ВАЖНООООООО,АМА МНОГО ВАЖНООО!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

snegk написа:....................Само трябва да има колеги които да следят,че не ги мамя.........................
Аз съм навит, но кажи какъв процент предлагаш. :lol: :lol: :lol:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

:arrow:
Последно промяна от Ivak на Пет Ное 16, 2007 12:39 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

nasco2 написа: Не знам може би някои наистина искат да изкупят грехове с публична изява.
Те тука бъркаш приятел !!!

Точно за такива ''умни приказки " като твойте и тези на Ачо и 5кила , не ми се пишеше тази тема !!

Никой не търси публична изява , реклама и др., просто написах това , което коментирахме тримата !
Просто съм учуден , че има хора мислещи по този начин - или има нещо друго ...а ?
Ако искаш ТИ продължи нещата !
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Извинявам се за изказването си но явно ми е професионално изкривяване да търся бъгове. :wink:
Идеята да се съберaт някакви пари или дрехи примерно и т.н и да се дарят на деца от домовете за сираци е много добра и мисля че дори е редно хората които имат възможност и средства да участват!!! След като се харчат хиляди за тaкъми не е толкоз сложно да се отдели нещо и за децата. :? стига да са българчета
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Емо каквото и да решиш с теб съм :!:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

emo vasilev написа:
nasco2 написа: Не знам може би някои наистина искат да изкупят грехове с публична изява.
Те тука бъркаш приятел !!!

Точно за такива ''умни приказки " като твойте и тези на Ачо и 5кила , не ми се пишеше тази тема !!

Никой не търси публична изява , реклама и др., просто написах това , което коментирахме тримата !
Просто съм учуден , че има хора мислещи по този начин - или има нещо друго ...а ?
Ако искаш ТИ продължи нещата !
Не съм визирал теб или друг писах "може би" и споделих, че аз лично го правя, и ще продължавам да го правя, че едва ли това е цел на форума, мисля тук е място да си помагаме за хобито като цяло. Извинявам се ако съм те засегнал лично или някои друг, но това си е просто мое мнение. А в приказките на 5 кила за съжаление в този момент има много смисъл, за разлика от повечето му постове.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Ама нищо ,нищо не става от нас :evil: По-бастунска нация няма от нас :!: :!: :!:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Насе , имах някакви съмнения - или ти не си се изразил правилно , или аз не съм те разбрал както трябва !
Така ,че и аз се извинявам !

Относно 5кила- той винаги е бил опозиция и винаги накрая се е оказвал прав ! Ама не и сега !

Този път съм решил да доведа нещата до край !
Искаше ми се да се види , че сме силни и единни не само на срещите - идеята ми беше НЕ Емо , Пешо , Гошо , Тошо колко са добри и какво са направили( не става въпрос за отделни хора ) !!

Става въпрос за нас- НИЕ направихме еди какво си , а и не виждам нищо лошо тази акция да бъде отразена по някакъв начин - не да ни сложат на първа страница , не да ни дават по Btv , не да се споменават имена - просто група риболовци са решили да помогнат и това е !

Акцията продължава !!!!

Давайте предложения по колко ще събираме , а след това ще решиме какво ще се купи с тези пари !

И една молба към Наско и колегите от София - ако имате някакъв номер на някой от домовете - пратете ми го на лични !

Благо даря на тези , които ни подкрепиха , другото няма да го коментирам !
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Приятели, нека погледнем сериозно какво ни свързва - РИБОЛОВЪТ. Иначе сме маса хора с различни възгледи и манталитет. Никога няма да стигнем до единно становище по други въпроси. Нека се насочим към дела свързани с това което ни кара да пишем в този форум - зарибяване, опазване чистотата или дори постъпки към комисиите със законодателна инициатива по свързаните с нашето хоби въпроси. Има още хиляди благородни неща извън риболова, но не може да огреем навсякъде. Моето мнение е да направим ЕДНО нещо, ама да е като хората.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Със две ръце подкрепям тази идея.Трябваше одавна да се сетим но все пак никога не е късно. :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

emo vasilev написа:
Емо....... виждам, че цитираш името ми :smt017 и имам чуство че си прочел мнението ми набързо :roll: върни се назад прочети го два три пъти !!! Общо взето мнението на човека отговаря на неговата същност! :idea: Никога не съм отказвал помощ ..... също Никога не бих си позволил да нараня дете "сърцето му" :idea: Пак ти казвам върнисе и прочети внимателно с душатаси това което съм написъл! :idea:

Ето ви едно предложение...... където със сигурност бихме били полезни :arrow: http://svetinikolai.org/karta.php
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

emo vasilev написа:Акцията продължава !!!!
:!: :!: :!: :!:

Емо, с теб съм на 100%!!!
Давй сметката и всеки който желае да дари средства, сам да преценява с какво да помогне! Въпреки, че не се познаваме, доверие ти имам и не смятям, че е нужен някакъв контрол. Трябва да определим дата за краен срок за даренията и тогава - съобразено със събраните средствата и нуждите на децата в дома, на който ще помогнем - да решим какво да купим с парите.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

за съжаление аз може и да се включа тази акция, колкото и да ми се иска, защото учасвах в друга преди два месеца но все пак има някъква надежда като направя баланса в края на този месец...
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Това не е точно дом от тези които държавата трябва де се грижи, не важат партии, църковни настоятелства и др. ........... Това место се управлява от зрава ръка и един истински Човек :roll: по скоро това е место където хората в беда се учат на отговорност, труд и да отглеждат следващото поколение :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

И все пак, дайте найстина ако се организираме , Емо да пусне една нова тема, или просто съобщение , как ще ги съберем парите
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”