Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВАЖНООООООО,АМА МНОГО ВАЖНООО!!!
Модератор: dantho.mihov
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Неделчо,не искам да ти влизам в опозиция ,ама направих една проста сметка.Регистрираните членове тук сме 12617. Ха сега ги раздели на 365 /броя на дните в годината/ и ще разбереш,че ще трябва да изпращаш по 34 SMS-а на ден/естествено неравномерно разпределени за отделните дни/. Или "седиш си на реката и тряскаш 34 SMS-а на колегите рожденници " и олеквайки с 40,8 лв. /при цена 1,20лв. за СМС/ ,вместо да си ловиш рибка. Ако ти добавя и именниците цифрата ще е доста по-внушителна. Не вярвам всички да сме толкова богати като теб,за да си го позволим. Отделно от това,не смятам,че тук има по-заслужили и по-малко заслужили.Всеки взима участие колкото може ,или колкото му е приятно. Всички тук сме равни , а ако някой смята,че има "по-равни",това ще означава,че вече си имаме и проблем.Сега не знам колко са мошеници,ама това ми се стори най-лесния начин,просто седиш в къщи или край реката и тряскаш един SMS за колегата ти дето днес има р.д.или и.д.и готово.
За идеята на Емо,Кърцата и Ивак съм ЗА. Това са дечица ,които наистина имат нужда от помощ и аз съм готов да участвам.
Наслука!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- dimitar_
- сериозен играч
Трудно ми е да пиша по тези теми , просто това са неща които са лични преживявания на всеки един от нас . Ние сме хиляди човека , регистрирани в този форум , и разбира се мненията ни са също толкова , че дори и повече !
Иначе е хубаво да получиш подарък за рожденният си ден , Неделчо , но поне аз приемам всички "поздрави" във форума като такива , а това хич не е малко , та това са хора от всички краища на страната , от УВАЖЕНИЕТО няма по - добър подарък !!!
Виж , ако се отиде на някого лично , тогава може да се помисли за нещо "материално" , което да му остане спомен на човека , не знам , може да не съм прав , но просто споделям с вас ... .
За децата - сираци и детските домове , смятам че темата е повече от сериозна . Наистина и аз мисля , че ако се помага на детенце , или дом , трябва това да стане под контрола на няколко човека от форума , от съответният регион , които да се уверят , че средствата са използвани по предназначение ! Вие виждате колко ни е "болна" държавата , как да имаш доверие ?!?!?!
Илийката дава добра идея , аз лично го подкрепям , а за Иво , Кърцата , Емо , Адашите и всички които пишат по темата ,пък и всички дето още не са я видели , смятам че са хора , които все още носят "ЧОВЕЩИНА" в душата си !!!
Иначе е хубаво да получиш подарък за рожденният си ден , Неделчо , но поне аз приемам всички "поздрави" във форума като такива , а това хич не е малко , та това са хора от всички краища на страната , от УВАЖЕНИЕТО няма по - добър подарък !!!
Виж , ако се отиде на някого лично , тогава може да се помисли за нещо "материално" , което да му остане спомен на човека , не знам , може да не съм прав , но просто споделям с вас ... .
За децата - сираци и детските домове , смятам че темата е повече от сериозна . Наистина и аз мисля , че ако се помага на детенце , или дом , трябва това да стане под контрола на няколко човека от форума , от съответният регион , които да се уверят , че средствата са използвани по предназначение ! Вие виждате колко ни е "болна" държавата , как да имаш доверие ?!?!?!
Илийката дава добра идея , аз лично го подкрепям , а за Иво , Кърцата , Емо , Адашите и всички които пишат по темата ,пък и всички дето още не са я видели , смятам че са хора , които все още носят "ЧОВЕЩИНА" в душата си !!!
- emo vasilev
