ВАЖНООООООО,АМА МНОГО ВАЖНООО!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Сега ви оставям на мира да мислите по темата защото се налага да отида да посваря 100-150кг.ракйка,та да има за третата национална среща,така че гледайте да не разводните много темата,аз ще се включа в понеделник.
Наслука на всички :wink: :wink:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:idea: :idea: :idea: :idea:

Колеги,
всички знаем какъв ОГРОМЕН ПИЧ е Nedeltcho Delev и идеята му е много благородна, но според мене е и малко несериозна! Няма критерии по който да бъдат избирани тези, на които ще се правят подаръци, без да има засегнати от подбора. Не е възможно идеята за SMS-ите да обхване всички съфорумци, а във форума би трябвало да се стремим да има равнопоставеност между участниците. От друга страна, аз лично не бих приел подарък в подобна форма от Вас приятели. За мен най-голямо удоволствие от подаръка за рожден ден е разопаковането и усмивките на тези които го дават. Много повече ще се радвам на поздрав във форума, отколкото на изпратен SMS с някаква сума. За колегите в затруднено положение все ще намерим някакъв начин да им помагаме.
Отскоро съм участник във форума, посетил съм само две от "софииските" срещи и едва ли имам право на глас относно "рестото", но вече изразих мнение, че съм против средствата (колкото и да са те) да се използват за зарибяване. Не съм против тази идея, но смятам, че по ефективно ще бъде да определим водоем, да гласуваме бюджет и да открием фонд за зарибяване, но това е друга тема.
Наближава Коледа и страхотната идея на emo vasilev за децата идва съвсем на място. Предлагам освен "рестото" да съберем и някаква прилична сума, която ние ще определим, да отидем в някой от хипермаркетите, да напълним няколко колички и да организираме на дечицата една "Рибарска" Коледа!
Аватар
icko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от icko »

Супер идея!Аз съм ЗА!
Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

:arrow:
Последно промяна от Ivak на Пет Ное 16, 2007 12:40 am, променено общо 1 път.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Ivak написа:Концентрирайте се върху идеята на Емо, и без рестото пак може примерно на срещата през ноември всеки да остави по някой лев и да се купят играчките и плодовете :wink:

Същата идея я коментирахме и на Русенската среща и сигурно ще се измисли и нещо там :roll: :wink:

:roll: Идеята на Емо, има смисъл в това :roll:
Есемесите и другите неща няма да коментирам ...........
Искам да изразя лична позиция за децата в неравностойно положение ....... Те уважаеми колеги са изоставени целогодишно, а по коледа си чистим греховете от годината с малко благотворителност до следващата коледа :cry:
Всяка година има хиляди бебета изоствени от своите родители за отглеждане от Държавата ........ Кой е държавата Ние обществото или някаква институция.......някъде си!

Във един дом за деца нямат нужда от портокали и сладкиши ....... Играчките се събират от възпитателите веднага след гостите понеже децата стават агресивни едно към друго :?

Основни проблеми в домовете са обувките, личните хигиенни материали, биберони, шишета, лекарства които предпазват малките от рахит и изкривявания, ваксини и още куп неща които ние правим за нашите деца...... също някъкв вид ремонт на тоалетни, креватчета, боядисване е голяма помощ!!!
Най тежко става когато добрите Чичковци и Лелички си тръгнат ..... Децата изпадат в Депресия, започват да плачат и да сънуват Родители, Да мечтаят............ :?
Незнам дали сте чували въпрос от такова дете ....... те не са като на нашите деца...........

:? Бих участвал в акция на форума ........ ако не е показна и раздразваща децата, .........
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

И двете идеи са добри ,и аз съм ЗА.
На идеята на Неделчо имаше питане - как ще се разбере рожденния ден ? Аз съм от скоро във форума и не съм присъствал на национални срещи ,но вие може и да си знаете РД.А и има доста млади момчета във форума май на тях трябва да се помогне да поддържат тръпката си .Тук възникват доста въпроси и мисля (поне това е мое мнение),че трябва доста да се обмисли.НО СЪМ ЗА.

Идват празници СЕМЕЙНИ и др. както каза Ивака за момента трябва да обърнем повече внимание на предложението на ЕМО (не пренебрегвам идеята на Неделчо).Моето мнение е за коледа може да зарадваме децата от някой дом .Но трябва голяма организация и някой да се заеме сериозно . Ще следя развитието на темата дано да успее.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Неделчо ми се обади преди малко.
Това с Смс -сите няма да го бъде, трябвало юридическо лице, банка и т.н.

...............................
............. :arrow:
Последно промяна от Ivak на Пет Ное 16, 2007 12:41 am, променено общо 1 път.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Колеги,
много държа да бъда разбран правилно относно мнението ми по идеята на Емо. Не търся нито пречистване на греховете, нито каквато и да е показност и искрено съжалявам ако е прозвучало така. Повярвайте ми, едва ли някой от Вас би могъл да разбере тези деца по-добре от мене. А има с какво и как да им се помогне!
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

Рожденният ми ден наближава (1 Декември) ама съм на Globul :cry: :lol:
А щом се отнася до дарението аз съм ЗА :!:
Хвани и Пусни !
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

chapara написа:Още чакам някой да отгатне рожденния ми ден
600124
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: На пръв поглед снимката е нормална............. Но зад малките усмивки изгрели от вафличките ....... има много страх в очите :idea:
Повече няма да ви развалям темата :roll:
Изображение
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Carp_Attack
новобранец
новобранец

Мнение от Carp_Attack »

Отлично предложение аз с удоволсвие ще помагам с sms-чета ако това стане вазможно.Само че не виждам още нито едно мнение по вапроса от страна на някой модератор.
Сухо дупе луканка не яде!
Аватар
Carp_Attack
новобранец
новобранец

Мнение от Carp_Attack »

ОПА имало бе извинявам се за което изказвам се неподготвен.Sorry :oops:
Последно промяна от Carp_Attack на Чет Ное 15, 2007 5:26 pm, променено общо 1 път.
Сухо дупе луканка не яде!
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

На мен ми допадат двете идеи за рожденните дни и за сираците.Въпросът е как ще се организира всичко,че да е лесно да помогнем,според мен е най-добре чрез СМС-си,друг е въпроса,ако е невъзможно.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Колеги ,аз имам по-особено предложение.Да издирим дете от дом с рожденна дата 06.12.-Никулден/сещате се защо/ и да поемем персонална грижа/не само финансова/.Не става въпрос за подаръчета по случай деня ,а за дългосрочно обгрижване на това дете.Домът да е в Централна България и ще може да бъде посещаван от всичкини по всяко време и през цялата година .Защо връщайки се от риба и при добър улов да не разбере и целият дом .Защо не отворим сметка на това дете и при навършване на пълнолетие да му нодсигури образованието му например.Защо не закупим /с общи усилия /кампютър на дома и да направим мост на тези деца със света пък и с нас :!: :?: Гарантирам ви ,че сред тези деца ще има много бъдещи колеги :!: Не смятате ли че подобно отношение пропито с хуманност няма да повлиае в същият дух за тяхното изграждане като личности :?: Не искам това да прилича като "детето на полка",но на мен от сега ми действа ..........не мога да го споделя.
Само си представете какъв рожден ден всяка година ще има -ами то си е национална среща от приятели в цяла България :!:
Сигурен съм ,че това ще е новият член в семейството на всеки от нас :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”