Ремонт на въдици, макари и риболовни пособия!

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Re: Ремонт на въдици, макари и риболовни пособия!

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Аве колеги на две макари ми омекна бигела преди беше кат часовник чат ,чат а сега при най малкото тръскане се отваря сама и е мноо досадно.това подлежи ли на ремонт и ако да как или къде в Бургас ремонтират макари.
Благодаря предварително на всички отзовали се
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Pe6o_Tikvata написа:Аве колеги на две макари ми омекна бигела преди беше кат часовник чат ,чат а сега при най малкото тръскане се отваря сама и е мноо досадно.това подлежи ли на ремонт и ако да как или къде в Бургас ремонтират макари.
Благодаря предварително на всички отзовали се
Ми първо кажи ,кви са макарите,батака :wink:
Аз там съм пораснал...
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Едната е 5 годишен Корморан който ми служи вярно и още има хляб в него стига да оправя бигела той ми е по важен.Другата е неква на филстар ползвам я на 4м. ми боло за бабушка и уклей
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Който е разглобявал макара може да я оправи ако нещото не е прекършен чарк,за омекване на бигела е пружина дето е уморена или искочила от мястото си.
Аватар
tonymi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от tonymi »

macev написа:Здравейте колеги,аз съм от Пловдив и се занимавам с ремонт на карбонови (кевларени) въдици и всичко сварзано с тях.
Напоследък започнах разработки за нов вид клйонк,който ще произнася мощен звук и силна вибрация за по -добри резултати на по-големи дълбочини
и ще баде много здрав и много лек тай като таканта от която се прави е нова разработка, 50процента кевлар и 50 процента карбон(диагонална плетка)едното издържа на натиск а другото на опън и като капак на всичко нов модел тапа отговорна за мощните удари.
за пове инфо. за ремонтите на тел 0877555310, на л.с или направо в пловдив в магазина на Наско Боянов и Румен Панов

"счупеното носи щастие" :D
Уважаеми г-н macev, когато се пише по форумите и се предлагат услуги , пък се оставя и тел за връзка, а скоро след това този тел става НЕАКТУАЛЕН редно е да се оповести това публично ! ПОНЕ в темата ! И е редно това да го направи не новия собственик на телефонния номер,, а ВИЕ !!!

Колеги, МАЙСТОР macev отдавна не отговаря на този телефон ;)
Тони
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

Колеги имам проблем с една Дайва про 2000 мисля че беше модела но може и да бъркам.
След отваряне се оказа че две от зъбните колела са с изронени зъби и оста с шпулата излиза напред, освен това когато е под напрежение макарата пропуска обороти понякога.
Та търсех майстор в София който да я оправи, имало някъкъв майстор на който му викали Лоди или нещо подобно но не мога да го открия.

Знам че макарата не е нищо особенно, но е първата която купих със собствени пари и е първото нещо което си купих със собствени пари така че предполагам ме разбирате.

Та моля за някаква насока за майстор който да я оправи.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
DivpetelJr
новобранец
новобранец

Мнение от DivpetelJr »

Здравейте колеги, наскоро си преглеждах инвентара с въдици и установих че една от любимите ми макари се е повредила повредата се състои в следното: като я извадих щифтчето което държи шпулата законтрена към аванса ( той е долен ) ми е паднало или се е счупило ... факт е че го няма ... с какво мога да го заменя, или да го сменя и ако мога от къде мога да си намеря такова ??? Защото макаричката е само на 2-3 сезона и съм много доволен помогнете с някаква информация :) Благодаря предварително !
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

А макаричката е .....?
А ти си от ....?

Сори ама така ще е по лесно да помогнем. Поздрави
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
Sc00by
фен клуб-скобар

Мнение от Sc00by »

Търся майстор на карбонови въдици в софия. ако имате някаква информация кажете моля
Изображение
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Сванков,чупени зъби значи на боклука,ни знайш кво беше кога макари йок по магазините.
nursi
новобранец
новобранец

Мнение от nursi »

1368371305884.jpg
1368371235463.jpg
1368371200627.jpg
Здравейте прияатели .Днеска ходих на риба искарах мача и какво да видя първото парче на мача на кояато се слага макарата се е сцепнала от върха кадето влиза фтората снадка .Мисля че ще стане ако ме упътват това сцепнатото парче влиза вътре в другото пърче и несе натоварво много ако се среже внимателно мисля че така ще стане ,но не знам дали карбона се реже с нож или нещо друго .Можели да ме упътва някой който разбира .Защото живея в Истанбул и не няама възможност да я занеса тем да я ремонтират .Пръчката ми е фокус легаси мач.Благодаря за помоща на всички...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Аз предлагам пръстен он месинг и качествено лепило,на голо пръчките се пукат.
nursi
новобранец
новобранец

Мнение от nursi »

Благодаря за предложенийето но само че спуканото парче влиза в другото . =на голо пръчките се пукат= какво означава не разбрах...
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Щом влиза в другото трябва пълнител не особено тежък,на голо значи края на пръчката не е защитен от пръстен или друг протектор.Напълни със смола пръчката и си готов,за снадката само.може да пъхнеш нещо като здрава пластмаса за пълнител.
nursi
новобранец
новобранец

Мнение от nursi »

Каква смола ...?
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”