- сериозен играч
snegk написа:Аз когото се прибера към края на месеца ще отворя банкова сметка и ще я пусна във форума който желае нека да внася.Само трябва да има колеги които да следят,че не ги мамя.В последствие ще решим за кой дом да зарадваме децата за нова година и коледа.
Както писах -първата стъпка е направена - отворих банкова сметка още на следващия ден след като коментирахме темата с Ивака и Кърцата !
Сметката е в СИБАНК - обаче искам да направя още някой уточнения с банката преди да я пусна !
- SILVESTER
- ще става разбирач
Сега да се обадя и аз,
относно идеята за рожденните дни ми се вижда доста трудно изпълнима,при положение че много от хората във форума не се познаваме,с иключение на двете срещи и срещите в четирите големи града,а това прави около 7-8% от регистрираните потребители,а да не споменавам че половината от тези около12000 рег.потребители са неактивни и едва ли имат повече от 3 мнения.
Някак си,по ми се нрави да се направи сметка в която да се събират пари за националните срещи,да се купуват:мясо,да се резервират хижи,наградни фондове,състезания,да се залесяват язовири(всеки обича да лови на сянка ),да се купят кофи за боклук(май много взех да си мечтая))
Другата идея за благотворителноста,я подкрепям с две ръце,но трябва да се обмисли добре,мисля че тук има доста хора с възможности,а и все пак не сме малко и бихме могли да се сещаме от време на време за тези деца,чиято участ никак нее добра.
А те не са виновни за грешките на родителите си.
Не става така!
относно идеята за рожденните дни ми се вижда доста трудно изпълнима,при положение че много от хората във форума не се познаваме,с иключение на двете срещи и срещите в четирите големи града,а това прави около 7-8% от регистрираните потребители,а да не споменавам че половината от тези около12000 рег.потребители са неактивни и едва ли имат повече от 3 мнения.
Някак си,по ми се нрави да се направи сметка в която да се събират пари за националните срещи,да се купуват:мясо,да се резервират хижи,наградни фондове,състезания,да се залесяват язовири(всеки обича да лови на сянка ),да се купят кофи за боклук(май много взех да си мечтая))
Другата идея за благотворителноста,я подкрепям с две ръце,но трябва да се обмисли добре,мисля че тук има доста хора с възможности,а и все пак не сме малко и бихме могли да се сещаме от време на време за тези деца,чиято участ никак нее добра.
А те не са виновни за грешките на родителите си.
Колега,а какво ще обясниш на останалите,че това "избраното" е ударило джакпот от тотото ли?bkd написа:Да издирим дете от дом с рожденна дата 06.12.-Никулден/сещате се защо/ и да поемем персонална грижа/не само финансова/....Защо не отворим сметка на това дете и при навършване на пълнолетие да му нодсигури образованието му например.
Само си представете какъв рожден ден всяка година...
Не става така!
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...и време е вече да се появи и лошия герой в тая розова детска приказка(разбирай АЗ) и да ви каже следното:поредната хубава идея,придружена от поредните хубави,сьпьтстващи подидеи,поредното чесане на езици и мьртвородено дете,дето крьстниците го чакат,поредния ентусиазьм-обречен на забвение и неуспех
бати оптимистите-и то хора на средна вьзраст,дето трьгнали да оправят света!!!ще си помисли някой,че сте на по 13 години и сега откривате любовта и колко прекрасен е живота
сьщото ще стане както с прословутите ФЛАНЕЛКИ,ЗАРИБЯВАНИЯ,БОКЛУК по водоемите и пр...да ви се неначудя на сеира,ама като се сетя,че и аз по едно време си мислех,че нещо може да излезе,та чак ми е неудобно
успех,де-ще следя развитието,щото по принцип сьм "за"...

