Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде кълве около Карлово?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Къде кълве около Карлово?
Аз ходих на Домлян в неделя 10 март бях от към Долни домлян пробвах в устието след това на дълбокото близо до стената и на двете места пълно капо без пипане.А инфото за Копринка е вярно там рибата е тръгнала още от миналата седмица.
-
- учете се от него
Тъй по спомени от предишни години, уклея, кефал и костури тръгват някъде по Великден по втичалата; до колкото разбрах от колега, язовира се пълни постепено и дано тази година да успее да се напълни. Надявам се и тази година да е разрешен по време на забраната... 

Колеги, май днес водоема на Бай Иван след Пролом е бил отворен вече , някой ходил ли е и излезнало ли е нещо,че нямам много свободно време и мисля тия дни да го посетя да начеша крастата както се казва.Благодаря и със здраве някой ако даде инфо 

-
- новобранец
Точно така. От днес язовирчето е отворено за сезон 2013. Очакват се другата седмица и нови обитатели - американки.
Иначе днес много слаба работа. От 7 човека две маломерни амурчета и едно шаранче и то бебе и това е. Водата е още ледена. Според мен иска около седмица хубаво време и рибката ще се раздвижи.
Иначе днес много слаба работа. От 7 човека две маломерни амурчета и едно шаранче и то бебе и това е. Водата е още ледена. Според мен иска около седмица хубаво време и рибката ще се раздвижи.
-
- вече хвърля и на тежко
За водоема на дангула ли става вапрос? Какви са условията там тази година ..?
Предполагам , че същите като минала година 5лв такса, 4лв-шаран , каракудата безплатна , колегите които са ходили тая година да кажат 

Здравейте колеги.Някой може ли обясни къде точно се намира язовира.Благодаря предварително.
След гр.Баня след прелеза хващаш надясно за с.Пролом като стигнеш селото на центъра има табела наляво с.Домлян и караш по пътя около 2-3км и в ляво се вижда водоема.Дано да съм бил полезенivan1983 написа:Здравейте колеги.Някой може ли обясни къде точно се намира язовира.Благодаря предварително.
-
- новобранец
На язовира в с.Левски се ловят доста червеноперки,започнаха за излизат и по-едри.Под едри имам предвид колкото шамар горе долу и то в редки случаи.Иначе не спирайте да подхранвате защото рибата губи интерес много бързо.На бял червеи кълват основно,хващат се и каракуди но дребни.Имам чувството че за тях времето е спряло и не растат и със сантиметър.Но определено може да прекарате един хубав ден.
:D:D

-
- вече хвърля и на тежко
DOBRIN91 написа:На язовира в с.Левски се ловят доста червеноперки,започнаха за излизат и по-едри.Под едри имам предвид колкото шамар горе долу и то в редки случаи.Иначе не спирайте да подхранвате защото рибата губи интерес много бързо.На бял червеи кълват основно,хващат се и каракуди но дребни.Имам чувството че за тях времето е спряло и не растат и със сантиметър.Но определено може да прекарате един хубав ден.:D:D
На този язови от 5 години каракудата си е 1 и саща това е някаква аномалия според мен ... много риба и всичката е дребосък ... на някои каракуда само главите са им пораснали

-
- новобранец
Каракудите не растат защото редовно се пресяват с мрежите.absent написа:DOBRIN91 написа:На язовира в с.Левски се ловят доста червеноперки,започнаха за излизат и по-едри.Под едри имам предвид колкото шамар горе долу и то в редки случаи.Иначе не спирайте да подхранвате защото рибата губи интерес много бързо.На бял червеи кълват основно,хващат се и каракуди но дребни.Имам чувството че за тях времето е спряло и не растат и със сантиметър.Но определено може да прекарате един хубав ден.:D:D
На този язови от 5 години каракудата си е 1 и саща това е някаква аномалия според мен ... много риба и всичката е дребосък ... на някои каракуда само главите са им порасналииначе водоемчето не е зле
-
- новобранец
някаква информация за яз.климент
И големият и малкият са под аренда и не са разрешени за риболов.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- учете се от него
Те пък се оляха тукашните арендатори- от 17-18 водоема в карловско, май няма нито един разрешен!??