Дунав - Русе 14.11.07

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Дунав - Русе 14.11.07

Мнение от Pedro »

Да се запиша и аз в Неуспешни.Щото не може само като хванем
да пишем - ама и не бива да прекаляваме тука...щото на barutchiata ще му се стъжни като си представя как ще набъбне този раздел ако ката ден всеки постне...
Та...ходих,мятах ..хора наоколо - нищо....почти цял ден.
Разселих няколко малки таранки в Дунава -правя го всеки път ако
хартисат (да не съм чул някой да каже че не зарибявам)..и си тръгнах.
Беше хубаво време,направихме си хубав лаф-доволно и на това...а и понахраних и раците да не са капо и те...
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Кофти се е получило, значи щуката все още не се обажда :(
Абе като гледам рибата по Дунав, нещо се е сбъркала тази 2007 година - и лятото нямаше добри отзиви за едри сомове и сега баш най-щукарското време, не виждам снимки от качествени щуки из форума :(
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Съжалявам Педро са несполуката ти,но Дидо е прав,тази година е супер кофти по Дунава.Много трудно се риболува и неефективно.Дано вече несгодите спрат и да дойдат по добри дни!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

daniel_g написа:Кофти се е получило, значи щуката все още не се обажда :(
Абе като гледам рибата по Дунав, нещо се е сбъркала тази 2007 година - и лятото нямаше добри отзиви за едри сомове и сега баш най-щукарското време, не виждам снимки от качествени щуки из форума :(
Никак не е добре работата със щуката, особено на Янтра. В неделя ходих на Кривина, като преди това бях На Долна Студена, Ценово и Белцов. Имам чувсвото, че някой беше "отвлякъл" рибата. Дори уклей не почука. На Кривина не бутна нито на тапа, нито на спининг. Шест часа мятах над 30 вида блесни, воблери, клатушки, малки и големи джигове със зелени, жълти и пъстри силиконки. Някъде се беше скрила рибата. Тотално капо. Иначе, поне мрежи нямаше :wink:
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

:smt023 Много се радвам да чуя това последното !!! Че онези педерасти с лодката, качващи се нагоре по Янтра ги е нямало! Дано спрат вече и рибата пак се завърта по устието да се храни!
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Така си е...оскъдна работа тази година за много хора.
Е, някой доста риба поуловиха..ама се броят на пръсти - поне тези дето пишат във форума -то се знае кои са.
И понеже така се случва, че не срещам съфорумци по реката, а други рибари дето не пишат във форума -и те споделят същото.
Мисля, че се уловиха най-много распери, бяла риба и накрая щука (става дума за хищници ) и разбира се говоря за Дунав.
Рибата нещо я няма покрай нашите брегове.Ще видим догодина...
zdravko82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zdravko82 »

Вчера и аз ходих да търся щука на Дунав, положението е трагично. Не видях признаци да има каквато и да било риба. Хвърлях на дъно, на плувка, нямам удар ... Валя 3 часа дъжд и реших да си ходя. Лошото е, че никои не споделя никаква информация. Не само успешните излети са важни, а и неуспешните. Поздравявам малкото хора от Русе, които пишат !!!
Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”