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- ribarq
- сериозен играч
Искам да ти кажа 1.5кила написа: сьщото ще стане както с прословутите ФЛАНЕЛКИ,ЗАРИБЯВАНИЯ,БОКЛУК по водоемите и пр...да ви се неначудя на сеира,ама като се сетя,че и аз по едно време си мислех,че нещо може да излезе,та чак ми е неудобно
,че всичко е свързано с ПАРИ , ако не с пари с МНОГО ПАРИ ,ако не с много пари с ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ ! За Зарибяванията се работи по въпроса и догодина дай боже на националната среща (ако се организира такава ) ще се убедиш !
2. За боклуците се провеждат акции ! ние примерно покрай Хасково и региона се събрахме група която таз година 2 пъти чистим водни обекти ! (2 пъти е по добре от нито веднъж )
3. с течение на времето и на тениските ще им дойде реда !
4.Надявам се всички идей да се осъществят рано или късно , и аз бих помагал с каквото мога !
Теб не те виждам в този ФИЛМ

който пишеше ,всеки който може да удари по 100 лв в масата за зарибяваме и тем подобни ....а накрая нъцки ....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ти,брато,с мен не се зяждай,защото отлично знаеш,че сьм прав. а относно 100те лева в масата никой нищо не откликна.глей си там "филма" и не ме тьрси в него.аз сьм се предал.и си сьбри РЕГИОНА на по основно почистване,че ми писна от задрьстванията по улиците на соф. област,причинени от нахлуването на секви региони,секи ден отсекьде.в горния си пост просто споделих,че сьм "за",но не виждам смисьл,защото сьм убеден каква ще е разврьзката.ако беше си направил труда да вникнеш,нямаше да се заяждаш(и сьотв-да ме вбесяваш и мен),а щеше да се позамислиш по вьпроса.за дьржава,кьдето всеки знае за биг брадьр,без да знае откьде идва това,кьдето всеки се КЕФИ на ..ХМ-ШОУТО на слави и подобни глупости се вместваш прекрасно.дерзай пич-мен в тоя "ФИЛМ" верно нема да ме намеришribarq написа:
Теб не те виждам в този ФИЛМ![]()
който пишеше ,всеки който може да удари по 100 лв в масата за зарибяваме и тем подобни ....а накрая нъцки ....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Този форум едва ли е създаден с цел благотворителност, това всеки може сам да го прави както го правим с жена ми ( djuly ) която е с малко мнения във форума, но го следи редовно с мен и който е бил на среща 15 София я познава лично, присъствалите на нац. среща 2 я познават по стиховете и за тайфата там. Ние лично сме с три деца и помагаме на доста домове с останалите ни дрехи малко пари и други помощи постоянно и целогодишно не само по коледа а когато можем. Не знам може би някои наистина искат да изкупят грехове с публична изява. Относно идеята на Неделчо, ми се струва прекалено емоционална, разбирам, че се опитва по някакъв начин да ни сплоти, но трезвият ми разум подсказва по скоро раздор и сръдни и то преди да сме се запознали. Имаше и пост за контейнери да поставим. Добре е като замисъл, но като ги купим и поставим кои ще ги извозва до сметището. Относно фанелките сам си я поръчах и си я нося с гордост по водоемите поне сто дни в годината. Не искам да кажа всеки да се оправя сам а само това което вече съм споделил тук няколко пъти вижте мнението ми http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... c&start=45
- ribarq
- сериозен играч
5кила написа:
.и си сьбри РЕГИОНА на по основно почистване,че ми писна от задрьстванията по улиците на соф. област,причинени от нахлуването на секви региони,секи ден отсекьде
Не Се заяждам

а ти ако имаш нещо да ми кажеш ,като се видим в очите да ми го кажеш

Относно мръсните и гнусни Софийски улици

А за 100 те лева ! От Хасково До София мога да те пляскам с пачки пари

А сега Спокойно ще си гледам филма и няма да ме интересува НИЩО

- ceno cenov
- разбира нещата
- emo vasilev
- сериозен играч
Те тука бъркаш приятел !!!nasco2 написа: Не знам може би някои наистина искат да изкупят грехове с публична изява.
Точно за такива ''умни приказки " като твойте и тези на Ачо и 5кила , не ми се пишеше тази тема !!
Никой не търси публична изява , реклама и др., просто написах това , което коментирахме тримата !
Просто съм учуден , че има хора мислещи по този начин - или има нещо друго ...а ?
Ако искаш ТИ продължи нещата !
- ceno cenov
- разбира нещата
Извинявам се за изказването си но явно ми е професионално изкривяване да търся бъгове.
Идеята да се съберaт някакви пари или дрехи примерно и т.н и да се дарят на деца от домовете за сираци е много добра и мисля че дори е редно хората които имат възможност и средства да участват!!! След като се харчат хиляди за тaкъми не е толкоз сложно да се отдели нещо и за децата.
стига да са българчета

Идеята да се съберaт някакви пари или дрехи примерно и т.н и да се дарят на деца от домовете за сираци е много добра и мисля че дори е редно хората които имат възможност и средства да участват!!! След като се харчат хиляди за тaкъми не е толкоз сложно да се отдели нещо и за децата.