Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВАЖНООООООО,АМА МНОГО ВАЖНООО!!!
Модератор: dantho.mihov
- ceno cenov
- разбира нещата
- emo vasilev
- сериозен играч
Те тука бъркаш приятел !!!nasco2 написа: Не знам може би някои наистина искат да изкупят грехове с публична изява.
Точно за такива ''умни приказки " като твойте и тези на Ачо и 5кила , не ми се пишеше тази тема !!
Никой не търси публична изява , реклама и др., просто написах това , което коментирахме тримата !
Просто съм учуден , че има хора мислещи по този начин - или има нещо друго ...а ?
Ако искаш ТИ продължи нещата !
- ceno cenov
- разбира нещата
Извинявам се за изказването си но явно ми е професионално изкривяване да търся бъгове.
Идеята да се съберaт някакви пари или дрехи примерно и т.н и да се дарят на деца от домовете за сираци е много добра и мисля че дори е редно хората които имат възможност и средства да участват!!! След като се харчат хиляди за тaкъми не е толкоз сложно да се отдели нещо и за децата.
стига да са българчета

Идеята да се съберaт някакви пари или дрехи примерно и т.н и да се дарят на деца от домовете за сираци е много добра и мисля че дори е редно хората които имат възможност и средства да участват!!! След като се харчат хиляди за тaкъми не е толкоз сложно да се отдели нещо и за децата.

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не съм визирал теб или друг писах "може би" и споделих, че аз лично го правя, и ще продължавам да го правя, че едва ли това е цел на форума, мисля тук е място да си помагаме за хобито като цяло. Извинявам се ако съм те засегнал лично или някои друг, но това си е просто мое мнение. А в приказките на 5 кила за съжаление в този момент има много смисъл, за разлика от повечето му постове.emo vasilev написа:Те тука бъркаш приятел !!!nasco2 написа: Не знам може би някои наистина искат да изкупят грехове с публична изява.
Точно за такива ''умни приказки " като твойте и тези на Ачо и 5кила , не ми се пишеше тази тема !!
Никой не търси публична изява , реклама и др., просто написах това , което коментирахме тримата !
Просто съм учуден , че има хора мислещи по този начин - или има нещо друго ...а ?
Ако искаш ТИ продължи нещата !
- emo vasilev
- сериозен играч
Насе , имах някакви съмнения - или ти не си се изразил правилно , или аз не съм те разбрал както трябва !
Така ,че и аз се извинявам !
Относно 5кила- той винаги е бил опозиция и винаги накрая се е оказвал прав ! Ама не и сега !
Този път съм решил да доведа нещата до край !
Искаше ми се да се види , че сме силни и единни не само на срещите - идеята ми беше НЕ Емо , Пешо , Гошо , Тошо колко са добри и какво са направили( не става въпрос за отделни хора ) !!
Става въпрос за нас- НИЕ направихме еди какво си , а и не виждам нищо лошо тази акция да бъде отразена по някакъв начин - не да ни сложат на първа страница , не да ни дават по Btv , не да се споменават имена - просто група риболовци са решили да помогнат и това е !
Акцията продължава !!!!
Давайте предложения по колко ще събираме , а след това ще решиме какво ще се купи с тези пари !
И една молба към Наско и колегите от София - ако имате някакъв номер на някой от домовете - пратете ми го на лични !
Благо даря на тези , които ни подкрепиха , другото няма да го коментирам !
Така ,че и аз се извинявам !
Относно 5кила- той винаги е бил опозиция и винаги накрая се е оказвал прав ! Ама не и сега !
Този път съм решил да доведа нещата до край !
Искаше ми се да се види , че сме силни и единни не само на срещите - идеята ми беше НЕ Емо , Пешо , Гошо , Тошо колко са добри и какво са направили( не става въпрос за отделни хора ) !!
Става въпрос за нас- НИЕ направихме еди какво си , а и не виждам нищо лошо тази акция да бъде отразена по някакъв начин - не да ни сложат на първа страница , не да ни дават по Btv , не да се споменават имена - просто група риболовци са решили да помогнат и това е !
Акцията продължава !!!!
Давайте предложения по колко ще събираме , а след това ще решиме какво ще се купи с тези пари !
И една молба към Наско и колегите от София - ако имате някакъв номер на някой от домовете - пратете ми го на лични !
Благо даря на тези , които ни подкрепиха , другото няма да го коментирам !
Приятели, нека погледнем сериозно какво ни свързва - РИБОЛОВЪТ. Иначе сме маса хора с различни възгледи и манталитет. Никога няма да стигнем до единно становище по други въпроси. Нека се насочим към дела свързани с това което ни кара да пишем в този форум - зарибяване, опазване чистотата или дори постъпки към комисиите със законодателна инициатива по свързаните с нашето хоби въпроси. Има още хиляди благородни неща извън риболова, но не може да огреем навсякъде. Моето мнение е да направим ЕДНО нещо, ама да е като хората.
-
- разбира нещата
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Емо....... виждам, че цитираш името миemo vasilev написа:

Ето ви едно предложение...... където със сигурност бихме били полезни

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
emo vasilev написа:Акцията продължава !!!!

Емо, с теб съм на 100%!!!
Давй сметката и всеки който желае да дари средства, сам да преценява с какво да помогне! Въпреки, че не се познаваме, доверие ти имам и не смятям, че е нужен някакъв контрол. Трябва да определим дата за краен срок за даренията и тогава - съобразено със събраните средствата и нуждите на децата в дома, на който ще помогнем - да решим какво да купим с парите.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
И все пак, дайте найстина ако се организираме , Емо да пусне една нова тема, или просто съобщение , как ще ги съберем парите
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.