Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Това е нещо уникално и е само за ценителиdobria1 написа:п.п.очаквайте снимка на едни ламета (много много фини)

около 2 пъти по тънко и меко е от оранжевото фино УВ ламе

и не на последно място блясъка който има лесно може да се сравни с същото оранжево УВ

Съжалявам за снимките но са правени на стайна светлина,през деня блясъка му е много много по
Ще помоля Ванката(бъкити) да покаже готово чепаре с това ламе,и той трябва да го има вече(аз просто съм се зарекъм тук да не показвам готови чепарета) но това не ми пречи обаче скоро да покажа вързана кука с едно перо

и малко скъсено ще бъде имено за карагьоза
п.п. Сойката Пламене я зарежи(изпробвано) не работи(не че не съм хващал риби с нея но не е това което се очаква ) но това не значи че не трябва да се пробва обаче

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Иван Байчев
- научил се да хвърля
Не че ми е работа , ама да спомена и аз като Митака че перото от сойка не ми покри очакванията (визирам сафрида)и затова го изхвърлих от арсенала доста отдавна .Но може да е удачно за друг вид риба , знае ли човек . 

-
- научил се да хвърля
Митак, аз за карагьоза залагам основно на червено, щото миналата година си взех някоя и друга риба и то на чепаре за сафрид -8ца---само две куки с червено и всичкия карагьоз само там, пък чернокопа доволно уважи сойката,айде зарадвай ни очите с нещо за таз капризна риба,че ако таз година ИЗГОНИ чернокопа???
Митак ,ламетата са наистина УНИКАЛНИ. За кой ли път "БЛАГОДАРСКО"dobria1 написа:
Това е нещо уникално и е само за ценителимного много фино и меко ламе (това което търся от години)
Ще помоля Ванката(бъкити) да покаже готово чепаре с това ламе,и той трябва да го има вече(аз просто съм се зарекъм тук да не показвам готови чепарета)

За сойката и аз имам мнение и то е ,че не съм доволен ,макар да упорствах доста .Още преди две години направих чепаре със сойка ,ама нямах слука с него .Ето за това говоря.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- atillas
- ще става разбирач
айде запали ни главите сега с това тънко ламе,ще споделиш ли без бой отде и ние да си заприходим такова ? 

И каква ще е разликата,питам аз.И какво ти можеш???????????????
Колега ,този въпрос към кого е?kapoleti написа:И каква ще е разликата,питам аз.И какво ти можеш???????????????

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
- atillas
- ще става разбирач
и относно снимката с перото в цигарата
подробности моля дай че ми е интересно, какво е перото и защо е в цигара ?
п.п
каполети друже айде стига ве ,тоз въпрос защо не го питаш на лични ако наистина те интересува ?
подробности моля дай че ми е интересно, какво е перото и защо е в цигара ?
п.п
каполети друже айде стига ве ,тоз въпрос защо не го питаш на лични ако наистина те интересува ?
-
- вече хвърля и на тежко
Fine Cristal Flash + Google
-
- новобранец
Като се намокри материала по куката формата на метла изчезва . Наслука!Pe6o_Tikvata написа:Колеги имам един въпрос , предполагам е писан по него в темата но не намирам информацията.Та напоследък често се набляга на това , че на тоз му били рошави чепаретата на онзи му били рошави чепаретата и така.На мен 50 процента от куките ми стават рошави и въпреки всичко пак хващат риба.Като изклучим естетическата и търговската страна на чепаретата чак тъкъв проблем ли е като куките мясат малко на метлички??Някой забелязал ли е някаква закономерност , че на такива куки не кълве??Квото и да правя половината ми куки стават така , пробвах с бира , пробвах с плюнка , пробвах и с гел някъде по коментарите го имаше кат съвет и пак половината си стават кат метлички , но и на такива си вземам риба дали щото ми върви някой пътили просто няма чак такова значение как стои на куката.
Поздрави и наслука на всички![]()
![]()
![]()
-
- новобранец
АКО МОЖЕ ДАЙ ЛИНК И НИЕ ДА СЕ СДОБИЕМ С ФИНИ ЛАМЕТА. НАСЛУКА !dobria1 написа:Това е нещо уникално и е само за ценителиdobria1 написа:п.п.очаквайте снимка на едни ламета (много много фини)
много много фино и меко ламе (това което търся от години)
около 2 пъти по тънко и меко е от оранжевото фино УВ ламе
и не на последно място блясъка който има лесно може да се сравни с същото оранжево УВ
![]()
Съжалявам за снимките но са правени на стайна светлина,през деня блясъка му е много много по
Ще помоля Ванката(бъкити) да покаже готово чепаре с това ламе,и той трябва да го има вече(аз просто съм се зарекъм тук да не показвам готови чепарета) но това не ми пречи обаче скоро да покажа вързана кука с едно перо
и малко скъсено ще бъде имено за карагьоза
п.п. Сойката Пламене я зарежи(изпробвано) не работи(не че не съм хващал риби с нея но не е това което се очаква ) но това не значи че не трябва да се пробва обаче![]()
Мини през работата ми и ще ти покажа какво могаkapoleti написа:И каква ще е разликата,питам аз.И какво ти можеш???????????????

Относно ламето (финото) няма как да споделя нито линк нито знам какво точно е

Относно перото,в цигара е забито за да мога да го снимам под точно определен ъгъл който искам за да му се види шарката (но на живо черното леко лилавееее).Подарък е от един ловец,но не ми каза от какво пернато е (а как ли не го молих)

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Ето какво си взех вчера.Мисля тази година да ги моря на цвят портокал и УВ ламе па да видим кво ще стане
Мисля че за това ламе говореше Добрия , тънко е като шивашки конец и меко на пипане не като найлон и много хубаво се работи с него а на слънце как грее направо не е истина , на снимката не се вижда в цялата му красота

Мисля че за това ламе говореше Добрия , тънко е като шивашки конец и меко на пипане не като найлон и много хубаво се работи с него а на слънце как грее направо не е истина , на снимката не се вижда в цялата му красота

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- atillas
- ще става разбирач
е и ти ли подарък го получи сега ?
прати едно от втората колона от ляво на дясно
за плащането ще се разберем на лс
прати едно от втората колона от ляво на дясно
за плащането ще се разберем на лс
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Не са ми подарък , на Краставицата на втория етаж големия магазин с аквариумите ги има колкото искаш по 50ст. пакетчето
А ето ги и новите ми попълнения в моя арсенал.Малко са грознички и рошави ама така ще изпъкнат красивите чепарета на колегите

А ето ги и новите ми попълнения в моя арсенал.Малко са грознички и рошави ама така ще изпъкнат красивите чепарета на колегите

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.