Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Качествени чепарета

Мнение от dobria1 »

dobria1 написа:п.п.очаквайте снимка на едни ламета (много много фини :wink: )
Това е нещо уникално и е само за ценители :wink: много много фино и меко ламе (това което търся от години)

Изображение

около 2 пъти по тънко и меко е от оранжевото фино УВ ламе

Изображение

и не на последно място блясъка който има лесно може да се сравни с същото оранжево УВ

Изображение

Съжалявам за снимките но са правени на стайна светлина,през деня блясъка му е много много по

Ще помоля Ванката(бъкити) да покаже готово чепаре с това ламе,и той трябва да го има вече(аз просто съм се зарекъм тук да не показвам готови чепарета) но това не ми пречи обаче скоро да покажа вързана кука с едно перо

Изображение

и малко скъсено ще бъде имено за карагьоза

п.п. Сойката Пламене я зарежи(изпробвано) не работи(не че не съм хващал риби с нея но не е това което се очаква ) но това не значи че не трябва да се пробва обаче :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
Иван Байчев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Байчев »

Не че ми е работа , ама да спомена и аз като Митака че перото от сойка не ми покри очакванията (визирам сафрида)и затова го изхвърлих от арсенала доста отдавна .Но може да е удачно за друг вид риба , знае ли човек . :roll:
Пламен Николов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Пламен Николов »

Митак, аз за карагьоза залагам основно на червено, щото миналата година си взех някоя и друга риба и то на чепаре за сафрид -8ца---само две куки с червено и всичкия карагьоз само там, пък чернокопа доволно уважи сойката,айде зарадвай ни очите с нещо за таз капризна риба,че ако таз година ИЗГОНИ чернокопа???
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

dobria1 написа:
Това е нещо уникално и е само за ценители :wink: много много фино и меко ламе (това което търся от години)

Ще помоля Ванката(бъкити) да покаже готово чепаре с това ламе,и той трябва да го има вече(аз просто съм се зарекъм тук да не показвам готови чепарета)
Митак ,ламетата са наистина УНИКАЛНИ. За кой ли път "БЛАГОДАРСКО" :prayer: Вързах няколко куки само за проба и съм впечатлен наистина.Такова тънко и фино ламе до сега не бях виждал.Само ,че скоро няма да мога да снимам готово чепаре с него ,щото имам друга работа и нямам много време за чепарета.Но като направя едно ще го покажа.Сигурен съм че ще се хареса на колегите,или поне на тия които търсят хубавите неща :wink:
За сойката и аз имам мнение и то е ,че не съм доволен ,макар да упорствах доста .Още преди две години направих чепаре със сойка ,ама нямах слука с него .Ето за това говоря.
Изображение
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
atillas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atillas »

айде запали ни главите сега с това тънко ламе,ще споделиш ли без бой отде и ние да си заприходим такова ? :lol:
kapoleti
новобранец
новобранец

Мнение от kapoleti »

И каква ще е разликата,питам аз.И какво ти можеш???????????????
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

kapoleti написа:И каква ще е разликата,питам аз.И какво ти можеш???????????????
Колега ,този въпрос към кого е? :?
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
atillas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atillas »

и относно снимката с перото в цигарата
подробности моля дай че ми е интересно, какво е перото и защо е в цигара ?

п.п
каполети друже айде стига ве ,тоз въпрос защо не го питаш на лични ако наистина те интересува ?
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

Fine Cristal Flash + Google
goshotanchev
новобранец
новобранец

Мнение от goshotanchev »

Pe6o_Tikvata написа:Колеги имам един въпрос , предполагам е писан по него в темата но не намирам информацията.Та напоследък често се набляга на това , че на тоз му били рошави чепаретата на онзи му били рошави чепаретата и така.На мен 50 процента от куките ми стават рошави и въпреки всичко пак хващат риба.Като изклучим естетическата и търговската страна на чепаретата чак тъкъв проблем ли е като куките мясат малко на метлички??Някой забелязал ли е някаква закономерност , че на такива куки не кълве??Квото и да правя половината ми куки стават така , пробвах с бира , пробвах с плюнка , пробвах и с гел някъде по коментарите го имаше кат съвет и пак половината си стават кат метлички , но и на такива си вземам риба дали щото ми върви някой път :D или просто няма чак такова значение как стои на куката.
Поздрави и наслука на всички :D :D :drinkers: :drinkers:
Като се намокри материала по куката формата на метла изчезва . Наслука!
goshotanchev
новобранец
новобранец

Мнение от goshotanchev »

dobria1 написа:
dobria1 написа:п.п.очаквайте снимка на едни ламета (много много фини :wink: )

Изображение

около 2 пъти по тънко и меко е от оранжевото фино УВ ламе

Изображение

и не на последно място блясъка който има лесно може да се сравни с същото оранжево УВ

Изображение

Съжалявам за снимките но са правени на стайна светлина,през деня блясъка му е много много по

Ще помоля Ванката(бъкити) да покаже готово чепаре с това ламе,и той трябва да го има вече(аз просто съм се зарекъм тук да не показвам готови чепарета) но това не ми пречи обаче скоро да покажа вързана кука с едно перо

Изображение

и малко скъсено ще бъде имено за карагьоза

п.п. Сойката Пламене я зарежи(изпробвано) не работи(не че не съм хващал риби с нея но не е това което се очаква ) но това не значи че не трябва да се пробва обаче :wink: :wink:
АКО МОЖЕ ДАЙ ЛИНК И НИЕ ДА СЕ СДОБИЕМ С ФИНИ ЛАМЕТА. НАСЛУКА !
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

kapoleti написа:И каква ще е разликата,питам аз.И какво ти можеш???????????????
Мини през работата ми и ще ти покажа какво мога :wink: :wink: :wink: Ако е за мен въпроса,и донеси от онова винце :wink: :wink: :wink:

Относно ламето (финото) няма как да споделя нито линк нито знам какво точно е :wink: просто ми е подарък в пратката и е без опаковка а сайта си е един и същ,аз от друг не поръчвам :wink: https://www.docsflybox.com/sunshop/

Относно перото,в цигара е забито за да мога да го снимам под точно определен ъгъл който искам за да му се види шарката (но на живо черното леко лилавееее).Подарък е от един ловец,но не ми каза от какво пернато е (а как ли не го молих) :( :(
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Ето какво си взех вчера.Мисля тази година да ги моря на цвят портокал и УВ ламе па да видим кво ще стане :D :D
Мисля че за това ламе говореше Добрия , тънко е като шивашки конец и меко на пипане не като найлон и много хубаво се работи с него а на слънце как грее направо не е истина , на снимката не се вижда в цялата му красота

Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
atillas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atillas »

е и ти ли подарък го получи сега ?
прати едно от втората колона от ляво на дясно
за плащането ще се разберем на лс
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Не са ми подарък , на Краставицата на втория етаж големия магазин с аквариумите ги има колкото искаш по 50ст. пакетчето
А ето ги и новите ми попълнения в моя арсенал.Малко са грознички и рошави ама така ще изпъкнат красивите чепарета на колегите :D :D :drinkers: :drinkers:

Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”