се правим на майка Тереза , само се опитваме да помогнем )
Пак казвам - не искаме да задължаваме никой с нищо !
Първата стъпка е направена !
Очаквам коментарите ВИ конкретно по въпроса !
Много хора са в затруднено положение !
Тази идея ни дойде може би преди около месец !
Ето какво ни хрумна на мене,Ивака и Кърцата !
Преди известно време , връщайки се от риболов коментирахме темата за това как от парите оставащи от софийските срещи да се направи зарибяване ! Аз съм -ЗА и винаги ще участвам в такава акция !
Другото предложение(до сага все не ми стигаше кураж да пусна темата , ама сега вече може) е следното :
(предварително уточнявам , че това е лично наше мнение и по никакъв начин не искаме да ангажираме никой с нищо )
Та накратко :
Дали ще можем на събереме някой лев за някой от домовете за сираци !
Нашето виждане е следното :
Предварително избираме някой не много голям дом за да може помоща да бъде ефективна .
Със събраните средства да накупуваме сладкиши , банани , портокали , играчки и др.
Мисля , че това е един благороден жест към дечицата без родители !
( не се правим на майка Тереза , само се опитваме да помогнем )
Пак казвам - не искаме да задължаваме никой с нищо !
Първата стъпка е направена !
Очаквам коментарите ВИ конкретно по въпроса !
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Емо,
човек не се извинявай по 6 пъти, че си предложил нещо добро.
Подкрепям напълно давайте да се организираме
човек не се извинявай по 6 пъти, че си предложил нещо добро.
Подкрепям напълно давайте да се организираме
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Сега не знам колко са мошеници,ама това ми се стори най-лесния начин,просто седиш в къщи или край реката и тряскаш един SMS за колегата ти дето днес има р.д.или и.д.и готово.katri написа:Nedeltcho Delev - идеята ти е супер и аз съм за и ще се включа с удоволствие,ама наистина по-добре да се открие някаква сметка или да се измисли друг начин за внасяне на средствата,щото тия GSM-оператори,всичките са си мошеници от класа
Току що пак говорих с операнора на МГЕЛ и ми казаха,че въпроса ми се разглеждал и до два три дена ще ми отговорят.
Какъвто и да е отговора ще ви информирам незабавно и ако ни устройва и сме съгласни ще се включим.
А що се отнася до въпроса на Емо Василев това е една велика идея,само организацията трябва да е на ниво,например аз имам събрани пет чувала с дрехи и то почти нови и сега не мога да им намеря място в къщи,така че с радост бих ги подарил на някой дом.
То така де,нали като ходим за риба душата ти трябва да е свободна,па като си направил нещо добро то Госпот може точно на водоема да ти го върне

Неделчо, идеята принципно е супер, но как и кой ще подбира хората които наистина имат нужда от помощ? Предполагам че всички се сещате, че в българия има много такива дето с тва си изкарват хляба взимат една снимка на някой болен или се представят че работят в дом за изоставине и тн и събират парички само за себе си.... За рожденните дни е същото трябва да се измислят критерии защото като се разчуе че тука се дават пари на рожденниците форума ще се напълни с теми от рода "да ми е честит рожденния ден"... Пак казвам идеята е добра даже много добра аз лично давам доста пари за благотворителност но само на хора които наистина имат нужда и съм ги проучил а за домовете е по добре да се дава нещо директно на децата защото така е сигурно че няма да има злоупотреби, които за доста често срещани в тези домове. И често казано по-добре да не се занимаваме с благотворителност в този форум нека всеки колега който има възможност да отдели някой лев да купи нещо и да го занесе на децата сам защото да видиш усмивките по лицата на тези дечица е безценнен момент който ви предлагам да изжиеете..... За рожденните дни съм съгласен но самоако има комисия която да определя кой заслужава и кой не например един такъв като мен който не сте го виждали пише глупости и тн
незаслужава да му се правят подаръци аз предлагам да се пращат пари само на тези които познаваме лично тоест сме се срещали много кратно по водоемите, на срещите на форума на националните срещи и тн... малко се поовлякох в писането дано да имате търпение да го изчетете 

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз мисля,че админите много лесно биха могли да направят оценката колко заслужава и кой въобще не заслужава и това трябва да стане според мен в зависимост от активността(и то реалната активност,т.е пускане на смислени теми,включване в разни дискусии,смислени коментари и др...) на дадения потребител,дадата на регистрацията му във форума и т.н.....,все такива неща, които не могат да бъдат фалшифицирани и са видни за всички-дори могат да се направят конкурси(класация) за най-полезни постове във форума с награждаване,изобщо има начини........
Риболовец,а не рибар съм аз!!
то че има начини има аз съм от скоро във форума и като чета до сега и емало много предложения подобни работи но на края нищо... пример тениските и още има ама няма смисъл да се връщаве назад едиствено националните срещи се осъществява което е добре но още не съм присъствал
не обещавам нищо но на 12-13.01.2007 неделя мисля да ви организирам една среща подледен риболов стига времето да го позволява и рожден ден имам на 13-ти
но до тогава има много време и досата вода ще изтече така че още няма нищо сигурно 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
идеята е великолепна !
е ако внимаваме да не е опорочим ! защото ние сме царе по тези неща / българите /
абе рибо ЛОвенето си е скъпо хоби ! така че би могло да има радост за рожденницие
) особено ако може да ползват някакъв валчер / а не пари в брой / за
покупка на такъми
)))
така е сигурно че ще помни дъъъълго време братството
)
е ако внимаваме да не е опорочим ! защото ние сме царе по тези неща / българите /

абе рибо ЛОвенето си е скъпо хоби ! така че би могло да има радост за рожденницие

покупка на такъми

така е сигурно че ще помни дъъъълго време братството

Сега,идеята ми е такава,всеки от форума който иска да се включи в кампанията ще си има собствен и личен SMS както например гласуват за ТВ предаванията,например Неделчо Делев-1717,Mitak-1718,MITKO70-1719 и т.н(това е пример)и да кажем MITKO70 днес има рожден ден,пущам един SMS на номер 1719 поздравявам го във форума,даже може да си направим отделна тема и дам всеки да пише на кой е пуснал SMS така че ще се знае колко човеа са гласували и колко пари е събрал.За сега не знам само колко процента одържат за тях операторите,но ако ни устройва(пак повтарям)тогава ще се включим 

- ribarq
- сериозен играч
Mitak написа:то че има начини има аз съм от скоро във форума и като чета до сега и емало много предложения подобни работи но на края нищо... пример тениските и още има ама няма смисъл да се връщаве назад едиствено националните срещи се осъществява което е добре но още не съм присъствалне обещавам нищо но на 12-13.01.2007 неделя мисля да ви организирам една среща подледен риболов стига времето да го позволява и рожден ден имам на 13-ти
но до тогава има много време и досата вода ще изтече така че още няма нищо сигурно
Догодина живот и здраве , присъствието на националните срещи ще е задължително