Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВАЖНООООООО,АМА МНОГО ВАЖНООО!!!
Модератор: dantho.mihov

Колеги,
всички знаем какъв ОГРОМЕН ПИЧ е Nedeltcho Delev и идеята му е много благородна, но според мене е и малко несериозна! Няма критерии по който да бъдат избирани тези, на които ще се правят подаръци, без да има засегнати от подбора. Не е възможно идеята за SMS-ите да обхване всички съфорумци, а във форума би трябвало да се стремим да има равнопоставеност между участниците. От друга страна, аз лично не бих приел подарък в подобна форма от Вас приятели. За мен най-голямо удоволствие от подаръка за рожден ден е разопаковането и усмивките на тези които го дават. Много повече ще се радвам на поздрав във форума, отколкото на изпратен SMS с някаква сума. За колегите в затруднено положение все ще намерим някакъв начин да им помагаме.
Отскоро съм участник във форума, посетил съм само две от "софииските" срещи и едва ли имам право на глас относно "рестото", но вече изразих мнение, че съм против средствата (колкото и да са те) да се използват за зарибяване. Не съм против тази идея, но смятам, че по ефективно ще бъде да определим водоем, да гласуваме бюджет и да открием фонд за зарибяване, но това е друга тема.
Наближава Коледа и страхотната идея на emo vasilev за децата идва съвсем на място. Предлагам освен "рестото" да съберем и някаква прилична сума, която ние ще определим, да отидем в някой от хипермаркетите, да напълним няколко колички и да организираме на дечицата една "Рибарска" Коледа!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Ivak написа:Концентрирайте се върху идеята на Емо, и без рестото пак може примерно на срещата през ноември всеки да остави по някой лев и да се купят играчките и плодовете![]()
Същата идея я коментирахме и на Русенската среща и сигурно ще се измисли и нещо там![]()

Есемесите и другите неща няма да коментирам ...........
Искам да изразя лична позиция за децата в неравностойно положение ....... Те уважаеми колеги са изоставени целогодишно, а по коледа си чистим греховете от годината с малко благотворителност до следващата коледа

Всяка година има хиляди бебета изоствени от своите родители за отглеждане от Държавата ........ Кой е държавата Ние обществото или някаква институция.......някъде си!
Във един дом за деца нямат нужда от портокали и сладкиши ....... Играчките се събират от възпитателите веднага след гостите понеже децата стават агресивни едно към друго

Основни проблеми в домовете са обувките, личните хигиенни материали, биберони, шишета, лекарства които предпазват малките от рахит и изкривявания, ваксини и още куп неща които ние правим за нашите деца...... също някъкв вид ремонт на тоалетни, креватчета, боядисване е голяма помощ!!!
Най тежко става когато добрите Чичковци и Лелички си тръгнат ..... Децата изпадат в Депресия, започват да плачат и да сънуват Родители, Да мечтаят............

Незнам дали сте чували въпрос от такова дете ....... те не са като на нашите деца...........

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
И двете идеи са добри ,и аз съм ЗА.
На идеята на Неделчо имаше питане - как ще се разбере рожденния ден ? Аз съм от скоро във форума и не съм присъствал на национални срещи ,но вие може и да си знаете РД.А и има доста млади момчета във форума май на тях трябва да се помогне да поддържат тръпката си .Тук възникват доста въпроси и мисля (поне това е мое мнение),че трябва доста да се обмисли.НО СЪМ ЗА.
Идват празници СЕМЕЙНИ и др. както каза Ивака за момента трябва да обърнем повече внимание на предложението на ЕМО (не пренебрегвам идеята на Неделчо).Моето мнение е за коледа може да зарадваме децата от някой дом .Но трябва голяма организация и някой да се заеме сериозно . Ще следя развитието на темата дано да успее.
На идеята на Неделчо имаше питане - как ще се разбере рожденния ден ? Аз съм от скоро във форума и не съм присъствал на национални срещи ,но вие може и да си знаете РД.А и има доста млади момчета във форума май на тях трябва да се помогне да поддържат тръпката си .Тук възникват доста въпроси и мисля (поне това е мое мнение),че трябва доста да се обмисли.НО СЪМ ЗА.
Идват празници СЕМЕЙНИ и др. както каза Ивака за момента трябва да обърнем повече внимание на предложението на ЕМО (не пренебрегвам идеята на Неделчо).Моето мнение е за коледа може да зарадваме децата от някой дом .Но трябва голяма организация и някой да се заеме сериозно . Ще следя развитието на темата дано да успее.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Неделчо ми се обади преди малко.
Това с Смс -сите няма да го бъде, трябвало юридическо лице, банка и т.н.
...............................
.............
Това с Смс -сите няма да го бъде, трябвало юридическо лице, банка и т.н.
...............................
.............

Последно промяна от Ivak на Пет Ное 16, 2007 12:41 am, променено общо 1 път.

Колеги,
много държа да бъда разбран правилно относно мнението ми по идеята на Емо. Не търся нито пречистване на греховете, нито каквато и да е показност и искрено съжалявам ако е прозвучало така. Повярвайте ми, едва ли някой от Вас би могъл да разбере тези деца по-добре от мене. А има с какво и как да им се помогне!
- Carp_Attack
- новобранец
- Carp_Attack
- новобранец
ОПА имало бе извинявам се за което изказвам се неподготвен.Sorry 

Последно промяна от Carp_Attack на Чет Ное 15, 2007 5:26 pm, променено общо 1 път.
Сухо дупе луканка не яде!
Колеги ,аз имам по-особено предложение.Да издирим дете от дом с рожденна дата 06.12.-Никулден/сещате се защо/ и да поемем персонална грижа/не само финансова/.Не става въпрос за подаръчета по случай деня ,а за дългосрочно обгрижване на това дете.Домът да е в Централна България и ще може да бъде посещаван от всичкини по всяко време и през цялата година .Защо връщайки се от риба и при добър улов да не разбере и целият дом .Защо не отворим сметка на това дете и при навършване на пълнолетие да му нодсигури образованието му например.Защо не закупим /с общи усилия /кампютър на дома и да направим мост на тези деца със света пък и с нас
Гарантирам ви ,че сред тези деца ще има много бъдещи колеги
Не смятате ли че подобно отношение пропито с хуманност няма да повлиае в същият дух за тяхното изграждане като личности
Не искам това да прилича като "детето на полка",но на мен от сега ми действа ..........не мога да го споделя.
Само си представете какъв рожден ден всяка година ще има -ами то си е национална среща от приятели в цяла България
Сигурен съм ,че това ще е новият член в семейството на всеки от нас

Само си представете какъв рожден ден всяка година ще има -ами то си е национална среща от приятели в цяла България

Сигурен съм ,че това ще е новият член в семейството на всеки от нас